Gossip Girl 4x17

Born To Try1

New member
Gossip Girl 4x17../images/Emo58.gif

לא לשכוח לסמן ספוילר:) וקדימה עוד תגובות בבקשה

Rinat114

New member
../images/Emo58.gif ללא סייגים, הפרק הכי טוב בעונה

מכמה סיבות: - בן העיף ת'צמו מהעלילה. בשעה טובה ומוצלחת מיותר לציין. - צ'אק אשכרה עניין אותי בפעם הראשונה מאז עונה 2 איפשהו. המשחק של אד היה מצוין והסוד היה סבבה, לא לעוף ממנו. חשבתי שזה יהיה הרבה יותר. - לילי והנאום על החיוך מהילדים שלה... אני אוהבת את האישה הזאת. - גם בתור מעריצה שרופה של Nair ובתור אחת שלא אישרה לנייט אף בחורה חוץ מבלייר מהדקה שהתחלתי לראות גוסיפ גירל, ריינה ונייט דווקא בסדר. (למרות שהיא מזה מתה לקראת סוף עונה) - ואחרון חביב... DAIR אלוהים אני אעהאהאהא לא יכולה לנשום הם עשו לי את כללל הפרק והפרומו בכללללללל זהו אני מתה.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gifשלום שלום!../images/Emo9.gif

רשמתי לפני כמה ימים שאשתדל לבקר פה ולהגיב על הפרקים.. בתכלס העונה הזאת מעצבנת אותי, הפרק הזה היה די טוב יחסית..ונגמר..אחח איך הוא נגמר ככה??
DAIR ממש מצחיקים למרות שאני כבר רואה איך זה יהרס.. בכל אופן כתבתי פוסט עם ציטוטים, תמונות וכל מה שיש לי להגיד על דן ובלייר [וזה הרבה, תאמינו לי.
] בפוסט: http://the-remote-controls.blogspot.com/2011/03/empire-of-son.html אשמח לשמוע מה אתן חושבות/ אתם חושבים [יש בחורים בסביבה?]
אתם יודעים שפרק הבא רק באפריל?

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

החברות של דן ובלייר הייתה חמודה. יותר מזה? לא נראה לי. אבל כל הסדרה ז הסוג של "כולם עם כולם", אז אני מניחה שהייתי צריכה לצפות גם לזוגות כאלה... אהבתי את זה שלילי מודה באשמה. וגם את ריינה. נדמה לי שכשאמרו שמישהו מת בשריפה חשבתי שזה יוזכר בעתיד, אבל שכחתי... טוב שהם (היוצרים) זכרו. הממ... אני היחידה שהופתעה שסרינה וצ'אק לא הגיעו ברגע הנשיקה (טוב, עוד יש להם זמן... הנשיקה נקתעה אחרי הכל)?

וואו!! אני קוראת פה ההכל ואתם מעולים!

עד עכשיו הייתי רק בפורום הרשמי וכאלה.. ופתאום נתקלתי בפרום הזה! של תפוז! איזה כיף!! השאלה שלי היא- פרק 18, מתי יהיה אות באינטרנט כבר?! לא אכפת לי לראות בלי תרגום! אני פשט לא מוצאת אותו בשום מקום שהוא! אשמח לשמוע יותר.. :)

spiceupmylife1

New member
שלופ, הפרק הבא , 18 ישודר רק

בעוד חודש וחצי ב-18.4 ובטח את תוהה למההההההההה? הסיבה היא שהאמריקאים יוצאים לחופשת אביב או וואטבר... נחכה בסבלנות

חחחחחחחח הם אדירים זה משהו!!

ממש מצחיקים.. טובבב , תדהה רבה על המידע! למרות שהוא מעט מבאס..

למעלה