green day הם פשוט...

blinksum18241

New member
green day הם פשוט...

אין לי מילים, אין עליהם. התחלתי להקשיב להם... הורדתי את כל insomniac ו-nimrod הקשבתי ל-dookie והתחלתי להוריד כמה מ kerplunk ופשוט אין לי מה לומר, בילי ג´ו הזה גאון גאון, כאילו כל השירים כל כך פשוטים, תאמינו לי ניגנתי את כל dookie בגיטרה לא יותר מחמישה אקורדים כל השירים... אבל בכל זאת כל שיר שונה מהשני וגאוני, אני ממש נדהמתי... והמילים - פניני חוכמה איך הוא חושב על זה... אין אני חולה עליו הוא מלך העולם... green day לדעתי זו הלהקה הכי טובה בפאנק אין מה להתווכח... ושאלה למי שמבין יותר ממני, למה ב-kerplunk יש את wellcome to paradise ויש אותו גם ב-dookie מה הקטע הזה????

blinksum18241

New member
הבהרה קטנה...

רק בשביל הרקורד, אני לא טירון בתחום של green day כשרשמתי שהתחלתי להקשיב להם התכוונתי שהתחלתי להשקיע ממש ולחקור דיסקים ראשונים שלהם... אבל בתכלס אני מעריץ אותם המון זמן...

HandsomeDevil

New member
ולחקור דיסקים ראשונים שלהם?!

אתה יכול ללכת לטוור רקורדס הקרוב לביתך, שם אני קניתי גם את קרפלנק וגם את סמוזט :) אין כ"כ מה לחקור פה.

blinksum18241

New member
טוב מה הקטע שלך???

בכוח להציק לי??? לחפש אותי... קרציה כן לחקור דיסקים שלהם, או קיי לחקור - להקשיב למצוא אקורדים לנגן... זה בשבילי לחקור... להקשיב למוזיקה לנתח את המנגינה וההתפתחות של לאורך הדיסקים... למה אתה מציק לי ילדון??

HandsomeDevil

New member
אני ?! מציק?!

נבר ;), אממ.. אני לא מחפש אותך אבל לחקור את ההתפתחות המוזיקלית בין כל אלבום?! אני פשוט שומע את דוקי וצחקה שהם יגיעו לישראל.. אבל איך שאתה רוצה :)

blinksum18241

New member
האקורדים של wellcome 2 paredise

פתיחה- C/C/Bb/F X 4 בתים- C/C/Bb/Bb/c/c/c/c C/C/Bb/Bb/G#/G#/G/G C/C/Bb/Bb/c/c/c/c C/C/Bb/Bb/G#/G#/G/G/ G#/G#/G/G פזמון- C/C/Bb/Bb/A/A/G#/G# C/C/Bb/Bb/G/G/G/G C/C/Bb/Bb/A/A/G#/G# G/G/G/G פתיחה ~~~~~~~ קטע מעבר - C/Bb/A/G# חוזר שוב בתים Bb - במול B בהצלחה!!!!

באמת למה יש השיר בשניהם???../images/Emo29.gif

שכחתי שרציתי לשאול את זה מזמן Dפנה

ההקלטה הראשונה הייתה אצל...

חברת התקליטים Lookout, וכמובן שאי-אפשר להשוות בין האיכויות של ההקלטות (השתיים הראשונים לבין Dookie ומעלה). אני מניח פשוט שהם רצו להקליט את זה מחדש, הפעם אצל חברה עם ציוד נורמלי, והרי שאין להשוות בין האיכות של Welcome to paradise ב-Dookie לזה שב-Kerplunk.

חס וחלילה

שלא תבינו אותי לא נכון. אני מת על שני הדיסקים הראשונים. רק אמרתי שהאיכות הקלטה שלהם לא מתקרבת לזאת של כל הדיסקים שאחריהם...

למעלה