Green lantern היקר

Green lantern היקר

למרות שנאתי לכל מה ש-DC עושים, רציתי להגיד שה-עך האחרון הוא פשוט יצירת מופת בקנה מידה של MARVEL.

green lantern

New member
אני יודע שהוא יצירת אומנות...

בכול מקרה טרם הגיע לידי עותק של אותה חוברת לה אני מצפה זמן כה רב... או במילים אחרות... 150 לא הגיע עדיין בדואר ואני מחכה... אולי ביום ראשון

CNV

New member
בהחלט משובח.

בתור אחד שלא קורא בדרך כלל את הסדרה אני חייב לציין שחוברת מספר 150 פשוט מצוינת.

green lantern

New member
קיבלתי וסיימתי היום...

הסוף היה פשוט מדהים... איזה קטע מרגש כשקייל מחליט להיכנס לעששית הגדולה ויוצאים משם כל הילדים.. הוא גנטאת´ בוכה וזה כזה יפה... והחליפה והסמל החדשים יפים... למרות שאני עדיין ימשיח לאהוב את הסמל עם החצי שחור חצי ירוק.. לקח לי מלא זמן ללמוד לצייר אותו.. טוב... עכשיו אני יצייר בכל המחברות את החדש. שהוא נורא פשוט.. אבל יפה

בהחלט מרשים!

רק למה DC מתעקשים להוציא חוברות בינוניות ומטה! למה רק GL שווה קריאה! אני משער, למרות שלא בדקתי, ש-JLA של פיטר דייויד שווה, ואני יודע שסופרגירל היה מעולה בתקופת פיטר דייויד, אבל למה רק זה? מה מפריע להם ליצור קומיקס קצת יותר איכותיים? זה יפגע להם במכירות עד כדי כך? אני יכול רק לקוות שבקרוב הם יבינו שהאיכות מעלה את המכירות (אני חושב) וגם סופרמן יהפוך לחוברת שניתן לקרוא בלי לפהק אחרי האגרוף ה-80 ומשהו... קראתם את GODMAN? זו פרודיה פשוט מעולה על חוברות DC ותואמותיהן. לפעמים יוצא לי לקרוא איזה חוברת של סופרמן, ולעיתים רחוקות, אני עובר את העמוד השני, ולעיתים עוד יותר רחוקות, אני אומר לעצמי "וואו! סיפור עם פוטנציאל!" ותמיד, אבל תמיד!!!, אני מתאכזב מהפוטנציאל הלא מנוצל של הסיפור... DC מרשים לעצמם לעשות הרבה דברים מוזרים על חשבון האיכות, כי הם יודעים שהמכירות שלהם לא ירדו, אבל למה!!! זה באמת מה שמחפשים אוהבי קומיקס? איך קורה שהמכירות של DC עולות ושל MARVEL האיכותיים ו-IMAGE הסופר איכותיים, המכירות רק יורדות! הלנצח תשלוט חרב? הלנצח לא יגורו זאב וכבש בכפיפה אחת? והכי חשוב, הלנצח נאלץ לסבול סיפורי סופרמן באיכות בינונית ומטה מכיוון שכל מה שהוא יודע לעשות זה ללכת מכות, לדבר על הדרך האמריקאית, לנשק את לויס שלנצח תאהב אותו ולירות מהעיניים? DC!!! מספיק!!! יש לכם את הפוטנציאל! הוכחתם אותו ב-GL 150!, עכשיו תמשיכו!!!

green lantern

New member
GL 150 הוא גיליון ספיישל

למרות שמבחינת אומנות לא ראיתי הרבה הבדל.. אם אתם רוצים לראות משהו עם אינקינג מדהים תקראו פלאש (בעוד כמה חודשים כי עכשיו יש סיפור בהמשכים) בלי שום ספק מדהים... אגב... מרוול (ואימג´ הוקמו מתוך האפר) היו במשבר בשנות ה80 בעוד שהם עשו עדיפות של כמות על איכות... כמו חן גם איכות הנייר הייתה ירודה... הם עכשיו בראש המכריות.. ההבדל בין השניים הוא סגנון הכתיבה.. שאותו אני לא אוהב

למעלה