greenday 75????

HuRLeY GiRLY

New member
לא הבנתי כלום!!!

קראו להם פעם גרין דיי 75? אם כן.. אז מתי? אני חשבתי שסאם סתם המציאו את המספר כדי שיהיה להם עוד מישהו להגיד מהבחינה של number band חוץ מהם ומבלינק 182.... וזה עיצבן אותי

HuRLeY GiRLY

New member
כי אתה אמרת בהודעה הקודמת ש

דווקא כן.. אז לא הבנתי די להתנפל!

ALMIGHTY

New member
לא

כתבתי שהם לא סתם אמרו את זה. ואחרי זה אמאתי שהם כן סתם אמרו את זה.

Yodi Paparnuk

New member
אז למה התכוונת בסוף?

התכוונת שהם כן נקראו ככה או לא? אתה סותר את עצמך!

OPERATi0N_iVY

New member
סעמק זה כ"כ קשה להבנה?

גרין דיי 75 זה בדיחה... הוא גם הזכיר שם את THE LED ZEPPELINS אם לא שמתם לב...

סאם דפוקים בשכל..

אני לא יודעת מהק רה לMTV בשנה האחרונה, הם כנראה שמו לב שרוק התחיל להיות ממש באופנה, היום היה יום גראנג´. כל הכבוד להם באמת. אתם יודעים של מי השיר IM STILL ALIVE? כי ראיתי את זה ולא הספקתי לקרוא של מי זה, למרות שזה נראה כמו פרל ג´אם, רק שלסולן יש שיער מאוד ארוך.. אולי אני סתם מדמיינת

OPERATi0N_iVY

New member
בכלל לא.

"MTV כנראה שמו לב בשנה האחרונה שהרוק נכנס לאופנה"... הרוק מאז ומתמיד היה באופנת ה-MTV. אל תשכחי שכאשר נפתח ה-MTV ב-81´, בין כל להקות הניו וייב היה שם מלא רוק. למעשה, אני לא חושב שיש להקת רוק שנחשבת כיום קלאסית, מתקופת שנות ה-80´, ה-90´ וסוף ה-70´, שלא הייתה ב-MTV. גם בתחילת שנות ה-90 וסוף ה-80 היה שם המון רוק, כשלהקות כמו מטאליקה, גאנז אנד רוזס, אירוסמית, נירוונה, אואזיס וכו´, לא ירדו מהמסך כמעט. ב-92´, נחשי מי הייתה הלהקה ששידרו הכי זמן ב-MTV? מטאליקה. באמצע שנות ה-90 שטף את ערוצי המוזיקה גל של חרא אלקטרוני ולכן היום זה פשוט נראה לך מוזר שיש "רוק" ב-MTV.

למעלה