תגובתו של ניר ממון כפי שמסר לאתר one
חשוב לי לציין ,שאתמול אני הייתי בג'י והייתה אחלה מסיבה ושום דבר חריג לא קרה שם . כולם בילו וכולם נהנו ,גם השחקנים בין היתר . מועדון הג'י ,תמיד מחבק את שחקני הליגה ונותן להם יחס חם כמו לכל שאר המבלים . זו הסיבה שהם תמיד בוחרים לחזור לאותו מקום כל שנה מחדש . ניר ממון, הבעלים של מועדון הג'י ספוט, אמר היום ל-ONE: "במסגרת ליין קבוע שיש לנו במועדון שבו מבלים מזה שנים שחקני כדורסל רבים, בילה במועדון וויל ביינום. הוא סיים את הבילוי בסביבות השעה חמש להערכתי ויצא מהמועדון לפי דיווחים שקיבלתי הבנתי שהחלה קטטה בפינת הרחובות אליפלט וסלמה שזה כמאה חמישים מטר מפתח המועדון ומאוחר יותר, כשהיינו בשלבים של קיפול וסגירה, פנתה אלינו המשטרה ושאלה אם ידוע לנו משהו. מדיבורים בין השוטרים הבנתי ששמו של ביינום עלה. לכל צוות המועדון שלום ולא נדרס חלילה אף תקליטן מהמועדון. בשנה שעברה ביינום ואחיו היו מגיעים לכאן באופן קבוע. אני מוכרח לציין שהופתעתי לגלות שביינום מעורב באירוע אלים מכיוון שהוא בחור רגוע ושקט. השנה ביינום לא הרבה להגיע. בשבוע שעבר הוא היה וכמובן גם אתמול. אנחנו סגרנו בחמש ורבע את המקום ולפי מה שאני ראיתי, ביינום היה בערך עד השעה ארבע וחמישים. חשוב לי לציין שאני מתקלט במקום ולכן חשוב להבהיר שלא מדובר שתקליטן שעבד או עובד אצלי שנמצא כרגע בבית חולים, כי מאז היוודע הידיעה אנשים לא מפסיקים להתקשר לשאול לשלומי". "ראיתי אותו אתמול בבר יחד עם וונטיגו קאמינגס ולא ראיתי שום דבר חריג. המאבטחים סיפרו לי שכמה חבר'ה יצאו מהבר שהם והתווכחו ביניהם אבל לא משהו שנראה חריג. לא מכות ולא צעקות ובכל אופן בוודאות ביינום לא היה חלק מאותה חבורה שיצאה בויכוח מהמועדון".