Good Morning My Friends

../images/Emo41.gif רוצים לנהל פורום? ../images/Emo41.gif

מכורים לטלוויזיה, קולנוע, רדיו וכוכבים? רוצים לנהל פורום בנושא התכנית, הסדרה, כוכב הבידור או הז'אנר האהוב עליכם?
אנחנו מזמינים אתכם להגשים את החלום ולנהל פורום ב-
. לפורום ערוץ AXN אנו מחפשים בדחיפות מנהל/ת שותפ/ה אשר יידעו להשקיע בו, לטפח אותו ולעדכן אותו על בסיס קבוע. נושאים להם היינו מעוניינים לפתוח פורום הנם: מייקל לואיס, סקינס וסדרות אוסטרליות. אז אם אתם מעל גיל 16, בעלי הכרות וותק במערכת הפורומים ומוטיבציה להשקיע, אנו מזמינים אתכם להגיש את מועמדותכם דרך הטופס הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp תשובות מתקבלות בטווח של עד כ-10 ימי עבודה. אנו מחכים לכם

redsnowhite

New member
Good Morning My Friends../images/Emo42.gif../images/Emo152.gif../images/Emo41.gif

שיהיה בוקר נפלאאאאאאאאא

redsnowhite

New member
../images/Emo42.gifבוקר אור!!!../images/Emo152.gif../images/Emo41.gif

כנראה שמישהו למעלה לא רוצה שאני אגש לתיאוריה ביום רביעי הזה, אתמול כדי לעשות את בדיקות הראייה נסעתי בכל האזור בערך ובסוף חזרתי לישוב שלי ששם זה המקום היחיד שעושים בדיקת ראייה לנהיגה, אגב, היא העבירה אותי, מה שאומר שאני לא חייבת משקפיים בנהיגה ואין לי מושג איך, היא הראתה לי במכשיר הזה מלבנים צהובים עם מספרים בצבע שחור, ראיתי רק מלבנים צהובים.. כאילו
אבל העיקר אנל'א צריכה בסדר, פה הצלחתי לבסוף, שחזרנו הביתה אמא שמעה הודעות בטלפון והתור שלי לרופאת משפחה שלי להיום, בוטל.. מה שאומר, לא ניתן לגשת לתיאוריה מחר..
הרופאה הזאת תמיד לא נמצאת, או שהיא חולה, או שהיא בהשתלמות, או בחופש.. היא יותר לא נמצאת מאשר נמצאת
טוב בכל מקרה נראה לי שאני עושה לי יום חופש היום.. מגיע לי קצת
חחח אההה.. אתמול ראיתי את שר הבריאות בבית העלמין, אני לא ידעתי שזה הוא עד שאבא אמר לי
בושה לי.. מישהו יודע מה השם של אמא של אולמרט
שנתפלל לרפואתו מסכן..
שיהיה לכם יום נ-ע-י-ם

happy apple

New member
חח אני ניגשת מחר לתאוריה

וטיפלתי בטפסים לפני איזה שבועיים כי כול הזמן דחיתי ללמוד לזה אין לי כוח חח אבל בסדר לא נשאר לי הרבה ללמוד היום נקווה לטוב... ואגב פולי מהגשש העיוור נפטר ואני מזה בשוק מזה ועוד יותר בשוק שאתמול ראיתי בויאודי את הפרק האחרון של הכול דבש ועוד אבא שלי סיפר לי עליו וזה, זה פשוט לא נתפס...
אז יהיה זכרו ברוך

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifבוקר טוב!

ושהבוקר יעבור בשלום ובכיף. אם כבר,אני רוצה לשים כאן
ישראל (פולי) פוליאקוב
שנפטר היום,והוא היה בגשש החיוור,והוא מוכר לכולנו,וזה מאוד עצוב,ובלתי יאמן עדיין. יהי זכרו ברוך.

gal255

New member
כן, שמעתי על זה לפני שעתיים בערך

אני עדיין בשוק. יהי זכרו ברוך

redsnowhite

New member
שירן../images/Emo35.gif איך הלך בתיאוריה../images/Emo35.gif../images/Emo131.gif../images/Emo152.gif../images/Emo41.gif

happy apple

New member
../images/Emo4.gif בגלל טעות מפגרת לא עברתי

כדי לעבור צריך עד 4 טעויות ואני עשיתי 5 בעע ועוד איזה טעות מטומטמת וחיכיתי 4 שעות עד שהגיע התור שלי ... טוב נו שבוע הבא

redsnowhite

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo4.gif../images/Emo24.gif../images/Emo152.gif../images/Emo41.gif

איזה באסה.. ממש
אני גם ניגשת שבוע הבא.. בהצלחה לךךךךךךך

redsnowhite

New member
נשמע שהיה מצחיק, כיף וכואב../images/Emo6.gif../images/Emo152.gif../images/Emo41.gif

העיקר שנהנית ושהאצבע תחלים
ושחזרת אלינו כמובן

shahar1989

New member
../images/Emo32.gif מוזמנים לקומונה הרשמית של יואב דגני../images/Emo140.gif

אנחנו רוצים להזמין אתכם לקומונה שלנו, קומונת יואב דגני. יואב דגני הוא אמן יוצר, שבדיוק עומד לפני דיסק ראשון. יש לו פרופיל אישי במייספייס שניתן לצפות בו ממש כאן ולהאזין לשירים נבחרים שלו: http://www.myspace.com/yoavdegani יואב כותב לאומנים שונים, כותב ומלחין את השירים שלו, ומנגן בהופעות שלו (המומלצות מאוד!) אנחנו מזמינים אתכם להכיר את המוזיקה הנפלאה שהוא עושה, וגם את הקהילה שלנו, בקומונה הרשמית כאן בפרדס
. מקווים מאוד שתצטרפו, נקבל אתכם בזרועות פתוחות קומונת יואב דגני.
http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?Communaid=29209

ראיתי את עידן אלתרמן!!!!!!!!../images/Emo6.gif

איזה חמוד הואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
והוא כ"כ נמוך,אני יותר גבוהה ממנו
! והעיניים שלו
וראייתי אותו ממש מקרוב כי נדפקנו אחד עם השני,הוא היה בטלפון ואני בטלפון אז נתקענו אחד בשני
חמוד3>

redsnowhite

New member
../images/Emo6.gif ממש כמו בסרטים..../images/Emo6.gif../images/Emo152.gif../images/Emo41.gif

הייתי בהופעה שלו ושל גרייניק פעם, הרגו אותי מצחוק שניהם
מה אתה דפווווווווווווווווווווק

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כל מי שסיפרתי לו מזכיר את עניין הדפווווווווווווווק חברה שלי כזה אולי הוא היה שואל אותך מה את דפוווווווווווקה?

redsnowhite

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo152.gif../images/Emo41.gif

זה ממש הסימן הכר שלו..

למעלה