Gooooood morning!!

חברות וחברים!!!!

אז מה קורה עם חברי הפורום היקרים שלי???... מודה שנעלמתי מעט...הייתי כאן, אפשר להגיד "סמויה" עקב כמה עניינים אישיים שגזלו את מרבית הזמן שלי
אבל לשמחתי זה נגמר, והנה אני, מציקה שוב, מתגעגעת ממש לכולם!
אז חשבתי שלקראת סוף השנה האזרחית, נתחיל, איך לא?, לסכם שנה!!
אזזזז.... מה היה שיר הרונה של השנה שלכם?: מה הייתה הופעת השנה שלכם? (הופעה של רונה): הדבר הכי מגניב שיצא לכם לעשות השנה: הבן אדם הכי מגניב שיצא לכם לפגוש השנה: הפאדיחה ההההכי גדולה של השנה? הרכישה הכי שווה של השנה? אלבום השנה (חוץ מהמראות ונחיתות, שזה obvious..): סרט הכי מעניין שראיתם השנה: דבר שגיליתם השנה..והפך לגמרי את הדרך זה אתם חושבים\רואים דברים\ ועוד: דבר שטוב שנגמר השנה: החלטות/מטרות לשנה החדשה?: תכניות חשובות לשנה החדשה?: ולא, לא שכחתי מחנוכה
! פשוט חשבתי שיקח זמן עד שכולם יחשבו ויסכמו שנה ורציתי שנספיק לעשות את זה לפני 2012
הודעות נוספות:
ממשיכים לאסוף כתבות/ראיונות למאגר 2011 בארכיון שלנו - מבטיחה שבקרוב הכל יהיה מסודר שם!
מאחלת לכולם חג שמח! חייבת לציין שאני ממש שמחה שאתם חברי הפורום ולמרות שלא נפגשנו, אני מתחילה לחבב פה את כולם
כמו שכבר אמרתי, יהיה מגניב שנבוא להופעה בינואר בבארבי כפורום ונכין משהו מגניב לרונה, ככה כמתנה/הפתעה מהפורום! אז מוזמנים להגיב פה רעיונות או לשלוח אלי לפרטי ונתחיל להתאגן על זה. (כאן המקום של הוותיקות יותר לדבר מניסיון ולעזור ברעיונות לביצוע :) ) אז שוב, חג שמח!.. ו...יאללה לסכם שנה!!!!!

אני אתחיל!

מה היה שיר הרונה של השנה שלכם?: הפרש המהורהר מה הייתה הופעת השנה שלכם? (הופעה של רונה): הופעה אקוסטית בלה פצ'נגה (כפר סבא) הדבר הכי מגניב שיצא לכם לעשות השנה: עוד לא החלטתי...אבל אחד מהם בוודאות - לנהל פורום! :) איש השנה שלכם: אמא הפאדיחה ההההכי גדולה של השנה? הרכישה הכי שווה של השנה? מחשב נייד...אין כמו לאכול/לשכב במיטה/להתלבש/כל דבר אחר בכל מקום אפשרי - כשהמחשב לידי :) אלבום השנה (חוץ מהמראות ונחיתות, שזה obvious..): קשה להחליט אז הנה כמה (ורק חלק): החדש של תמר אייזנמן, מאיה איזיקוביץ', Melody Gardot -Bye Bye Blackbird סרט הכי מעניין שראיתם השנה: לצערי לא היה כזה...גם יצא לי לראות פחות סרטים...אבל גם יצא לי להתאכזב הרבה מסרטים - לא היה משהו טוב...המלצות? דבר שגיליתם השנה..והפך לגמרי את הדרך זה אתם חושבים\רואים דברים\ ועוד: הבנתי שבהרבה מקרים של ריבים וצעקות, גם אם אני לא רואה את זה ולא אראה זאת בחיים - זאת גם אשמתי! תאמינו לי...ברגע שהבנתי את זה והתחלתי לפעול לפי זה...הרבה דברים התחילו להשתנות.. דבר ש"היה טוב..אבל טוב שהיה" ונגמר השנה: צה"ל החלטות/מטרות לשנה החדשה?: להשתחרר מהדברים שמזמן קבעתי שאני לא יכולה לעשות..נשמע נדוש...אבל לפעמים אני חייבת לקפוץ למים (גם כשאני בטוחה שאני לא יודעת לשחות)...ופשוט להתמודד עם כמויות המים שמסביבי... אחרת אני מפספסת המון...וכבר מאסתי מלהתנהל עפ"י הפחדים שלי ולתת להם להחליט עבורי... תכניות חשובות לשנה החדשה?: ליהנות הרבה (אחרי שאסיים פסיכומטרי כמובן!)...ח-ו-פ-ש-!!! אם לא ב2012 אז מתי?... חג שמחח!!!!!

השנה שלי

מה היה שיר הרונה של השנה שלכם?: הפרש המהורהר בשני גרסאותיו מה הייתה הופעת השנה שלכם? (הופעה של רונה): וואוווו זה היה ממש מזמן הופעה האחרונה שראיתי של רונה. ההופעות שאני הכי נהנת בהם הם ההופעות שלה במרתף 10 ז"ל הדבר הכי מגניב שיצא לכם לעשות השנה: אמממ אין ספק כי זה היה..... צונזר הבן אדם הכי מגניב שיצא לכם לפגוש השנה: החברה שלי הפאדיחה ההההכי גדולה של השנה? חחחחח אין ספק זה היה מצחיק..... הרכישה הכי שווה של השנה? כרטיס רכבת לתל אביב אלבום השנה (חוץ מהמראות ונחיתות, שזה obvious..): האמת שהשנה קניתי רק את המראות ונחיתות סרט הכי מעניין שראיתם השנה:הסרטים השנה לא היו משהו דבר שגיליתם השנה..והפך לגמרי את הדרך זה אתם חושבים\רואים דברים\ ועוד: לחשוב בזוגיות ולהיות בזוגיות זה שונה. אולי זו קצת הסיבה שלא הייתי בהופעות. דבר שטוב שנגמר השנה: שנה א החלטות/מטרות לשנה החדשה?: לסיים את שנה ב תכניות חשובות לשנה החדשה?: שנה של כיף, ולהשתדל להיות בהופעה של רונה

mk8810

New member
לרגע תהיתי למה מסכמים שנה...אפילו לא שמתי לב

שכבר דצמבר :) מה היה שיר הרונה של השנה שלכם?: המעיין הזוהר בלי ספק מה הייתה הופעת השנה שלכם? (הופעה של רונה): יצא לי השנה להיות בשתי ההופעות הראשונות שלי בחיים, ואלה היו גם במקרה שתי ההופעות הראשונות שלי של רונה. אז אני מניחה ששתי אלו. הדבר הכי מגניב שיצא לכם לעשות השנה: לבקש מרונה חתימה על דיסק ותמונה בהופעה האחרונה שהייתי במוצ"ש. בהחלט הכי מגניב לזמן הקרוב הבן אדם הכי מגניב שיצא לכם לפגוש השנה: את רונה הפאדיחה ההההכי גדולה של השנה? אני מניחה שיצאתי יותר מדי ביישנית כשבאתי לבקש חתימה. לא ממש דיברתי ואז היא אמרה כזה..."אז למי לחתום?" קצת פדיחה חחח אבל אחר כך העזתי גם לבקש תמונה אז זה בסדר הרכישה הכי שווה של השנה? כל האלבומים של רונה שכבר הספקתי לרכוש השנה(אמנם מעריצה די טרייה, שנה וקצת, אבל משלימה פערים מהר :]) כולל המראות ונחיתות המהדורה המוגבלת שנרכש בהופעה האחרונה. אלבום השנה (חוץ מהמראות ונחיתות, שזה obvious..): אממ המראות ונחיתות המהדורה המוגבלת? :) סרט הכי מעניין שראיתם השנה: וואו יש כמה...הרשת החברתית, קאטפיש, אמא אבא יש לי משהו לספר לכם, דברים בסגנון הזה שגרמו לי לחשוב אחרי הצפייה. דבר שגיליתם השנה..והפך לגמרי את הדרך זה אתם חושבים\רואים דברים\ ועוד: אוהו. היו הרבה. נראה לי שכל כמה זמן אני מבצעת סשן הרהורים(לפעמים בשיתוף עם אחרים) שגורם לי לחשוב מחדש על דברים. סוג של כיוונון מחדש למחשבות מדי פעם בפעם. אבל אם כבר אולי העובדה שאסור, פשוט אסור, אפילו לחשוב על לשפוט רק על פי מה שהעיניים רואות. דבר שטוב שנגמר השנה: המכינה? למרות שיש לזה צדדים טובים ורעים...פשוט זה היה סוג של חממה והייתי בכיתה מגובשת ועכשיו אני בתואר וזה לגמרי אחרת...ואני כבר לא מעורה חברתית כמו פעם. החלטות/מטרות לשנה החדשה?: לנסות למצוא דבר חיובי בכל דבר רע. להאמין תמיד שהכל לטובה. לסמוך על האינטואיציה שלי. ללכת עם הלב לפעמים ולא רק עם השכל. לסלוח לעצמי קצת יותר. תכניות חשובות לשנה החדשה?: להתחיל להגביר את הלחץ על דוושת הגז בנוגע ללימודים. דחוף. כל השאר לא בשליטתי....והדברים יגיעו לבד פחות או יותר גם בלי תוכניות שאני אעשה שתהיה שנה חדשה יותר מעניינת ומופלאה מזאת שלפניה, שנה של למידה, החלטות חשובות, הצלחות, וראייה של חצי הכוס המלאה
אה ואם אפשר למצוא זמן לעוד ועוד הופעות של רונה גם טוב

Gooooood morning!!

בוקר טוב לכל הנרדמים והנרדמות!
שנת 2012 עוד שניה כבר כאן!
וזאת ההזדמנות שלנו לסכם את 2011 בפורום האהוב על כולנו
ההאא..ואולי יהיו הפתעות בהמשך..

michali36

New member
סכמ"ש , מענה חלקי על השאלון!

שיר השנה של רונה - מעשנים בשרשרת.
הופעת השנה של רונה - אירוח ברי סחרוף בזאפה ביולי.
הרכישה הכי שווה של השנה - אייפון. מאוהבת בו.
אלבום השנה חוץ מהמראות ונחיתות - ברזל ואבנים - נעם רותם.
סרט הכי מעניין - חיים בעולם חומרני- סרט תיעודי של סקורסזה על ג'ורג' האריסון, החיפושית השקטה.
החלטות לשנה החדשה - לנסות לקנות פחות דיסקים ולחסוך חלק מהמשכורת.
תכניות לשנה החדשה - לכתוב ולצלם יותר.

אוף 2011 אני אתגעגע..

מה היה שיר הרונה של השנה שלכם?: black tiger מה הייתה הופעת השנה שלכם? (הופעה של רונה): הממ.. בזאפה ב15 ליולי ממש נהנתי הדבר הכי מגניב שיצא לכם לעשות השנה: צירתי דיוקן ענקייי של האקסית שלי על קנבס והבאתי לה והיא מאוד התרגשה.. הבן אדם הכי מגניב שיצא לכם לפגוש השנה: FOMA אומנית רחוב ממש מדליקה הפאדיחה ההההכי גדולה של השנה? בטעות קראתי לבת זוג שלי בשם שונה מהשם שלה (במקום מעין קראתי לה מיטל) הרכישה הכי שווה של השנה? מעיל עור וינטג' ממש שווה אלבום השנה (חוץ מהמראות ונחיתות, שזה obvious..): תמר אייזנמן time for creation סרט הכי מעניין שראיתם השנה: אבודות והוזות זה סרט שאני רואה לפחות 10 פעמים בכל שנה דבר שגיליתם השנה..והפך לגמרי את הדרך זה אתם חושבים\רואים דברים\ ועוד: גיליתי שאני שמה את האקסית שלי במרכז החיים שלי ומקווה להגמל מההרגל דבר שטוב שנגמר השנה: חברה טובה שלי עברה מחולון לרמת גן וזה די מקשה על הקשר אז אפשר לומר שהקשר הנוח נגמר החלטות/מטרות לשנה החדשה?: ליצור יותר.. לא משנה מה תכניות חשובות לשנה החדשה?: לגדול בשנה?

rachelgw

New member
קשה לסכם דברים.. אבל אני אנסה :)

אז ככה: מה היה שיר הרונה של השנה שלכם?: תוגה שיכורה מה הייתה הופעת השנה שלכם? (הופעה של רונה): ההופעה בזאפה, עם יהודית רביץ! הדבר הכי מגניב שיצא לכם לעשות השנה: אממממ שאלה קשה.. להעלות הצגה שממש נהניתי בה - כן אני חושבת שזה תקף לשאלה הזאת.. :) איש השנה שלכם: המטפלת שלי - שאיכשהו תמיד מצליחה להחזיר אותי לאיזון. הפאדיחה ההההכי גדולה של השנה? ללכת להופעה לבד.. בפאב, והגעתי איזה שעה לפני הזמן.. והמקום מואר כולו, ואני יושבת לי עם כוס למברוסקו.. בהחלט לא נעים. אבל מה לא עושים עד שתמר אייזנמן באה להופיע 5 דקות מהבית שלי?! הרכישה הכי שווה של השנה? תחפושות ואביזרים - בניתי לי ארגז אביזרים עצום.. :) אלבום השנה (חוץ מהמראות ונחיתות, שזה obvious..): אני בן אדם של יוטיוב, פחות של אלבומים, אבל אם כבר, אז יש את סמדר אקראי שמאוד אהבתי, מאיה בלזיצמן, תמר אייזנמן, עידן חביב.. וכו וכו וכו... הכיוון די ברור. סרט הכי מעניין שראיתם השנה: סנגור במבחן אולי.. אני ממש לא זוכרת לצערי סרטים שאני רואה... דבר שגיליתם השנה..והפך לגמרי את הדרך זה אתם חושבים\רואים דברים\ ועוד: תיאטרון זה לא תמיד רק כיף... דבר ש"היה טוב..אבל טוב שהיה" ונגמר השנה: המערכת היחסים האחרונה שהיתה לי.. היה מעולה, אבל לפני חודש סוף סוף הפנמתי את זה שזהו - נגמר! וטוב שנגמר ! החלטות/מטרות לשנה החדשה?: דיאטה - נחשב? תכניות חשובות לשנה החדשה?: להשיג סוכן ולהשיג בן זוג... וואלה, הצלחתי. הפתעתי את עצמי! שתהיה שנת 2012 שמחה ומאושרת לכולנו! מלאה בהמון הופעות ומוזיקה טובה!

למעלה