GPS ל פאלם Zire71

splashy

New member
GPS כן, תוכנת ניווט לא.

כרגע אין תוכנת ניווט לפאלם.

Sanchik

New member
עם הערת "חסרת משמעות"

ציטוט מ PALM.CO.IL: "הערה: פיתוח המוצר הופסק. לא צפויים עדכונים לתוכנה או למפות."

yaniv79

New member
אף אחד לא אמר שהיא חסרת משמעות, אבל...

להגיד שאין בכלל פיתרון ניווט ל-PalmOS זה לא נכון.

Powerball

New member
האם ממשיכים לתת תמיכה ל UDRIVE?

צר לי לשמוע שפיתוח התוכנה הופסק. האם משהו ממשיך לתת תמיכה ל UDRIVE?

splashy

New member
ומה שווה תוכנה בלי פיתוח ותמיכה?

התייחסתי רק לשורה התחתונה...

yaniv79

New member
מה זאת אומרת מה היא שווה? היא עובדת?

יש לי תוכנות על הפאלם בנות 7 שנים, מה זה אומר? שהן לא שוות כלום כי לא יצא להן עידכון? ברור שכאן זה מקרה אחר לגמרי מכיוון שמדובר על תוכנה שמתבססת על מסד נתונים דינמי שמשתנה וככל שהזמן עובר חוסר היעילות שלה גובר. למרות זאת אני עדיין משתמש בה על ה-Treo 680 והיא עושה את העבודה. לקוח שמתעניין בפיתרון מקבל את כל האינפורמציה וההסתייגויות שבתפעולה ורכישתה.

splashy

New member
התשובה בגוף השאלה. אצלי מהתחלה התוכנה

לא הייתה אמינה כשנסעתי איתה באיזור ת"א. הורתה לי לפנות במקומות שאין פניה/כניסה, גררה אותי במעגלים סחור סחור או סתם הובילה אותי בדרך הכי ארוכה שיש. אולי הניסיון שלך הוא אחר. אבל אתה בטח רכשת את התוכנה כשרק יצאה. למה שמישהו ירכוש אותה ויעשה את ההשקעה הזו עכשיו בהתחשב בעובדה שאין עדכונים ולא יהיו בעתיד? כמו שאתה בעצמך אמרת, זו לא תוכנה רגילה. זו תוכנה שדורשת עדכון תדיר. אחרת מה היה אכפת לי שהיא בת 7 שנים? אם זה המצב, לפחות כפי שאני חוויתי, בתחילת דרכה של התוכנה, מה יהיה המצב לאורך זמן בלי עדכונים?

Powerball

New member
חייב להעיד מנסיוני האישי עם U_DRIVE אירופה

מזה כשנה וחצי אני משתמש בנסיעות ב U-drive אירופה, והתכנה עובדת מצויין, כולל בעיירות וכפרים נידחים. היה לי אפילו הזדמנות לקבל באיטליה רכב שכור עם מערכת ניווט מובנית ברכב, נסעתי עם שתיהן וה U-drive לא אחת תפקדה טוב יותר מהמערכת שקיבלתי עם הרכב השכור. חבל שפיתוחה הופסק. אין ספק שהפסקת פיתוח תקטין את יעילות התכנה עם הזמן.

splashy

New member
באמת חבל. אבל עדיין אירופה זה לא ישראל. ואני

ואני מצאתי כמה וכמה טעויות במפות כשנסעתי באיזור המרכז.

Sanchik

New member
לא מדובר על הפסקת פיתוח תוכנה כי

קוד של התוכנה המשיך את חייו והתפתחויותיו בשמות אחרים (EMTAC) ולא רק. מדובר פה על אי עדכון המפות כי זה מה שמבדיל בין תוכנת מחשבון או PIM בת 7 שנים(טוב פחות פיצ'ר -יותר פיצ'ר) לבין תוכנת נווט. מה שנשאר זו רק תקווה שאחד מ"גדולי הדור" בתחום תוכנות הניווט ( TomTom לדוגמא (אבל אני לא מאמין)) ייפנה את מבטו לכיוון ארצנו הקטנטונת. התקווה תמות אחרונה
ככל הנראה,למרבה הצער, בארץ לא תהיה תוכנת ניווט למכשירים עם PALM OS. אזי או שנחזור למפות נייר(שגם בזה אני לא מאמין או נרכוש מכשיר ניווט ייועדי או יישמרני השם"
PPC). נפגש בשמחות !

למעלה