Got milk?

1Shir

New member
אדם, באמת איך זה שלא שמענו ממך

אחרי שחבר שלך הופיע בפרק האחרון ששודר ב- AXN? הופעה קצרה אמנם אבל בכל זאת, מה יש לך להגיד?

1Shir

New member
למה????? זה קשור לסדרה!!!

אז מה אם זה דברים שבדמיון שלנו? זה כל הכיף! למה אתה לא רוצה לשתף? זה נורא כיף לשמוע חוץ מזה, למה שאני אצטייר כמטורפת היחידה?

DarlingAdam

New member
giggle

כי מה שיש לי להגיד אני בד"כ חולק בפורומים ספציפיים. לדוגמה "יו כמה הוא חמוד" וגם "יו כמה זה סלאשי" ואפילו "מאלדר לא היה שם ולא ראה כלום, למה בדיוק הוא מניח שאלכס הרג את אבא שלו" ועם קצת "אז הוא הרג את ביל מאלדר, אז מה." אין פה הרבה אנשים שייכנסו לקטע הזה :) וזה בסדר גמור. כל אחד והזווית שלו.

1Shir

New member
../images/Emo4.gif

דווקא לדעתי מה שהכי כיף בפורומים זה שכל אחד מביא את הזווית השונה והייחודית שלו. זה מצחיק ונחמד ואותי באופן אישי זה היה מעניין לחוות את הצורה שזה מדבר אלייך, מהטעימות שכבר נתת פה ובעבר בפורום. אבל אני מבינה אותך אם אתה יכול להתבטא במקומות שבהם אנשים יותר מזדהים איתך וחושבים כמוך, שכבר לא כל כך משתלם לך להתבטא גם פה. אז איך שאתה רוצה...

DarlingAdam

New member
זה לא שאני מצנזר את עצמי.

אני פשוט לא רואה את הצורך לכתוב פה דברים שלא ידברו אל אף אחד - אם זה מעניין אותך, אני אשמח לדבר איתך עוד, כמובן. :) אל תהיי עצובה :)

scoutlavie

New member
מה לגבי סקאלי ומולדר?

אני די בטוחה שגם להם יש מודעה...יש לך?

1Shir

New member
זה מקרי שהניק שלך הוא מילקי?

תודה על כל התמונות למען האמת, לא קראתי כי השילוב של גודל האות ושל האנגלית היה קצת גדול על העצלנות שלי. שווה לקרוא? זה פארודי, נכון? זו לא הפרסומת האמיתית?

milki123

New member
כינוי

הכינוי הוא מילקי גם פה וגם באי סי קיו. שם קליט. וגם די ישראלי... אין לו קשר לפרסומות החלב שפירסמתי פה..שהם אגב פירסומות אמיתיות למיטב ידיעתי. ואני בכלל לא אוהב מילקי
נכון מזעזע? לפתוח תיק חקירה...

למעלה