Green Day!!

Fudghe_boy

New member
Green Day!!

אני יודע שהרוב פה לא אוהב אותם אבל אני לא מבין למה , אם כל הכבוד להיות שהם דיי ממוסחרים הם הובילו את הפאנק לידיעת הרבה אנשים. נכון שבwarning הם היו מחורבנים זה לא אומר שזו להקה גרועה בסך הכל 1991-1995 גרין דיי שלטו בז´אנר. והסיבה העיקרית להתמסחרות שלהם הייתה נירוונה שלמרות שזה ז´אנר בכלל שונה , הם ישבו להם על הדופק. וגם ב2003 הולך לצאת דיסק חדש שלהם שיזכיר את smoothed out slappy hour וkerplunk ומייק דירנט הוא באסיסט מצויין

Kerplunkette

New member
איפה שמעת את זה?

הולך לצאת אוסך עוד חודשיים. איפה דיברו על אלבום חדש?

Fudghe_boy

New member
באתר המעריצים שלהם שהכתובת..

וגם באוסף החדש של כל הסינגלים הם מוציאים סינגל חדש. אבל באתר שהוא לא רשמי כתוב שהאלבום יהיה בסביבות הקיץ של 2003

voodoo

New member
מבחינת חומר גריין דאי לא רעים בכלל

אבל הם פשוט מסריחים ...אני גם לא אהבתי אותם באלבומים הראשונים שהתחילו ממש יחד עם האופספרינג רק עם גישה שונה לגמרי לגבי המוסיקה, מה לעשות שאלי זה פשוט לא מדבר יותר ... פעם בהחלט אהבתי את המוסיקה הישנה!!! שלהם וללא ספק לא החדשה שנשמעת כמו רוק אלטרנטיבי בצורה חולנית למדי. גריין דאי טובים אבל עכשיו הם נהיו ממש גרועים נראה מה יהיה בהמשך כי אם הם יחזרו למה שהיו בעבר אני מניח שלא תהיה לי בעיה לחזור לשמוע אותם

voodoo

New member
עכשיו שאני רואה את ההודעה יצאתי

מפגר ...תיקון קל במקום לא אהבתי את האלבומים הראשונים זה אמור להיות כן ...אבל משום מה יצא לי לא ... מוזר

Fudghe_boy

New member
אני לא חושב שבnimrod ו dookie

הם נשמעו כמו רוק אלטרנטיבי , וגם בwarning התמליל שלהם טוב אבל הביצוע.. אני חייב להודות שדיי גרוע.

OPERATi0N_iVY

New member
גרין דיי

דווקא אני אהבתי את DOOKIE, INSOMNIAC וחצי מNIMROD... אני אישית חושב שבשני הדיסקים הראשונים הם נשמעים כמו לוזרים... כל הדיסק הראשון מזכיר לי את TEENAGE DIRTBAG של וויטס הזבלים...רק את DISAPPEARING BOY ו-GREEN DAY אהבתי מהדיסק הראשון....

~*~gaL

New member
דווקא לדעתי הם בסדר גמור

במיוחד "טיים אוף יור לייף" ו"בסקט קייס". בכלל הם לא כאלו גרועים כמו שעושים אותם. ואני יודעת שזה לא קשור, אבל בכל זאת: מריה קארי למשל, אולי היא ממוסחרת והכל, ויש לה שירים על הפנים, אבל הקול שלה מדהים. זה לא אומר שהיא לא כשרונית. ומזה איכשהו ניתן להבין, שגרין דיי, כן, הם ממוסחרים, אבל הם לא כאלו גרועים. יש להם שירים טובים.

דפוקה!!!

New member
למה....

אני דוקא מתה על גרין דיי....על רוב השירים שלהם

Magma sXe

New member
גרין די...

כישרון יש להם ויכול להיות שהם התמסחרו וכו´ וכו´ אבל אני לא יכולה לשמוע שלושה שירים שלהם ברציפות אני *אממ* לא ממש סובלת את הקול של בילי ג´ו... XמאגמהX

סתםחח

New member
?

אחד הדברים הכי יפים בגרין דיי זה הקול של בילי ג´ו! (לפי ההגדרה שלו הוא נשמע כמו אמריקאי שמחקה אנגלי שמחקה אמרקאי)

dreen day

לפי דעתי להקה טובה ... והדיסק לפי דעתי הכי טוף שיצא להם הוא dookie ואני מתה לנסוע להופעה שלהם לא שזה יקרה.... :( כי הם בחיים לא יבואו לישראל.... וכן וורנינג אכן דיי מסריח... -שרון-

Shibby!

New member
מה? איך אפשר??

הקול של בילי ג´ו מדהים לפי דעתי (טוב נו... רק יפה) ובכלל גרין דיי היא אחת הלהקות שאני הכי אוהבת
לא את warning בכל מקרה...

למעלה