Good morning, good morning

Good morning, good morning../images/Emo8.gif

שלום!!:) אני חדשה פה, וקראתי קצת וממש התלהבתי מהעובדה שסוף סוף יש פורום ביטלס אחת הלהקות הגאוניות שקמו אי פעם-כאילו,שיו!
והחלטתי להצטרף... מותר לי? בבקשה בבקשה?
שיהיה לכלכם יום נעים!
או אגב- אני אישית, מאז ומעולם העדפתי את רינגו... הוא כזה פשושון
מואה!

היי וברוכה הבאה לפורום ../images/Emo176.gif

את לא צריכה לשאול אותנו אם מותר לך להצטרף.. ואם את מעדיפה את רינגו - הצטרפי למועדון רינגו!

John LennonS

New member
אני רוצה לאמר לך נסיכתי, ש

אני רואה ששינת את התיחמה שלך, הנה המחאה השקטה מתקדמת לאיטה... יופי!!!

John LennonS

New member
שלום, The more the merrier...

מקווה שיהיה לך מה לאמר ומה לשאול ומה להגיב על מה שנכתב פה על ידי אנשים שבאים לפה (רק?) בשל העובדה שהם אוהבים את הלהקה והם רוצים לחלוק את דעותיהם ושאלותיהם עם אחרים. מקווה שתהני בפורום ושיהיה לך מעניין, ברוכה הבאה

שלום שוב!../images/Emo163.gif

או תודה רבה על הסכמתכם לצרפני! *מוחה דמעה*
בטח שאהנה. אני בטוחה בזה כבר עכשיו! שיניתי את החתימה במיוחד בשבילכם
(וגם קצת בשבילי...) :)

John LennonS

New member
יש לי שאלה שתכניס אותך לעיניינים

מהר יותר איזה אלבום עדיף עלייך ולמה? איזה תקופה של הביטלס חביבה עלייך יותר וכמובן שוב לנמק... זה יכול לתת לך המון דברים לספר לנו, אם בא לך כמובן

אני חושבת שהשאלה שלך..

תכניס אותי לצרות צרורות....
ותיכף תבין למה. אבל קודם, אל תכעסו עליי ועל תצעקו עליי, טוף?
אז ככה - אין לי כ"כ אלבום אהוב.. כלומר, יש לי את כל השירים של הביטלס(ולא בדיסקים, בתוכנה-אני לא עד כדי כך מולטי מליונרית
) ואני יותר הולכת לפי שירים אהובים, מאשר אלבומים אהובים. אני מקווה שלא הרסתי לעצמי פה..

אני דווקא די מסכים

חלק מהאלבומים באמת לא יכולים להיקרא (כאלבום) אהובים, מכיוון שהם לא מגובשים (ההמ האלבום הלבן ההמ). האלבום היחיד שאי אפשר להגיד עליו את זה הוא כמובן אביי רוד האגדי. למרות שגם מג'יקל מיסתרי תור הוא מאד יפה, וגם האלבום הלבן (כאוסף שירים), וכן הלאה והלאה...

יטבת22

New member
אף פעם לא הסכמתי עם זה

אלבום צריך שכל השירים בו יישמעו אותו דבר כדי להיחשב מגובש? האלבום הלבן הוא אלבום במובן הזה שיש שם אוסף שירים מצויינים שמסודרים בדיוק בסדר שבו הם צריכים להיות. הוא מאד מגוון, אבל השירים שם משלימים אחד את השני, ולכן בעיני הוא דווקא אחד הכי מגובשים שיש.

השירים יפים, אבל האלבום...

הוא לא אלבום. הוא כמו אוסף של סינגלים. אם היה בידך אוסף של סינגלים לא היית קוראת לו אלבום.

אבל זה לא אוסף של סינגלים...

זה אלבום. אז קוראים לו אלבום. ומתייחסים אליו כאלבום.

Another Girl

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ואת מוזמנת לכתוב על מה שבא לך. יום נעים

Miss CB

New member
ברוכה הבאה לפורום!

ברור שאת לא צריכה לשאול! זה חופשי, כמה שיותר מעריצים של המופלאים יותר טוב
אני טלי אגב

good night!

שלום וברוכה הבאה לפורום. למה את חושבת שלא ייתנו לך להצטרף? ולסיכום: בזכות דיעתך הנפלאה על רינגו, הייתי רוצה ליידע אותך (אלא אם את כבר יודעת) בכך שיש עצומה להעדפת רינגו/הפסקת הקיפוח נגדו, ומכיוון שאת אוהדת אותו, אני מקווה שתצביעי בעד העצומה!

לה לה להה../images/Emo168.gif

בוקר אור! טוב, לא כ"כ בוקר. חם לי כמו הגהנום--->
-->
:( שונאת קיץ! שימות הקיץ. טוב- הפסקתי לקטר
שאלה- מ'זתומרת מגובש? למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים "אלבום מגובש"? מגובש כמו שהחירני"קים מגובשים? כמו שכיתה ו'3 מגובשת בתור כיתה?
ומממ... בטח שאצביע בעד העצומה!(*אהמ* מין הסתם *אהמ*) הכיצד אני מצביעה בעדה?

טוף אז אם כבר פתחו פה שרשור על זה..

אז אני רוצה להצטרף גם
נעים מאוד לכולם אני דנה

למעלה