Gringossss

Gringossss

אף אחד ממכם לא חשב לעשות טיול גלישה (אני מתכוון קייט,רוח) בגאנה? (Ghana) ? יש פה רוחות מטורפות כל יום, מקומות טרופיים וריקים מגולשים... אז איפה אתם כל האמיצים שמחפשים 30-45 קשר? בכל מקרה אני עכשיו נמצא פה (גולש אבל גלים) ויש אחלה תנאים גם לגולשי רוח וגם לגלים. אההה ויש מאמר שכתבתי על Ghana בפורום גלישת גלים, למרות שזה יותר בשביל גלישת כלים...תהנו נ.ב---- אין פה גולשים אז מי שרוצה לגלוש לבד זה המקום אללה סלאמת יא גרינגוסססססססס

natyh

New member
גיא ....

סליחה על הבוטות תגיד אתה בסדר ....
תראה גרינגוס זה זרים למעשה גרין הורנס צבע הצבא האמריקאי במקסיקו ... הפך לכינוי גנאי ללבנבנים בכל היבשת . במזרח מדובר על גאיג'ינים כלומר זרים המקור למיטב ידיעתי יפנית באפריקה זה מוזונגו אמור מאתה מוזונגואים ... ואגב איפה בגאנה אתה נמצא ? מיד אעלה קישור לתחזית רוח משם . נתי

אני יודע מה זה גרינגוס אחי

ולא, אני לא בסדר במקסיקו, כל מי שזר קוראים לו גרינגו בגאנה אומרים אוברונה חחחחחח :D פשוט אני אוהב תמילה, אז אל תתיחסו יותר מדי כי לכולם אני קורא גרינגו חחחח וכרגע אני נמצא בעיר הבירה, Accra מחר אני יוצא לספארי בצפון, סטייל קניה אז אני לא אהיה פה בפורום משהו כמו 3-4 ימים. סה"כ יש מגוון יפה של חופים ומקומות לגלוש בהם, אני רואה את זה כיעד גלישה בינלאומי שעוד לא נגלה לשאר העולם. אללה ביי גריגנו

miri362

New member
תעשה חיים גם בשביל מי שלא שם

וקופא מיקור כאן בארץ

למעלה