GPS לפלם

יורםגו

New member
GPS לפלם

אני מעונין לקבל כמה שיותר אינפורמציה על GPS לפלם. יש לי מכשיר פלם Vx ואני מעונין להשיג עבורו מכשיר GPS, מעניין אותי לדעת עם השילוב הזה של פלם ו- GPS משתלם האם זה יותר זול מ- GPS עצמאי, האם ניתן לקבל מפה על הצג של הפלם, איפה משיגים את התוכנה (software) ואיפה את החומרה. מי שיכול לעזור לי בנדון ובעיצות מוזמן לכתוב כאן בפורום ואפשר גם email [email protected] תודה, יורם

לדעתי לא

לפחות בעבר, כשבדקתי את הנושא - GPS פשוט ועצמאי עלה בערך כמו GPS לפאלם. GPS לפאלם מגביל אותך לשימוש רק עם הפאלם, ולעומתו כמעט כל GPS פשוט ניתן לחבר לפאלם חיצונית. בפועל - קניתי GARMIN3 - מכשיר פשוט וזול אך עונה על כל הצרכים של VFR בארץ, קטן ונוח להתקנה על ההגה במטוס - ובסוף לא טרחתי אפילו לבדוק אילו תוכנות ל-GPS קיימות לפאלם!

יורםגו

New member
תודה

ראשית תודה על ההתייחסות, בכל זאת שאלה נוספת, הפעם בקשר ל- GARMIN3 שלך, אתה כותב שהוא פשוט וזול ועונה על הצרכים של VFR, יש לו צג עם מפה? שאתה אומר זול, כמה בערך? איפה ניתן להשיג? שוב תודה, יורם

הפאלם וה-GPS

ליורם גו שלום יש לי GPS לפאלם V. מבחינה כספית זה כדאי עלה לי "רק" 89~ דולר. אבל... אין מפות אויריות של ישראל והאיזור. תוכנה עולה עןד כסף. מפות אויריות של ישראל אפשר לסרוק ולהכניס אבל צריך לקנות עוד תוכנה... המסך קטן התצוגה קטנה בקיצור זה נחמד בתור צעצוע לא ממליץ כמכשיר ניווט בטיסה. מה עוד שלא ברור לי לחלוטין עם זה בכלל תקין או עונה לדרישות כמכשיר ניווט אוירי. למקלט ה GPS עצמו יש צורך בבטריות משלו, הבטריות נגמרות מהר מאד!! ואתה עלול למצוא עצמך מהר מאד במצב "לא נעים". תרצה לשחק עם זה אתה מוזמן לנסות את המקלט שלי. מתחבר לפאלם V או VX כמו מודם, בקלות ובמהירות. בברכה מירב יגאל

למעלה