Greatest Hits

Nomero Uno

New member
Greatest Hits

לאור יציאתו של הדיסק Greatest Hits 3 עוד מעט עלה לי רעיון זוכרים מה שניסינו לעשות עם הלוח שנה? אפשר לעשות גם "הלהיטים הגדולים של הפורום" אז שכל אחד עציע 3-5 שירים של התאומות (חשוב! - השירים רק בביצוע התאומות , לא שירים מהסרטים שלהן) ובסוף 10-15 השירים הראשונים ייכנסו לדיסק ונפיץ אותו בין חברי הפורום אז קדימה תציעו שירים

Alexis14

New member
רעיון חמוד. אפשר פשוט שכל אחד יצרוב

לעצמו דיסק... אני בעד השירים הבאים: fashion junior high come as you are icecream crazy the noise about boys אותם אני הכי אוהבת...

לא יודע מה איתכם...

אבל אני פורש למוזיקה שלי...

לכולם../images/Emo8.gif

יוני- אני רוצה את השיר של הפיחה של מזל תאומות
לכולם- עם כבר מדברים על לוח שנה- לדעתי זה יהיה ממש רעיון שאיזה חבר´ת דפוס תעשה לנו את זה עם תמונות של התאומות זה יהיה ממש יפה נכון שזה יעלה אבל לא הרבה מקסימולכל אחד 30-50 ללוח שנה גדול

Nomero Uno

New member
התכוונתי לשירים בביצוע התאומות

אבל כיוון שכבר העלת את זה הכוונה שלי הייתה לשעות שתי דיסקים אחד - שירים בביצוע התאומות והשני - כל מיני שירים מהסרטים והסדרות שלהן או שאפשר לשלב את זה בדיסק אחד אז יאללה תגיבו מה אתם חושבים ובכלל תתחילו לכתוב שירים

ענבר 2002

New member
אני ממש לא בעד../images/Emo31.gifכי...

תראו אני ממש לא אוהבת איך שהתאומות שרות זה פופ ואני שונאת פופ אני אוהבת רוק ומטאל כבד ואני ממש לא סובלת את השירים של התאומות !!!!!!!! אני אוהבת את התאומות ממש אבל תסלחו לי כשזה מגיע לשירה אני בורחת סורי !!!!!!!!!!!!! אני אוהבת את המוזיקה שלי ואני גם לא היחידה גםFreed From Desire חושב כמוני אז זה לא ממש רעיון טוב רק את השיר של מזל תאומות אהבתי וגם אותו הן לא שרו!

מוטי ויוני

יוני- האא OK הבנתי
:) אחלה אל מוטי- בקשר לדיסק תשאל את יוני כי אין לי מושג, בקשר לדפוס אפשר לברר אתם רוצים שאני יברר איזה חבר´ה יכולה לעשת
את קודם כל אני צריכה שכולם יסכימו והשתתפו וישלמו כדי שנוציא לוח שנה של התאומות:)

Nomero Uno

New member
יעשה מה?

את הדיסק אני אעשה אם אף אחד אחר לא מתנדב וכיוון שגם אני בעד שילוב הנה השירים שלי 1.Superchick - One girl revolution "חופשה בשמש" 2.superchick- Big star Machine - השיר מתוך הפרק של "כל כך מעט זמן" שבו התאומות רוקדות על השולחן ומחליקות על הרצפה 3.שיר הנושא של "כל כך מעט זמן" 4.Superchick - Fall Down - מתוך "חופשה בשמש" 5. Play - Us against the world - עוד שיר מתוך "חופשה בשמש" ועכשיו שירים של התאומות 1.I am the cute one - שיר קלאסי של התאומות 2.The noise about boys 3. Fashion jr high

motib4

New member
אמממ...

1. You´re Invited 2. Give Us a Mystery 3. B-U-T-T Out 4.Staying cool נראה לי שכדאי שיר מפסקול "להגיע לשם". לא יודע איזה.

Nomero Uno

New member
Republica - Ready to go

השיר מהקטע מהתחלה ואתה מוכן להזכיר לי מאיפה זה staying cool?

למעלה