GRACO Metro Sport

etilly

New member
GRACO Metro Sport

היי בנות, סליחה על הפלישה, קפצתי שניה מהפורום השכן לשאול אותכן אם למישהי יש ניסיון עם העגלה הזאת. לקראת הקניה, רציתי לשמוע קצת עצות ממומחיות. מטרו או פרימו וויאג´יו??? תודה תודה!!

Yarik N

New member
יש לך מזל שלא ניסחת את השאלה

ככה גם בפורום "פמיניזם ומעמד האשה".... יש כאן גם בנים עם עגלות... לא מכיר את הספיציפית.

לנו יש GRACO

אבל מדגם Coach Rider ואנחנו מאוד מרוצים ממנה. זו העגלה הכי חדישה של GRACO, נשכבת ל-180 מעלות ואורן ישנה בה בערך חודשיים וחצי (היה לה יותר נעים מאשר בעריסה כי היא נולדה קטנה) מה שכן, כדאי לבדוק אם העגלה נכנסת לבגאז´ של האוטו כי היא מאוד גדולה. ושיהיה במזל טוב

Yarik N

New member
חגית, זה לא בריא

לישון חודשיים וחצי....תעירי אותה

iris & ben

New member
עגלת גרקו

אני אישית לא ממליצה קניתי את העגלה של גרקו מטרו לייט והיא הוחזרה למפעל (אני גרה באר"הב) קיבלתי חדשה ושבוע שעבר היא הוחזרה גם כן במקום זה קניתי טיולון של אינגליזינה אני הייתי הולכת על הפג-לדעתי העגלות הארופאיות יותר טובות מהאמריקאיות מה גם שהסיטיספורט לדעתי לא יציבה ואינה מגיעה למצב שכיבה

המלצה...

לנו הייתה עגלת גרקו, שממש הייתה כבדה ולא נוחה מבחינת גודל אבל הייתה נוחה לבנות, עכשיו לקראת הלידה קניתי את הדגם הקטן של גרקו שנקרא "בריז". היא קטנה וקלילה וגם לא יקרה בכלל, עלתה לי רק 600 ש"ח והנה לינק לאתר שלי ושם יש לינק לידה, בדף הזה יש רשימת ציוד ראשוני לתינוק וגם מה לקחת לבי"ח לפני לידה ובכלל אתר מעניין.

בדקתי את כל העגלות

את הגרקו מצאתי גם מעצבנות ויזואלית (חומרים סינטטיים וצבעוניות איומה - לא מצאתי אחת נסבלת) וגם איכשהו לא נראו לי נוחות ואמינות. אינגלזינה ופג טובות (מאוד) אבל כבדות/מסובכות מדי. בסוף קניתי ב- 650 ש"ח במשביר (mother care) עגלת קומבי מדהימה במשקל 4.5 ק"ג שנסגרת ל"מוט" עם רצועת כתף לנשיאה להורים, נפתחת 180 מעלות, מרופדת סביר, מתפרקת לחלקים הגיוניים עם צמיחת העוללית, קלה וחזקה ונהדרת. כל מי שזכו לדחוף את העגלה הזו עם רעות בפנים ברחבי רעננה - מתפעלים מקלות הניגוי שלה, למשל (בפג של עומר בזמנו זה היה סיוט). מומלץ.

אני חושבת שאת מתכוונת לטיולון שלהם.

אבל יש לקומבי בעיה רצינית בגלגלים שלהם
ובזה שהיא די שבירה.. לנו דווקא יש גרקו הסופר ריידר (העגלה מגיל 0 ולא הטיולון..) ואנחנו היינו מרוצים ממנה..

זה לא הטיולון - זה הופך לטיולון

מאוחר יותר. והיא ממש לא שבירה, לפחות על פי נסיוני. כפי שציינתי כאן - ההיגוי שלה הרבה יותר נח משל הפג והאינגלזינה.

etilly

New member
אני צריכה עגלה מגיל אפס...

לא טיולון, אבל ...תודה, רשמתי את ההמלצה!

אני אישית לא מכירה אותה ../images/Emo8.gif

אבל ברצוני להעיר משהו לכל מי שמתלונן על גרקו.. יש להם מבחר עגלות מסוגים שונים ומה שבעיני הכי יפה הוא שהם מחדשים את העגלות שלהם כמעט כל הזמן
יש להם עגלה שלא שוקלת כ"כ הרבה וניתן להעביר בה את המושב/עריסה כך שניתן פעם לשים את העריסה כשהפנים של התינוק לכיוון שלך ופעם לכיוון הדרך.. ומה שהכי הכי חשוב בעיני בעגלות (ופג ויאג´ו מיישמת את זה..) זה הגלגלים ברוב עגלות פג הגלגלים קטנים וממש לא נוחים לתפעול העגלה

שירי ל

New member
יש לי בדיוק את הדגם הזה

ואני מאוד מאוד מרוצה ממנה. עגלה מאוד מודלורית, ומאוד מתאימה למי שנוסע הרבה עם הרכב וצריך להכנס/לצאת, כי יש לה סלקל שמתלבש עליה כך שאם התינוק נרדם לא צריך להעיר. היא מאוד קלה במשקל ובאותו הקשר גם קל מאוד להכניס ולהוציא מהבגאז´. גלגלים גדולים, אין שום בעיה עם מדרכות/חול וכו´, אני דווקא מאוד אוהבת את העיצוב שלה, יש לי אותה בצבע אפור בהיר. החסרון הגדול שלה: הידית לא עוברת מצד לצד ואין "חלון" בגגון לראות את התינוק ככה שצריך כל הזמן להציץ מקדימה. א-ב-ל : את צריכה לחשוב מה יהיה השימוש בעגלה שלך, כי אם הייתי אמא שהולכת הרבה ברגל, הייתי קונה עגלה שבה התינוק יכול לשכב ב-180 מעלות, ועם הראש קדימה.

למעלה