Goran Bregovic is coming

faridi

New member
מקהיר ועד לאיסטנבול

מוסיקה אותנטית המשלבת מוסיקה ערבית מסורתית ומוסיקה מהארמון של הסולטן הטורקי ומה שביניהם.מומלץ בחום. יום ה' הקרוב, בשעה 20:30, רח' המשביר 22 פלורנטין ת"א ב"סבקוץ' מילגה".כניסה 40 ש'.,

voivodina

New member
Goran Bregovic is coming

January 5 Heineken Vibes Show: Balkan Beat Box, Goran Bregovic and The Giraffes Israeli Group all 3 perform at Exhibition Center Details Tel : 972 3 7676697 tickets Hadran

טעימה מהופעה חיה בהונגריה

Goran Bregovic Wedding & Funeral Band Live at Sziget Festival, Hungary. It is not a high quality fragment but, it represents the atmosphere in Goran shows.​

מי הקדים את מי?

מי אימץ ראשון שם של כלי נשק כשם מיסחרי? THOMPSON או KALASHNIKOV? מה עם כרטיסים להופעה? יש חדשות בנושא? חג חנוכה שמח.

טליה ג

New member
איזה יופי! נשמע נהדר!

אני אשמח מאוד ללכת להופעה! מהי הסיבה לבואו ועל איזה קהל הוא בונה בעצם? מעניין לדעת!

faridi

New member
מעולה! חיכיתי לזה בכליון עיניים

אפשר אולי להציג צילום פלאייר? בלי נדר אני בא.

התקשרתי פעמיים ניתן רק להשאיר הודעה

אם אתם בתכנון להיות בסביבה של מכירת הכרטיסים תודיעו כאן בפורום אולי נארגן קנייה של כמה כרטיסים יחד במיוחד כי לא עונים לטלפון וגם לא חוזרים אחרי השארת הודעה. במענה הקולי נאמר שזאת מכירת הכרטיסים להופעה לביתן 1 בגני-התע רוכה ב-5 לינואר, כך שאין טעות במספר המצורף בהודעה למעלה. רובי סרבי

faridi

New member
לא אוכל להשתתף

מדובר על הופעה חד פעמית בליל שבת ולא אחלל שבת בשביל זה.

איש איש באמונתו יחיה

מר' faridi היקר, אני חש שיש כאן אי צדק מסויים, שכן אתה כל כך חיכית למופע. מקווה שחבר'ה יגיעו ומי מאיתנו יצלם קטעים כדי שתוכל לחוות חלק קטן מההופעה תוך שמירת זכויות היוצרים ועמידה בתנאי האומן והאמרגנים. אני מאוד מכבד את החלטתך ובטוח שתזכה לראות ולהנות בעתיד, רובי סרבי

faridi

New member
ליתר דיוק: "צדיק באמונתו יחיה"

הציטוט מספר חבקוק. לעניינינו, בניגוד לאמיר קוסטוריצה שעשה סיבוב הופעות ב-3 מקומות שונים בארץ, גורן משום מה נותן הופעה אחת בלבד. כעת אצטרך לחכות עוד שנה או אפילו חצי. אך חכמינו אמרו:"לחשב הפסד מצוה כנגד שכרהּ" (פרקי אבות ב') מה שנותר לי לעת עתה, זה להמשיך להאזין למוסיקה היפה שלו בדיסקים.

קומוניקאט להופעה של גוראן ברגוביץ

בררתי עם גלי מהפקה ויזמות נישה מוסקלית. ההופעה של גוראן ברגוביץ עם להקתו/חתונות ולוויות תערך ב-5.1.07 בגני התערוכה בתל-אביב, ביתן מס' 1. שעת ההתחלה 21:30, יופעיו גם הג'יראפות ובלקן ביט בוקס. גוראן יעלה להופעה שלו משהוא כמו 22:30 והמופע יימשך לתוך הלילה. קהל היעד הוא כל מי שאוהבים את גוראן ולאו דווקא לצעירים. עלות הכרטיסים למופע: 149 ש"ח בעמידה ו-199ש"ח בישיבה. הנייד של גלי: 054-4747630 רובי סרבי

voivodina

New member
goran bregovic

הוא מאוד מפורסם בישראל,זו לא פעם ראשונה שלו כאן.קהל מגוון יש לו

הולך להיות מעניין

תוכלי לשאול אותו כשיהיה בארץ

למעלה