GPS באירופה

דדו6

New member
GPS באירופה

אני יוצא בקיץ לטיול קרואנים באוסטריה איטליה ושוויץ, לשבועיים. בחברה בארץ דרכה ביצענו את העיסקה הציעו לי מכשיר בהשכרה של 10 יורו ליום. האם זה משתלם? האם לא עדיף כבר לקנות מכשיר? מה המשמעות של רכישת תוכנה דוברת עברית לכבישי אירופה? כאחד שלא משתמש במכשיר בשוטף, האם כדאי לי לקנות מכשיר ולהתחיל להשתמש בו בארץ כדי להיתרגל אליו או שמדובר במכשיר ידידותי? איזה מכשיר מומלץ בכלל?? אשמח מאד לקבל תשובות. דדו

לטעמי

10 יורו ביום זה ממש יקר. המכשירים בארץ עולים החל מ 1000 ש"ח ואפשר למצא הרבה ביד שניה. צריך מפות לחו"ל ואותן ניתן לרכוש כחדשות בתשלום או להוריד באינטרנט למי שיוידע. המכשיר דובר עברית. רצוי ללמוד אותו בארץ. נסו מכשירים ביד שנייה הם זולים וחפשו כאלה עם מפות. ישמש אתכם לשנים רבות.

תוכל לפרסם בלוח המודעות באתר קרוואן

תוכל לפרסם בלוח המודעות באתר קרוואן שאתה מעוניין לקנות GPS משומש. למיטב ידיעתי יש אנשים שסיימו טיול ואין להם מה לעשות עם המכשיר. אפילו ידוע לי על אדם נחמד בשם דני כהן ממושב מרחביה שסיים טיול ומעוניין למכור. לצערי אין לי את הפרטים שלו אבל אם תחפש מעט לא קשה למצוא. אגב, אם אין לך צורך בשימוש קבוע ב GPS והצורך היחידי שלך במכשיר הוא לטיול הספציפי הזה אני ממליץ כן לשכור אפילו שזה יוצא יחסית יקר לעומת רכישה. למכשירים האלו יש תוחלת חיים קצרה כיוון שכל מספר חודשים יוצאת גירסה חדשה או מכשיר מתוחכם יותר והמכשיר שקנית נהפך ללא רלוונטי. אני אישית מחזיק בשתי "קופסאות פלסטיק" שקניתי כל אחת בעיתה וכיום אין להן שימוש.

wildcat6

New member
אחרי שלקחתי גיליתי

ניתן להשכיר משדה תעופה ב 10 דולר

למעלה