בהחלט מרשים!
רק למה DC מתעקשים להוציא חוברות בינוניות ומטה! למה רק GL שווה קריאה! אני משער, למרות שלא בדקתי, ש-JLA של פיטר דייויד שווה, ואני יודע שסופרגירל היה מעולה בתקופת פיטר דייויד, אבל למה רק זה? מה מפריע להם ליצור קומיקס קצת יותר איכותיים? זה יפגע להם במכירות עד כדי כך? אני יכול רק לקוות שבקרוב הם יבינו שהאיכות מעלה את המכירות (אני חושב) וגם סופרמן יהפוך לחוברת שניתן לקרוא בלי לפהק אחרי האגרוף ה-80 ומשהו... קראתם את GODMAN? זו פרודיה פשוט מעולה על חוברות DC ותואמותיהן. לפעמים יוצא לי לקרוא איזה חוברת של סופרמן, ולעיתים רחוקות, אני עובר את העמוד השני, ולעיתים עוד יותר רחוקות, אני אומר לעצמי "וואו! סיפור עם פוטנציאל!" ותמיד, אבל תמיד!!!, אני מתאכזב מהפוטנציאל הלא מנוצל של הסיפור... DC מרשים לעצמם לעשות הרבה דברים מוזרים על חשבון האיכות, כי הם יודעים שהמכירות שלהם לא ירדו, אבל למה!!! זה באמת מה שמחפשים אוהבי קומיקס? איך קורה שהמכירות של DC עולות ושל MARVEL האיכותיים ו-IMAGE הסופר איכותיים, המכירות רק יורדות! הלנצח תשלוט חרב? הלנצח לא יגורו זאב וכבש בכפיפה אחת? והכי חשוב, הלנצח נאלץ לסבול סיפורי סופרמן באיכות בינונית ומטה מכיוון שכל מה שהוא יודע לעשות זה ללכת מכות, לדבר על הדרך האמריקאית, לנשק את לויס שלנצח תאהב אותו ולירות מהעיניים? DC!!! מספיק!!! יש לכם את הפוטנציאל! הוכחתם אותו ב-GL 150!, עכשיו תמשיכו!!!