GPS C710 של חברת MIO

yaronyaron44

New member
GPS C710 של חברת MIO

שלום לכולם וערב טוב. אני רוצה לקנות GPS ולפי בירורים וחוות דעת מצאתי את הדגם C710 של חברת מיו כדגם טוב והרבה מרוצים ממנו. רציתי לדעת אם יש כאן מישהו עם נסיון עם המכשיר ויכול לתת לי עליו חוות דעת ולומר לי איך הוא מבחינת קליטה ונוחות והאם הוא עושה את העבודה כמו שצריך? בנוסף ראיתי באתרים שמוכרים אותו שרשום שהוא מגיע עם ערכת מפות שנקראת mio map. זה אומר שהמכשיר מוכן לעבודה כאשר אני מתקין את הערכה שאני מקבל? אני לא צריך לקנות עוד ערכת מפות נוספת בשבילו? הערכה טובה במפות בארץ? יש אתרים שאני יכול להוריד מהם מאוחר יותר מפות נוספות מעודכנות יותר או של מקומות אחרים ולהכניס למכשיר? ראיתי שבחנות קאמרה אילת המחיר הוא הזול ביותר שעומד כרגע על 2799. האם אתם חושבים שכדאי לרכוש מן החנות הזואתי (אני יהיה בקרוב באילת) הקטע שמפחיד אותי הוא האחריות והשירות - למישהו יש נסיון? בתודה רבה מראש, בן.

AYELET1

New member
מדובר בתוכנה שהמכשיר מגיע איתה

אתה יכול לקנות תוכנות + מפות המיועדות למכשירי PND בכל מקרה, תוכנת MIO MAP היא תוכנת IGO הפופולרית מאד, שעושה את העבודה בארץ וגם בחו"ל. לגבי שירות - אילת קצת רחחוקה מרוב מקומות הישוב בארץ. \ברר מי נותן האחריות - גם אם זה גוף אמין וידוע וגם אם יש לו סניפים במרכז הארץ ו/או בצפון (אם זה גוף ידוע אז מן הזסתם ישנם סניפים)

yaronyaron44

New member
יש לכם מושג מה איכות המכשיר

והאים הוא אמין בשטח מבחינת קליטה, איכות, תקלות וכ'ו? בתודה, בן.

למעלה