GTA Vice City...

SaberTooth

New member
GTA Vice City...

איזה משחק טוב. פשוט משחק מעולה. למישהו יש אותו
הכי כיף להגשים לעצמך מסוק בעזרת הטריינר, לעוף בעזרתו לאיזה גג קרוב, אז לבחור את כל הנשקים הכי שווים מארסנל הנשק המרשים ביותר של המשחק ולהתחיל לטבוח בכל דבר שזז
ולפוצץ את כל המכויות שמתקרבות
ולהרוג את הפרמדיקים שבאים להחיות את הפצועים
זה כל כך כיף
^___^ אוו... ואני גם אוהב לפוצץ לרסיסים את כל מסוקי המשטרה שרודפים אחרי בעזרת הטילים של המסוק הצבאי שלי
יא
^___^ ואני גם אוהב לעמוד באמצע הרחוב ולירות בכל דבר שזז עם תת-מקע ענק כזה
ולראות את כל הדם משפריץ מאנשים
ולשמוע אותם צורחים ונאנקים בכאב
ואם יורים להם ברגל, אז הם צולעים כמה צעדים כאשר כל הדם משפריץ להם מהרגל הקטועה שלהם
^__^ חוץ מהרס וחורבן, יש מלא דברים מגניבים שאפשר לעשות בעזרת הטריינר של המשחק. אבל הכי כיף זה הרס וחורבן
לין ויעל היו נהנות מהמשחק....

PorkchoP

New member
אני יודע!

הכי כיף הקוד NUTTER TOOLS ולהשתמש בתת מקלע שהזכרת! אח"כ אני מוצא פינה, מפיל טנקים ומפוצץ את הצבא וכל החרטות. אם פוגעים בי אני פשוט ממלא את החיים. אבל אני משחק עם קודים רק אחרי שאני מסיים את המשחק או שאני נתקע בצורה רצינית. את המשחק הזה אין לי על המחשב שלי, אז אני יכול להרשות לעצמי לעשות שטויות. בייחוד במשחק כזה שטותי.

SaberTooth

New member
אני לא משתמש בקודים...

יש לי את הטריינר של המשחק. איזה קוד זה
נשקים מקצועיים
מוזרים

Charmed Gal

New member
משחק בהחלט שולת../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אבל שיחקתי כל כך הרבה שקצת נאמס לי...
תום, אני צריך לדבר איתך בהזדמנות.

SaberTooth

New member
וכי למה../images/Emo35.gif

אין לי אייסיקיו במחשב הזה והמחשב השני לא יהיה פנוי בזמן הקרוב.

דודל

New member
מסוק זה אכן כיף...

סירה זה יותר, לטעמי. אני אוהב להשתמש בקוד GetThereAmazinglyFast, לקבל את המכונית המהירה ביותר במשחק, להשתמש בקוד SeaWays ואז לנסוע עם המכונית המהירה שקיבלתי על המים. בעזרת המכונית אני 'מפליג' במים ומוצא סירות.... אני נוסע עליהן עם המכונית, פותח את הדלת בדיוק בזמן והופ! הסירה שלי... מקרה מיוחד שהיה לי כשהייתי מאוד מבוקש (5 כוכבים). שלחו עליי ניידות משטרה, הציבו מחסומים, יחידות של הימ"מ השתלשלו בסולמות ממסוקים, מסוקי משטרה ירו עליי וכו' וכו'... ברגע של מצוקה, מצאתי סירה שעגנה קרוב לגדר, קפצתי לתוכה, ו... לעזאזל - זאת הייתה סירת משטרה. אבל לא משנה! ברחתי לתוך הים הפתוח, כשמעליי 2 מסוקים ומצדדי סירות משטרה שמנסות להתנגח בי ולהסיט אותי ממסלולי. בסוף, לא נתתי להם לנצח. הסירה שלי התפוצצה כשאני בתוכה.

SaberTooth

New member
נשמע מרתק... ../images/Emo13.gif

איך אתה מצליח לעבור מרכב מרחף על המים לסירה
אני אף פעם לא הצלחתי לעשות את זה. אני עומד על החוף, מפעיל את הג'ט פק, מרחף על המים וכשאני מוצא סירה שמוצאת חן בעיניי אני פשוט נופל לתוכנה ומשתלט עליה. תמיד מצחיק לראות את בעל הסירה קובץ למים בבהלה ברגע שאני עולה לסירה.

דודל

New member
[../images/Emo6.gif]

אני פשוט 'נוסע' על הסירה... ברגע האחרון אני פותח את הדלת, וכתוצאה מכך אני עומד על "סיפון" הסירה. המכונית שוקעת במים, יחד עם בעל הסירה [
]. אני מאוכזב מכך שהם לא מאפשרים לשחות במשחק...

SaberTooth

New member
נכון... ../images/Emo4.gif

אבל לא נורא. אני עושה שאני אהיה בלתי פגיע ואם אני נופל למים, אני מפעיל את הג'ט פק ומרחף ליבשה.

דודל

New member
השתמשתי עכשיו בטריינר שלך...

איך אומרים אצלכם: שולת ביותר. תגיד, יצא לך להיכנס לאיצטדיון של וייס סיטי ולעשות את התרגילים עם החישוקים הבוערים, בעזרת אופנוע שטח? אני נדהם מהמשחק הזה בכל פעם מחדש! ועוד משהו - זה אני, או שאי-אפשר לטוס באף מטוס?

SaberTooth

New member
איך נכנסים לאיצטדיון../images/Emo35.gif

אי אפשר לטוס במטוסים, רק במסוק ים ובמסוק צבאי.

SaberTooth

New member
תגיד, דודל...

ניסית פעל לנחות באמצע הבסיס הצבאי של וייס סיטי
כל החיילים מתחילים לירות עלייך וזה כל כך כיף לחסל את כולם שם.

דודל

New member
לא...

איפה הבסיס נמצא? ואני אנסה למצוא את האיצטדיון ולשלוח תמונה, כדי שתראה.

SaberTooth

New member
הבסיס ליד שדה התעופה.

אני יודע איפה האיצטדיון, הוא בפינה השמאלית-עליונה של המפה. איך נכנסים אליו

למעלה