Ground Zero

~Lia~

New member
Ground Zero

When I woke up this morning I suddenly felt that maybe he is still alive in there... that maybe I have to go there... and then he will feel me and will come out...or they will find him...or something So I went to ground zero...that´s what they call the twin towers these days After 13 days of ignoring the TV and newspapers about this tragedy, I finally went I wanted to be as close as I could get to him...so I found a priest that just walked there....told him that my husband is there and that I have to get close to him...and he understood and took me in as a volunteer So I stood there in front of the rubble...5 meters from the place that used to be his office...and I talked to him...told him that I will watch Sapir (our daughter) for him and that I will take good care of her...and I told him that I love him and that I will love him forever...and I sent him a kiss...and went home I don´t know why I did it...I didn´t feel him when I stood in front of the rubble...I don´t think he is there anymore...at least not the parts of him that matters I will probably go back there tomorrow Liat

מיאו

New member
ליאת.....

כמה כוח יש לך.... את אמיצה נורא בעיני. אני זוכרת שחבר שלי נהרג הייתי מבלה שעות בבית קברות. מדברת, מדברת, מדברת.... יש לי קלטת של 60 דקות שהוא הקליט לי לפני שהוא נהרג שבה הוא מדבר אלי... הייתי שוכבת שעות עם ווקמן על המצבה....מעבירה את הקלטת קדימה אחורה ומדמיינת שהוא מדבר אלי מלמטה.... הוא נהרג בקייץ....באוגוסט בשיא החום ובגשם הראשון טסתי לשם עם האוטו עם מלא שמיכות כאילו שזה יעזור במשהו וישבתי שם עד שהגשם נגמר רק כדי שהוא לא יהיה לבד. לקח לי המון זמן "להשתחרר" מההרגשה שאני משאירה אותו לבד במקום כזה בודד....לילות ימים.... בסוף ההרגשה לאט לאט התפוגגה בתחושה של השלמה עם המצב לא עם מה שקרה. עד היום אני בחורף שוכבת במיטה שומעת את הגשם ותכווצת.... תיהיי חזקה יקרה וקבלי ממני חיבוק חם ואוהב

yellowt

New member
ליאת...קורעים אותי המכתבים שלך...

וכל פעם שקוראת אותך, רוצה לחבק אותך ולהיות שם בשבילך... אני יכולה רק ללתאר לעצמי מה את עוברת ויש לך יכולת מדהימה להעביר אלינו את מה שאת חווה ולצערי כמובן זה לא נעים בכלל...... תיהיי חזקה חמודה שלי את בליבי כל הזמן שלך תותי

ליאת יקרה

יש רגע שמתחילים לתפוס... את מבינה שזה לא סיוט שעוד רגע תתעוררי ממנו שמה שהיה לא יחזור שמעכשיו.. הכל אחרת. ליה תשמרי על ספיר בשבילה ובשבילך. כמו שאמרתי כבר.. תחבקי אותה כל הזמן. משם בא הכוח שם מיוצר הדבק הלוואי שיכולתי לחבק אותך

למעלה