google ads בעברית - איך?

י א

New member
google ads בעברית - איך?

אני רוצה להוסיף אצלי באתר פרסומות גוגל בעברית כמו לדוגמא פה . במנוי שלי בגוגל אני לא רואה אפשרות כזו.

Macpire

New member
לפי מה שהם אמרו לי האפשרות בוטלה

וכן יש אתרים שיש בהם פרסומות בעברית שם גוגל, אבל אלה לקוחות שנרשמו לשירות לפני שהשירות העברי בוטל. כנראה שהראש היהודי/ישראלי עולה להם לא מעט.

SITEAM

New member
זו הדרך הבטוחה לטפל בעניין

1. להכין עמוד באנגלית בדומיין שאותו מעוניינים לרשום לגוגל אדסנס (רצוי שזה יהיה עמוד ברירת המחדל של הדומיין) 2. לאחר האישור ההרשמה, אין בעיה להוסיף עוד אתרים, או באיזה שפה שרוצים. 3. את העמודים בעברית יש לקדד ולשמור בפורמט UTF-8 4. לשים את קוד הפרסומת זה הכל. הנ"ל נכון לפרסומות הטקסט ולא ליחידות הקישור. בהצלחה.

Macpire

New member
וזה לא חוקי!

כמובן שאפשר לעשות קומבינות, אבל זה לא חוקי ובעייתי. כתוב במפורש לא לנסות לרמות, הם יודעים שזה אפשרי.

SITEAM

New member
לרמות? איך זו בדיוק רמאות?

כל האתרים בעברית עושים ככה, לאור העובדה שגוגל לא תומך בצורה מושלמת בעברית. יום יבוא וזה יקרה. עד אז, אין שום בעיה לנקוט בשיטה הזו. אני לא שמעתי על אף חשבון שנסגר כי הוא הצהיר על אתר באנגלית ואז שם את הפרסומות בדומיין אחר או בעמודים בעברית...

Macpire

New member
אשמח לקבל ממך שוב הסבר איך

ולמה זה נחשב בגדר של חוקי. במסר כמובן.

Silver Strike

New member
זו הדרך של גוגל להוריד מעצמה אחריות

לתמיכה הלקויה שלהם בשפה. בנוסף, את התוכן בודק יצור אנוש, שעפ"י רוב, לא יודע עברית. לפני שנתיים בערך דיברו על סניף גוגלי בארץ - ואז יהיו להם הרבה יותר יצורי אנוש מביני עברית

ilsites

New member
קראתי לאחרונה בפורום מסויים

שגוגל התחיל לתמוך גם בקידודים ה"רגילים" של עברית. לא מצאתי לזה אימות. אשמח אם מישהו שהצליח יספר..

למעלה