תביא את כל ההצעה והמחיר ונראה את כל החבילה.., ישן הכל יחסית למשחקים שציינת הוא די טוב לשחק באיכות סבירה..יחד עם זאת כל משחק צריך לבדוק דרישות מערכת וברשת לדעת מה מתאים בחומרה..ומה יש בפועל.., התהיה שלי מה עוד מיושן ששמו לך שם...או לא...שלום
קבלתי הצעה למחשב לבן עם כרטיס GTX 1060.
הבנתי שהכרטיס מיושן.
עיקר השימוש. משחקי אסטרטגיה ו fifa
תשמע בדקתי...נשמע לי יקר ...בדקתי מערכת שלימה ..עם נתונים דומים..מעבד זיכרון 16 מסך 144 הרץ למשחקים 27 אינטש...ווינדוס כמובן והכל כולל דיסק קשיח רגיל..ו 512 SDD NVME כרטיס מסך 1650GTX .ספק כוח איכותי מארז טוב...לוח אם מחברה טובה מספיק טוב...קיצור לדעתי קורעים אותך במחיר ללא תמורה טובה..מדובר על
I5
16 גיגה זיכרון
SSD 500
6000 ש"ח כולל מסך.
נכון מאוד לכן בדקתי והצעתי חומרה אחרת מפורטת ועם ווינדוס ודיסק קשיח נוסף ..וכרטיס מסך יותר טוב..באותו מחיר כמעט...מחיר שחיטה של ממש נתנו לו ..מזל שבא הנהיקר מאד מאד מאד
ומה שכתבת זה לא מפרט אלא רק תאור כללי של המחשב. יש ספקטרום רחב של מעבדי I5 וגם לזיכרונות, לא כתוב איזה לוח אם, לא איזה מסך. יש למשל ב100 ש"ח ויש ב2000 ש"ח.
מה הכוונה גובה נמוך? אורך כרטיס? או כמה שלבים הוא תופס במארז מאחורה?.. לא הבנתי מהשאלה מה אתה מתכוון ? או בכלל גובה = רמת כח ומחיר?..תסביר יותר טוב בבקשה..אגב, אני מחפש כרטיס, נמוך בגובה, מהסידרה GTX1060 עם זכרון לפחות 4G למחשב מעט ישן. מעדיף יד2
גובה = פרופיל נמוך, פחית קטנה. כמובן גם מחיר נמוך אם תופס מקום של כמה פחיות (שלבים) לא משנה.
העיקר שיהיה חזק ועם לפחות 4G RAM
ביד2 שחיפשתי הכל יקר מידי. באיביי ניסו למכור לי אויר.
תשמע המחירים עלו מהקורונה..ואתה רוצה כרטיס ביניים כזה ..ופרופיל נמוך..ובזול יחסית זו סתירה...אבל במחיר "שפוי קורונה" אני יכול להציע את זה של אייבורי וזמין במלאי...וחזק יותר וחיבורים טובים יותר מה1050 ...בתמורה הוא טוב למחיר ולביצועים שיש לצפות במשחקים /עבודה.התקשרתי לשיריון שפורסם שמוכרים בזול. אין להם אץ הGTX1050.
בזאפ כביכול מופיעים אצלם כמה דגמים. "אמת בפרסום".
באיביי "מכרו לי אבל זיהיתי שזה פייק והמוכרים נעלמו מאיביי. אחד מ"ישראל" למעשה מרמאללה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.