Gorillaz ...מסקרן אותי לדעת

Gorillaz ...מסקרן אותי לדעת

שלום לכולם, רציתי לדעת אם הדמויות בקליפים של הלהקה הם בתלת מימד עם SHADER של דו-מימד, או שהשתמשו בדו-מימד עם קומפוזיט לסביבת התלת ? אני חושב שעשו את הקליפים ב-Lightwave אבל אני לא בטוח, לכן אני שואל. ועוד דבר, אני משתמש ב-MAYA יש איזשהו SHADER מומלץ למטרת דו-מימד ? (יותר לכיוון ה-ANIME) ראיתי באתר של ANIMATION:MASTER בארכיון הסרטים שהם משתמשים ב-SHADER מצויין ומאוד משכנע ! (כמובן שזה גם תלוי בהנפשה עצמה, אבל בואו נתרכז בחומר קודם) ...האם מישה כאן מכיר SHADER דומה למטרת מבט ANIME דו-מימדי ל-MAYA מלבד מה שמסתובב ב HIGHEND-3D ? תודה מראש !

ולשאר הסקרנים.... (אם יש כאלו כאן)

אז לאחר חיפושים ובירורים, מצאתי את האתר של החבר'ה שעבדו על הקליפים. אתם יכולים לבקר אותם כאן. העשייה מתחלקת לשניים, הדמויות דו-מימד נטו, התלת נעשה ב- LIGHTWAVE. (עננים ב- Hypervoxels). מישהו יכול בבקשה לענות בקשר לשאלה השנייה למעלה בקשר ל-CEL SHADER ? תודה

CoolCalb

New member
TOMCAT TOONSHADER

עד לפני שבוע הוא עלה כסף.. עכשיו מחלקים אותו בחינם.. לדעתי האתר שלו, עבר את ה BANDWIDTH.. אז הוא מושבת מדי פעם.. תנסה עד שהוא יחזור לחיים....

תודה רבה ! _@_\\

קודם כל תודה, אני אבדוק את השיידר, שמעתי את השם הזה מצלצל המון: " TOMCAT " ואף-פעם לא ידעתי מה זה בדיוק... חשבתי שזו תוכנה לרינדור בכלל... חחחח אבל טוב לדעת, אני אציץ באתר מיד ! דרך אגב אני מאוד התרשמתי מעבודות שלך באתר, (ועכשיו אני מבין גם שנתקלתי בחלקם בטלויזיה ביומיום איזה כבוד !) מרשים ביותר ומעורר השראה, תמשיך ליצור דברים מדהימים פשוט תענוג לצפות ביצירות שלך !!! וכמובן, שוב תודה על העזרה ! ...עכשיו אלך לבדוק את זה מקרוב...

למעלה