greetings mortals....

warrior hippie

New member
greetings mortals....

פתיחה טפשית אך חביבה, לא?... חבר´ה, יש לי בעייה מאוד רצינית אתכם ואני לא זז מכאן עד שתיפתר! (או עד שאצטרך ללכת לשיעור קונג-פו, מה שבא קודם...) נכון שדנו מה השיר הגרוע של ביותר של offspring? אז כל אחד נתן דעתו, דשנו חרשנו ושחנו עד צאת הנשמה אבל מעולם (או לפחות עד כמה שאני יודע או זוכר) דיברנו על השיר הטוב ביותר של offspring, אני אפתח את הדיון בבחירות שלי: the offspring 1.tehran 2.demons 3.kill the president איכות מוזיקלית חדשה אבל מעניין מבחינה לירית 4.jennifer lost the war שיר עם משמעות ואיכות מוזיקלית, השיר הטוב ביותר של האלבום ignition 1.session 2.l.a.p.d אני ממש לא מקשיב לדיסק הזה הרבה אז עוד לא ממש גיבשתי דעות smash 1.come out and play הקלאסיקה הנצחית 2.self esteem לא פחות קלאסיקה מהנ"ל 3.genocide שיר עם משמעות ויש קטע גיטרה טוב שם אם שמים לב 4.killboy powerhead שיר עם קצב קרבי, משמיעים ורוקדים פוגו (או הולכים מכות, תלוי בכם) 5.nitro ככה סתם, שיר offspring טיפוסי ואיכותי 6.smash מבחינה פסיכולוגית אישית שלי התלבטתי גם אם להוסיף את bad habbit לרשימה, בסוף החלטתי שכן... ixany on the hombre 1.meaning of life המשובח... 2.cool to hate בגלל שזה מעין שיר סאטירה על האנטיפאתים שחושבים שזה מגניב לשנוא 3.gone away שיר עם הרבה רגש 4.i choose יופי של עבודת גיטרות 5.all i want נכון שזה נשמע כמו שיר חסידים (יה יה יה וכו´) אבל עדיין שיר טוב 6.amazed 7.change the world americana 1.have you ever שיר עם כתיבה יפה 2.satring at the sun 3.the kids are´nt alright מהרבה בחינות... 4.feelings (שאתם כל כך שונאים משום מה) עבודת גיטרות טובה, קטע חכם שלקחו שיר ענתיקה של פראנק סינטרה שדיבר על רגשי אהבה וכו´ והפכו אותו לשיר שנאה 5.walla walla לא תמיד צריך לקחת אותם ברצינות, מה רע?! שיר חביב 6.the end of the line הרבה רגש... 7.no brkes שיר איכותי... 8.americana conspiracy of one 1.come out swinging 2.all along 3.million miles away השיר שעושה את האלבום 4.conspiracy of one המנון לפרנואידים שכמוני... חבל שהאלבום האחרון קצר מדי, לדעתי היו צריכים להשקיע יותר כי נראה שהכיוון החדש שהם פונים אליו יכול לתפוס... נ.ב: תודה שהבאתם הרבה שירשורים להודעה הקודמת שלי, נקווה שתביאו גם הפעם (ואם לא, אז אני יודע איפה אתם גרים... לא, סתם...)
ותזכרו ילדים, זה רק מה שאני חושב, אז אל תקחו אותי כמבקר...

dansh

New member
אז ככה

את הדיסק הראשון אין לי IGNITION: Session DIRTY MAGIC Burn it up No hero SMASH(האלבום הכי טוב שלהם לדעתי): GOTTA GET AWAY SELF ESTEEM Come out and play Genocide Smash Bad habit IXNAY: GONE AWAY AMASED Meaning of life Mota Me and my old lady Change the world AMERICANA: Kids arnt allright Feelings End of the line AMERICANA PAY THE MAN CO1: COME OUT SWINGING Milion miles away DENIAL REVISITED Conspiracy of one (כל מה שבCAPS זה השירים הכי טובים)

OPERATi0N_iVY

New member
אין לי כוח להתחיל עם טבלאות וזבל

אז אני אגיד מהר את השירים שאני הכי אוהב מכל האלבומים: KILL THE PRESIDENT, JENNIFER LOST THE WAR, TEHRAN/BAGHDAD, BLACKBALL, DIRTY MAGIC, SMASH, LAPD, GET IT RIGHT, SELF ESTEEM, GOTTA GET AWAY, WHY DON´T U GET A JOB, COME OUT AND PLAY... ואני חושב שזה הכל...

למעלה