Greatest Hits - המשך

Nomero Uno

New member
Greatest Hits - המשך

אחרי שהשרשור ירד ונשכח החלטתי להזכיר לכם אז מי שפספס הנה הרעיון : אנחנו עושים את הלהיטים של התאומות האהובים ביותר על כל חברי הפורום השירים יכולים להיות מהדיסקים שלהן עצמו או מSoundtrack של אחד הסרטים שלהן אז הנה סיכום זני ותמשיכו להצביע "כל כך מעט זמן" - 3 קולות עם 2 קולות: Fashion jr high The Noyz about Boys ועם קול אחד: Come as you are ice cream crazy one girl revolution big star machine fall down us against the world I am the cute one full house you´re invited Give us a Mystery B-U-T-T Out Staying cool Just Can´t get Enough Holiday in the sun תמשיכו להצביע

RinRan

New member
כן לא בדיוק הבנתי מה המטרה של זה...

אבל אני עדיין בעד הסאונדטראק של מזל תאומות חחחח......

Nomero Uno

New member
RinRan - המטרה של זה.....

מכירה את הדיסקים של התאומות Greatest Hits אז חשבתי אפשר לעשות משהו דומה בפורום שבו אנחנו נבחר את השירים אני או מישהו אחר יצרוב את זה לדיסק ונפיץ את זה בין חברי הפורום בדומה למה שרצינו לעשות עם הלוח שנה אבל אני רואה ששום דבר בפורום הזה לא הולך

Nomero Uno

New member
ממך לא ציפיתי לתגובה אחרת../images/Emo46.gif

לא מעניין אותך, אל תגיבי ההודעה מיועדת לאנשים שזה מעניין אותם

ענבר 2002

New member
מענין אותי אבל .....

ירדתי על ההודעה שאתה פתחת כמו שאתה יורד כאן על הודעות של אנשים!!!

RinRan

New member
אוקיי אוקיי אוקיי אנשים להרגע../images/Emo70.gif

תרגעו
לא לריב
תעשו שהפורום הזה יהיה נעים לכולם...
אז ענבר לא חושבת שהרעיון טוב... אבל זאת רק דעתה וזה לא אמור לעניין אותך, יוני אם אתה חושב שזה רעיון טוב
אוקיי
טוב אז בואו נחיה בשלום ובאהבה
ב-
גדולה, קארין משכינת השלום
חחחחחח.......

RinRan

New member
אני לא מאמינה שהצלחתי לגרום למישהו

להגיד את זה
זה בחיים שלי לא קרה לי
אני באמת משכינת שלום... הפרוייקט הבא: הסכם שלום עם הערבים
חחחח.........

Nomero Uno

New member
ענבר

לא ירדתי על הרעיון שלך בגלל שזה הרעיון שלך אלא בגלל שחשבתי שזה רעיון ( תסלחי לי) סתמי כי מי שרוצה מילים של שירים ילך פשוט לאתר והשרשורים האלה התרבו בפורום בזמן האחרון לכן אודה לך מאוד אם את תתיחסי לדיון שלי כמו שאת באמת חושבת עליה ולא תרדי עליה רק בגלל שאני ירדתי על ההודעה שלך לא תהיה לי בעיה אם באמת לא תאהבי את הרעיון כל עוד את עושה את זה מהסיבות הנכונות הפסקת אש?

ענבר 2002

New member
בהחלט ,כן!!! ואני חושבת...

על הרעיון שהוא רעיון טוב אבל אני לא כול כך אוהבת את השירים והקול של התאומות

Nomero Uno

New member
יש גם שירים אחרים מהסרטים שלהן

גם אני לא ממש אוהב את השירים שלהן בגלל שלרוב זה שירים לילדים קטנים אבל יש כמה שירים יפים בסרטים שלהם במיוחד ב"חופשה בשמש" ויש כמה שירים ב"מזל תאומות"

אני אוהבת את השירים של התאומות...

אני אוהבת את השירים מהמסיבות ואת השירים אני החמודה ואח למכירה והשיר שג´סי שר למישל והשירים מחופשה בשמש ומזל תאומות אני דווקא אוהבת את השירים של התאומות אין להן קול לשירה או משהו כזה אבל אני אוהבת את הקצב זה חמוד כזה

Nomero Uno

New member
את מוכנה לפרט יותר

בקשר לשירים מ"חופשה בשמש" ו"מזל תאומות"?

אני אוהבת את כל השירים של...

חופשה בשמש כמו השיר שהם באו למועדון שהיה בסוף את הקליפ של הבנות האלו וממזל תאומות אני אוהבת את שיר הפתיחה ואת השיר שהן רוקדות על השולחן ומשתגעות

אני אוהבת את כל השירים של...

חופשה בשמש כמו השיר שהם באו למועדון שהיה בסוף את הקליפ של הבנות האלו וממזל תאומות אני אוהבת את שיר הפתיחה ואת השיר שהן רוקדות על השולחן ומשתגעות

motib4

New member
אחרי בירור שערכתי בנושא,

גיליתי שזה לא חוקי וזו עבירה על זכויות יוצרים.
אני לא מוכן לקחת שום חלק בזה- ואני מבקש שהתהליך ייפסק. אנא לא לדון בנושא בפורום הזה. תודה.

AM16

New member
חחחח מה נהיית לי כמו אלא מפורום

תפוז מחפשים בשבילך? אז מה אם זה לא חוקי מה אף פעם לא הורדת שירים שלהם מהאינטרנט? גם זה לא חוקי באותה מידה ואתה גם מפרסם באתר שלך את כל פרקי הסידרה מזל תאומות זה חוקי? ד"א יש לי בעיה להכנס לאתר של מוטי יש את זה לעוד מישהו?

motib4

New member
ביררתי את זה עם הנהלת תפוז,

ולא יכול להתקיים דבר כזה. אם אתם רוצים אתם יכולים לדבר על הנושא במקום אחר- לא כאן. הקבצים שנמצאים באתר שלי לא מאוכסנים על השרת שלי- כך שזה בסדר. חוץ מזה- אתה לא יכול להשוות את האתר שלי לתפוז. יש כרגע בעיה עם האתר שנותן את שירות בכתובת המקוצרות. תלחץ כאן. ד"א- הוא התעדכן היום.

למעלה