Good reptile places

Liron Samuels

New member
Good reptile places

How about we compile a list of all the herp (reptile and amphibian) attractions, for all the enthusiasts looking to see some of thier favorite animals up close and personal? It will be great if everybody writes the names of the places he's been to, and how the place was. Here is a list of places I've been to, and a list of what that collection consists of: Safari in Ramat Gan (burmese pythons, african rock python, reticulated python, white lipped pythons, nile monitors, red eared sliders, alligators, nile crocidiles. The following reptiles are supposed to be there, but I didn't see them: ball pythons, blood pythons, iguanas, snapping turtle.) Certainly not a huge dispaly, but it's still nice seeing the snakes. Shfa'aim reptile park - too many herps to write down. A MUST for all herp fans!!! Kushi Rimon's 101km reptile park - Also has a vast collection of cool herps. Another MUST see. Underwater marine observatory, Eilat - Two years ago (and maybe still today) they had animals on display that originate from the Amazons, including: caimans, poisonous frogs, and a yellow anaconda. I know of other places, but these are the ones I've visited that come to mind right now. :)

naja

New member
רעיון טוב.

אני חושב שמיצית פחות או יותר את כל המקומות האטרקטיביים מלבד גן החיות החדש בקריית מוצקין. הקימו של תערוכה יפה מאוד והבנתי שגם השקיעו בעיצוב הטרריומים. אני לא זוכר את כל המינים שישנם שם אבל התצוגה כוללת זוחלים מהארץ ומחו"ל, כולל ארסיים.

shshahar

New member
תצוגת הזוחלים בקריית מוצקין

קבלו כמה תמונות מהתצוגה. ד"א, כל הכבוד למעצב, איון צ'ופיץ', ולאחראי תומר.

shshahar

New member
עוד אחת

חרדונים מזוקנים, שלא כל כך רואים, בעצם לא רואים בכלל.

1צחי

New member
תוספת

בגן הזואולוגי בב"ש ישנו חדר זוחלים מרשים והוא כולל נחשי ארץ ישראל (ארסיים ולא ארסיים) ועוד זוחלים מחו"ל. בחוץ ישנם תנין נילוס וסוג נוסף שאני לא זוכר את מוצאו,ויש גם צבים שונים מים ויבשה. כמו-כן יש את שאר החיות:טורפים,עופות,מכרסמים ועוד.

אוקיי, אז אני הייתי

בגן חיות בלונדון לפני 2 בערך. ויש שם תצוגת זוחלים גדולה יחיסית שכוללת הרבה נחשים ארסיים כמו: ממבות ירוקות, צפעים, ועכסנים. הטרריומים שם מעוצבים מאוד יפה, אבל הכי יפה עיצבו שם טרריום ענק אם גזעי עץ ענקים לבורמזי באורך של 9 מטר בערך, לפי מה שרשום שם הוא בין הגודלים בעולם.

o r i 6 6 6

New member
אולי פשוט

תרבה עכברים עד שהנחש/ים יגדלו לגודל של עכברים בוגרים, ואז אם לא נוח לך להרבות תפסיק, כי להשיג בוגרים זה לא בעיה

האוגרים המטומטמים של אח שלי

לא רוצים להכנס להריון , נראה לי משהו דפוק אצלהם . אני אנסה לעשות את זה , אבל עד אז הנחש רעב .

k a t h y

New member
שמעתי פעם...

לא זוכרת איפה, שיכול להיות דבר כזה אצל אוגרים שהם פשוט לא נמשכים אחד לשני..

naja

New member
ממש לא נראה לי.

יותר סביר שיש לו שני זכרים או שתי נקבות שנבדקו ע"י איזה "ממומחה" מהחנות חיות השכונתית שקבע שהם זוג.....

1צחי

New member
פארק הזוחלים

טלפונים: 050-298322 ,09-9523654 לגבי מכירת ציוד תשאל אותם.

מקומות נוספים שכדאי לבקר

1: תצוגת הזוחלים בגן החיות חיפה. נחשים ארסיים מהארץ ומחו"ל גם לטאת גילה ארסית,פיתונה בורמזית ענקית (אם היא עדיין חיה),פיתון סלעים אפריקאי די גדול ועוד כל מני זוחלים בכלובים מעוצבים. 2: תצוגת הזוחלים במדרשת שדה בוקר, מבחר נחמד של זוחלי ארץ ישראל ויש להם גם אפעים מהיפים שיצא לי לראות. 3: תצוגת הזוחלים בקיבוץ מצובה. המקום עוצב מחדש עם כלובים חדשים, מבחר יפה של נחשי מלך,זעמני אלמוגים,פיתונים,בואות וכל מני לטאות. וכמובן יתר המקומות שצויינו על ידי החברים האחרים פארק הזוחלים בשפיים ופארק הזוחלים הק"מ ה101 בערבה.

למעלה