Great Plains Labs

Mupirocin

New member
Great Plains Labs

שלום יצא לי לשוחח עם מספר רופאים (רגילים) וחלקם הטילו ספק בתוצאות הבדיקות של מעבדה זו, הם טענו להטיה של הנתונים בלשון עדינה. הבדיקות יקרות וקשה לחזור עליהן שם לצורך ביקורת ובארץ אין תמיד בדיקות מקבילות. מה דעתכם ? האם יש לכם חשדות דומים או ספקות ? יום טוב

לי אין

אני רואה שרבים מרופאי DAN משתמשים במעבדה זו. אם מתעלמים מתיאוריות קונספירציה, זה אומר שהמעבדה הזו טובה. זה עדיין לא אומר שחלק מהבדיקות שלהם מיותרות באופן מעשי, זה אומר שהם באמת מודדים את מה שהם אומרים. עייפתי מלהתווכח עם רופאים בארץ שטוענים בלהט ש"מה שיש לנו פה זה גם הכי טוב וגם לא צריך יותר". זה קשקוש. בכל ארה"ב הבדיקות הללו מוצעות ע"י חצי תריסר מעבדות, אז שבפתח תקווה תהיה מעבדה שתעשה את זה? הקונצנזוס בין מספיק רופאי DAN טוב דיו עבורי. הרבה פעמים גם הביקורת היא בעצם על הגישה ולא על המעבדה. למרות כל זאת, אם הרופאים הנ"ל מוכנים לספק משוב יותר אינפורמטיבי אז אולי אשנה את דעתי. סתם דוגמה: "לא יכול להיות שנמדד חומר XX בשתן, כי הוא אמור להתנדף תוך 10 דקות מרגע החשיפה לאויר" זה משהו שאפשר לעבוד איתו. עם טענה כמו - "למה הם מודדים קנדידה, זה לא גורם לאוטיזם" אני לא טורח להתווכח - זו לא המעבדה, זו הגישה. אני יודע שיש כמה בדיקות ש- great plains טוענים שהן פורצות דרך. לגביהן, רופא שמעוניין לעשות יותר מאשר להתרווח בכורסה ולבטל מעשי אחרים יכול לבקש וכנראה גם לקבל מידע, ואולי נקבל דיעה חדשה שתפתיע אותנו.

../images/Emo45.gifכנ"ל- חבל שאטימות ובורות שוררת

פה בכל מקום... חבל מאד! אני קוראת עכשיו המון חומר בנושא... ולהתעלם או למחוק את הנושא הזה, נראה לי שטות מוחלטת... אבל בתור אחת "שהאכילה" את הרופאים בהרבה מידע ויודעת מה הם רגילים לקבל מהחברות של התרופות, אני לא מתפלאת שיש פה כל כך הרבה בורות ואטימות...

למעלה