ThroughForeignEyes
New member
חברות וחברים!!!!
אז מה קורה עם חברי הפורום היקרים שלי???... מודה שנעלמתי מעט...הייתי כאן, אפשר להגיד "סמויה" עקב כמה עניינים אישיים שגזלו את מרבית הזמן שלי
אבל לשמחתי זה נגמר, והנה אני, מציקה שוב, מתגעגעת ממש לכולם!
אז חשבתי שלקראת סוף השנה האזרחית, נתחיל, איך לא?, לסכם שנה!!
אזזזז.... מה היה שיר הרונה של השנה שלכם?: מה הייתה הופעת השנה שלכם? (הופעה של רונה): הדבר הכי מגניב שיצא לכם לעשות השנה: הבן אדם הכי מגניב שיצא לכם לפגוש השנה: הפאדיחה ההההכי גדולה של השנה? הרכישה הכי שווה של השנה? אלבום השנה (חוץ מהמראות ונחיתות, שזה obvious..): סרט הכי מעניין שראיתם השנה: דבר שגיליתם השנה..והפך לגמרי את הדרך זה אתם חושבים\רואים דברים\ ועוד: דבר שטוב שנגמר השנה: החלטות/מטרות לשנה החדשה?: תכניות חשובות לשנה החדשה?: ולא, לא שכחתי מחנוכה
! פשוט חשבתי שיקח זמן עד שכולם יחשבו ויסכמו שנה ורציתי שנספיק לעשות את זה לפני 2012
הודעות נוספות:
ממשיכים לאסוף כתבות/ראיונות למאגר 2011 בארכיון שלנו - מבטיחה שבקרוב הכל יהיה מסודר שם!
מאחלת לכולם חג שמח! חייבת לציין שאני ממש שמחה שאתם חברי הפורום ולמרות שלא נפגשנו, אני מתחילה לחבב פה את כולם
כמו שכבר אמרתי, יהיה מגניב שנבוא להופעה בינואר בבארבי כפורום ונכין משהו מגניב לרונה, ככה כמתנה/הפתעה מהפורום! אז מוזמנים להגיב פה רעיונות או לשלוח אלי לפרטי ונתחיל להתאגן על זה. (כאן המקום של הוותיקות יותר לדבר מניסיון ולעזור ברעיונות לביצוע ) אז שוב, חג שמח!.. ו...יאללה לסכם שנה!!!!!
אז מה קורה עם חברי הפורום היקרים שלי???... מודה שנעלמתי מעט...הייתי כאן, אפשר להגיד "סמויה" עקב כמה עניינים אישיים שגזלו את מרבית הזמן שלי