GST/HST credit application ???

motekov

New member
GST/HST credit application ???

שלום! יש לי שאלה בבקשה - אני מאוד אודה למי שיוכל לעזור לי! מונח לפני טופס (04) RC151 E GST/HST credit application for individuals who become residents of Canada בטופס יש לציין את ההכנסות שלנו משנים קודמות בישראל... ועכשיו השאלה: מה הכוונה "קבלת החזר המס עבור אוקטובר, ינואר ואפריל" (נחתנו באוגוסט 2006)? - החזר מאיזה סכום? כיצד הוא מחושב? באמת שקראתי את המידע באתר של מס ההכנסה ומכס - אבל יש שם פרוט ללא הסבר על מהות הדבר. ממש חשוב לי להבין, מה זה ומתי עלי לשלוח את הטופס הזה!!! תודה רבה מראש לכל העונים.

EB2

New member
to motekov

אינך צריכה לציין הכנסות מישראל אלא רק הכנסות שקיבלתם בקנדה. בעלי הכנסה נמוכים מקבלים כל רבעון החזר של הGST כך שלא נראה לי שאתם קיבלתם החזר זה. בשנה הראשונה לא תקבלי מכיוון שעדיין לא הגשת דו"ח על ההכנסות שלך מאוגוסט עד דצמבר 31.ברגע שיש לך תיק אצלם ויראו מה ההכנסות שלך אז תתחילי לקבל את ההחזר הנ"ל. זה לא מתבטא בהרבה כסף. לא תתעשרי מהם. ואז בסוף השנה תצטרכי לשלם מס על הכנסה זו. מצד אחד הם נותנים ומצד השני לוקחים.

motekov

New member
EB2' ,תודה רבה!!!

על ההסבר הברור!עכשיו הכל הסתדר לי בראש! המון המון המון תודה!!!!!!

dannyk27

New member
מתחילים לקבל את ההחזר

לאחר הגשת הדו"ח הראשון. חייבים לסמן בעמ' הראשון ברובריקה הנכונה על החזר הGST. אין חשיבות לתקופה ששהית לפני כן בקנדה, לא חייבת להיות שנה מלאה, היות ואת הדו"ח כדאי וחייבים תמיד להגיש בין אם שהיתם חודש או 11.

motekov

New member
מעניין, תודה רבה!!!!!!!!!!!

נראה לי שאני אשלח את הטופס ונראה, מה הם יגידו. תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!

למעלה