Greatest Hits

Greatest Hits

אלבום הלהיטים של אליס הוא רק אחד מתוך אלבומי האוסף שלה
הוא כולל עשרה שירים- Man In The Box Them Bones Rooster Angry Chair Would? No Excuses I Stay Away Grind Heaven Beside You Again לאליס לא היו מי יודע מה "להיטים" מוכרים.
לא נראה לי שגרינד למשל רץ בMTV בלי הפסקה. אמור להיות לדעתכם הבדל בין "להיטים" לבין ה"שירים הטובים", נכון? אז מה דעתכם על בחירת השירים? להיטיים שכאלה או השירים הטובים? או שבכלל לא זה ולא זה? האם הם מתאימים למי שרוצה להכיר את אליס מעט? האלבום לדעתכם מייצג את אליס טוב, כמו שאמור אלבום להיטים לייצג? יש שירים שהייתם מחליפים לשירים אחרים? שמתאימים יותר? חפרו כאות נפשכם. דיון, חסר לכם שלא תשתתפו

shani judd

New member
ברור שהיו להם להיטים מוכרים

בזמנו. אולי לא גרינד אבל מן אין דה בוקס, רוסטר, דם בונס וכל אלה אני מאמינה שכן..

מן הסתם,

אבל לא להיטים ענקיים מאוד מוכרים. וגם חלק מלהיות להיט זה להזכר אחרי קצת אולי
אבל לא ענית לשאלות

nothingman1

New member
מהרושם שקיבלתי כל השירים שם הם השירים הכי

מצליחים שלהם במדיה זה לא שהשירים להיטיים יותר או משהו, כל השירים של אליס נשמעים לי אותו דבר מהבחינה הזו, אין אף שיר שנשמע לי כאילו הם בנו עליו כלהיט... דווקא ראיתי את גריינד כמה פעמים ב-MTV2 (בחודשיים-שלושה שהיה לי) בגדול הוא כן מייצג, רק חסרים שירים יותר ברוח הרוקנ'רול של פייסליפט, מאן אין דה בוקס לא לגמרי חושף את הצד הזה הייתי מחליף את השירים אם זה היה אוסף best of, אבל זה אוסף להיטים ואלה הם הלהיטים

everynormal

New member
אוקיי אז דעתי

קודם כל אני רוצה להגיד לך כל הכבוד על היוזמה, זה רעיון טוב מאוד! ועכשיו דעתי: אני פחות או יותר מסכימה עם בחירת השירים האלו לאלבום, אני לא בטוחה שכל אחד מהם היה להיט באותו סדר גודל, אבל לכל השירים ברשימה הזאת יצא קליפ וכל אחד מהם יצא כסינגל, וכנראה שבגלל זה מחשיבים אותם ללהיט, למרות שצריך להודות שגריינד או האבן ביסייד יו הם לא להיטים ברמה של ווד וד'ם בונז שתדעי לך נחשבים לשירים מאוד ממוסחרים ומוכרים. אני חושבת שהיה צריך לתת צ'אנס לשירים נוספים כמו נאטשל, לאב הייט לאב, סי אוף סוראו, דאון אין אה הול שלדעתי זאת חרפה גדולה שלא שמו אותם!!! את האוסף הזה חברת התקליטים של אליס שיחררה כחלק מהחוזה של אליס עם החברה ככה שבשבילי לאוסף הזה אין ממש משמעות, וחוץ מזה לכל להקה גדולה חייב לצאת מתישהו "גרייטסט היטס", ולמרות שכל השירים שמה נחשבים ללהיטים כמו שאמרתי, עדיף ללכת על אוסף יותר משמעותי כמו מיוזיק בנק, ונות'ינג סייף שהם לא נחשבים לאוסף להיטים ממש אבל יש בהם הרבה יותר

למעלה