Governorהשמיע קול קוקוריקו תרנגול

התולעת 1

New member
Governorהשמיע קול קוקוריקו תרנגול

חבר'ה, אני מציע לא להתווכח עםו G ove rn or ...His ass in mine מאז הופיע בשמינו כנשר ענק , יורט על ידי, נמרטו כל נוצותיו ביד אמונה, ונתברר שגדלו כגדל אפרוח בן יומו, שאין בו אפילו כדי מנה סבירה על צלחת (ונתעלם מן העובדה שנשר אינו כשר), נכנס הבחור לטראומה והמח שלו נתקע עקב כך ב- output mode only בדקלום חולי נפש הוא אינו מקשיב לכם, וחבל כי תשחיתו מיליכם על אזניו הערלות ואולי אף תתעצבנו. השאירו אותו לי ואני אגיב על כל מאמר שלו בתגובה סטנדרטית, just for the record, ונקווה שיותש ויחזור לזבל חופש,שינוי הלל,וכו.... מוסכם?

התולעת 1

New member
GOVERNORאתה שקרן נוח לך בהפקרות

אתה שקרן, אתה עוצם את העינים מלראות את האמת, נוח לך בהפקרות, אבל אתה תשלם על זה, לא השארת לך אפילו סיכוי אחד, כשיש למעשה לפחות מאה אחוז סיכוי, אתה שקרן, אנשים חיים בשקר , אתה יודע כתוב בגמרא רשעים אפילו על פתחה של גיהנום לא חוזרים בתשובה, GOVERNOR שהושקע בשקר חי אותו אכל אותו טחן אותו נשם אותו קשה לו לחזור בתשובה הוא רגיל לשקר, הוא יודע שבצד שלו אין לו שום תשובה, הוא יודע שאין דרך לחילוניזם, אין לו תשובה הוא לא יודע למה הוא חי, הוא יודע שבצד השני יש תשובה, ואעפ``כ הוא בוחר בצד שאין תשובה, רגע, אם אתה בא וטוען על הדתיים תוכיח לי תוכיח לי, מי אמר, איפה זה כתוב? אני שואל שאלה אם אתה כל כך רוצה לדעת ולחקור אני מסכים כל הכבוד, אנשים שבודקים זה טוב, ככה צריך להיות בשביל זה קבלנו שכל, מה ההבדל בינינו לבין החתול? שקבלנו שכל לבדוק, זה ההבדל, אבל אם אתה עם השכל לא בודק אתה גרוע מחתול, אם אתה בודק אצל הדגים כל דבר איפה זה כתוב ,ומי אמר, למה לא עשית חקירה כזאת בצד שלך שאתה נמצא איפה זה כתוב ומי אמר, כי אתה שקרן..שקרן...שקרן...שקרן.

G ove rn or

New member
אחים יקרים בואו ניפול לזרועותיה

האהובות של ההזיה הנוירופסיכואלקטרוכימית שאין הוכחות לקיומה מחוץ לספוג שבין שתי אזני רימה/תולעה1, שלא נגלתה מעולם לאיש, בלי לקבל שום תמורה בעין בעולם זה, ובלי הוכחות שתהיה תמורה כלשהי בעולם אחר. בואו אחים יקרים ההזיה אוהבת אתכם!

למעלה