Greeneye, יש לי שאלה...

HaBlonda

New member
Greeneye, יש לי שאלה...

תגידי, קראתי את המשפטים שאיתם את חותמת את ההודעות שלך. מצד אחד את טוענת שפרידמן הוא אלוהים - את מקבלת מני הסכמה מלאה. מצד שני את אומרת שחיים הכט סמל מין... פה קשה לי לומר שאני תומכת... השאלה הנשאלת היא, האם התכוונת לשני המשפטים ברצינות? או שלא? כי אם את צוחקת כשאת אומרת שחיים הכט הוא סמל מין, אז את כנראה גם לא באמת חושבת שטל הוא אלוהים. או שמא אני הסתבכתי? רואים שהיה לי משעמם הבוקר, אה?

greeneye

New member
טוב אז ככה:

החתימה...כמו שאת יודעת, חתימה מורכבת מרצף של..כלמיני דברים שלא בהכרח שייכים אחד לשני. חיים הכט הוא סמל מין...זו בדיחה בין חברים. ואני די משוכנעת שרוב הפורום יודע על מה אני מדברת, במיוחד ליהי. טל פרידמן הוא אלוהי, אבל זאת לא הסיבה העיקרית שרשמתי שהוא אלוהים. הסיבה היא...שהחלק הזה בחתימה נכתב בתקופה של הצילומים לחטא ועונשו, ששם טל גילם את אלוהים. כפל משמעות קטן כזה. אבל אם בא לך להיות באמת מבולבלת- אני בכלל אתאיסטית! אבל כל זה לא חשוב.

greeneye

New member
../images/Emo6.gif

תנחשו איפה הייתי היום? בקניון אילון! נכון זה מעניין? ורניתי לי דברים יפים (חצאיות בלאגאנים). אבל מה שיותר מעניין, זה שהלכתי עם אימי היקרה לאחר מכן, לרחוב הברזל(!) שהוא רחוב קדוש לכל הדעות. ואכלתי בג'ירף (יבה. בחיים לא ראיתי את הרחוב הזה כ"כ מפוצץ..) והיה נחמד. וקיטרתי קצת, על העובדה שאני מתגעגעת לרחוב הזה, זיינתי לאמא את השכל על חוויות ממלך הצעצועים וציורי חול, ו-"אה! כן אני וספיר...." "וכאן(!!!) אני וספיר...." "ושם אני וספיר..." (הבנתם..נכון?) ואחרכך קיטרתי עוד קצת על זה שאני לא נמצאת שם בימי צילומים. ונראה לי שאמא הפסיקה להקשיב איפשהו בשלב הזה...
צריך צילומים.

Yuvalenko

New member
לבי כל כוונה רעה ../images/Emo26.gif

לי נראה שאם אני עושה חיפוש מתקדם ורושם בנושא "צריך צילומים" ובשם משתמש "greeneye" אני מוצא לפחות 25 תוצאות לחודשיים הקרובים. אני צודק?
וואלה, הזכרת לי את הפרק עם חיים הכט...

Yuvalenko

New member
את כל כך צודקת שזה כואב..

האמת שבחתימה שלך יש דבר אחד שאני לא מזהה, המשפט האחרון עם השועל.. אפשר לקבל הסבר?

greeneye

New member
אהה...את זה אני אשאיר לליהי.

אני רק יכולה לרמוז שקוראים לו יקי. ועכשיו באמת: אני רק יכולה להגיד שזה קשור במפגשפורום בעזריאלי, מר יובל-אל-תנופפי-בעיפרון-הענק-שזכית-בו-בג'ויסטיק-זה-יוציא-למישהו-עין.

lishhhh

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif קרעתותי

אמממ ודווקא אין לי הסבר שישמע הגיוני...

greeneye

New member
לי יש!

טוב. ליהי,סאפ ואנוכי ישבנו וארומה. ליהי צילמה אותי במצלמה שלי תמונה מלחיצה במיוחד, כשאני שותה אייסקפה. ואז הגיע זמן ללכת הביתה. אבל לא לפני שכתבנו אחת לשניה איחולים וברכות על מפיות של ארומה. ו..טוב, ליהי כתבה לי.. לישקו, את רוצה להגיד מה כתבת לי?

lishhhh

New member
"...אם השמיים היו חול...

....את היית שועל!" ???!? או שזה היה משו עם כחול?? או שאת זה כתבתי לספיר??? עזבי אותי...הייתי שיכורה...לא זוכרת

greeneye

New member
"אם השמיים היו חול, את היית שועל!"

ועעע ישבתי לבד בבית, אז לקחתי את עצמי לספריית וידאו, לקחתי די וי די של המספריים של אדוארד, ובא לי לבכות.. אוי, זה סרט כל כך עצוב ויפה.

greeneye

New member
אגב- טעות גדולה בידך!!

אם תכתוב גריןאיי, בשם משתמש, ובנושא צריך צילומים...אובכן.. לא תמצא אפילו תוצאה אחרת. כולל אם תנסה את אותו קונספט על החיפוש ב"תוכן". אבל... אם תחפש גריןאיי, ובנושא תחפש את המילה צילומים, בטווח של עד שנה מהיום, תמצא תוצאה אחת. ואם תכתוב בתוכן "צילומים" בטווח של עד שנה מהיום.. וואל...תמצא..23 תוצאות! ככה שטעית, צ'יפס-יין.

Yuvalenko

New member
אולי הצ'יפס-יין טעה הפעם.. אבל

צ'יפס-יין עוד יחזור! ועכשיו במבצע - צ'יפס-יין במעם חול, עם נגיעות של שועל, כשר לפסח.

HaBlonda

New member
אתאיסטית???

אתאיסטית? וזאת על שום למה? בת כמה את בכלל? אני מתנצלת, אני טריה לחלוטין בפורום הזה, וזאת למרות העובדה שאני מטורפת על פרידמן עוד מימי עלילות משה וצפדינה מארחת. למרות שהייתי צוציקית ביותר אז, כבר גיליתי את הפוטנציאל הטמון בחולה הנפש הקטן וצחקתי עד כלות. אין ספק שהצירוף המאוחר יותר לקיציס היה הברקה מדהימה, ושתי נקודות לבעל הרעיון. אבל נחזור לשאלה המקורית - בת כמה את גרין איי, שאת כבר מצהירה על עצמך שאת אתאיסטית? אם לא היה אלוהים, החטא ועונשו כלל לא היה יוצא לאור!!!

greeneye

New member
מה זה קשור לגיל?

איש באמונתו יחיה. אני לא מאמינה באלוהים, מה לעשות. יש לי את הסיבות שלי. וזה לא שעברתי איזו שטיפת מוח מצד ההורים, אני לא יודעת מה דעתם על אלוהים, בחיים לא דיברנו על זה. אנחנו חילונים, כן, אבל גם חילונים לרוב מאמינים באלוהים. אני הופתעתי לגלות שאני לא לבד בקטע הזה, המון אנשים בגילי לא מאמינים באלוהים, כמו שהם לא מאמינים בפיית השיניים. בת כמה אני? ואל, בעוד חודש ו..יומיים, אני אהיה בת 16. ואני משערת שזה לא גיל צעיר מידי כדי לגבש דעה. ובקשר למשפט האחרון- בולשיט. לא אלוהים הוא שיצר את הרעיון לתוכנית החטא ועונשו, אלא האמונה שיש יצור כזה שנקרא אלוהים. ואותי זה מצחיק, החטא ועונשו, בלי קשר לאמונה. כי טל פרידמן הוא אדם קיים. חוץ מזה, אין גם עכברים רוסים שיכורים שמדברים ושרים בעברית, העונים לשם ציון. ועובדה שטל גילם אחד. הדברים שאמרת חסרי ביסוס.

HaBlonda

New member
פשוט הייתי סקרנית... אני מסכימה

המשפט האחרון נאמר בהומור לחלוטין. ברור שהתוכנית נוצרה כפארודיה על המושג הנקרא אלוהים ואין שום קשר בין קיומו או חוסר קיומו של האל, לבין המושג והקונספט של התוכנית, שנוצרה על בסיס אמונות של בני אדם. ובנוגע לגיל, אני פשוט יודעת שלרוב, לוקח לאנשים כמה שנים טובות להגיע למסקנה שהם אתאיסטים, בייחוד במדינה שלנו שבה הרבה מבוסס על דת ואמונה. הטענה היא שכל יכולתו של העם היהודי לשרוד נוצרה ע"י האמונה הבלתי פוסקת באלוהים ובכך שיציל אותנו. רוב בנות ה-16 עסוקות באיך הן יקנו את החולצה החדשה שמורן אטיאס לובשת בפרסומת של רנואר ובאיך הן ישיגו תמונה עם עופר שכטר. או שזה בגיל 13? אני לא יודעת... בכל מקרה, השאלה באה מתוך סקרנות ולא מתוך כוונה לפגוע. אני מאמינה בחייה ותן לחיות ואכן, איש באמונתו יחיה. ההורים שלי דתיים. אני לא. לא אתאיסטית, מאמינה באיזשהו כוח עליון, יהיה שמו אלוהים או אנרגיה או לא חשוב מה, אבל מאמינה במשהו, ואם זאת לא דתיה. בסבבה, פשוט תהיתי. ותודה לאל שטל פרידמן הוא אדם קיים, אחרת היה צריך להמציא אותו. אם הוא רק היה יודע כמה פעמים הוא העלה בי חיוך כשהייתי הכי בדיכאון...

למעלה