guess who's back??!?!

guess who's back??!?!

אני!!! נכון שהתגעגעתם? תודו! אז ככה... אני יהיה גם בבראשית וגם בשיר היונה כי כאילו זה מה זה אחלה פסטיבלים וסאבלימינל והצל הם אחלה וכולכם שיורדים על פרחות וערסים כאילו... אתם מה זה צבועים!!! זה כאילו הדרך שלכם לקבל את העולם ולאהוב אותו כאילו?! זאת הצורה שבה כאילו אתם מוחקים דיעות קדומות ומבססים עולם על אהבה וקבלה? נכון!!! כאילו או מאי גוד!!! כאילו תחשבו על זה לעומק שנייה!!! בכל מקרה, שנה כאילו מה זה מעולה לכולכם!!! מאחלת לכולם המון שיפורים החיים האישיים שלכם(כי כולנו יודעים שאתם צריכים את זה) ושתמיד תהיו בריאים כי זה ממש חשוב כאילו!!! אה וגם שתראו המון הופעות של שוטי הנבואה המדהימים שלי ושתמיד תישארו כמו שאתם כי זה כאילו פורום חמוד שכזה !!!

falafel1

New member
שנה טובה גם לך

מה הצורה שלך למחוק דעות קדומות ולבסס עולם על אהבה וקבלה?

זה לא כזה קשה כאילו...

פשוט אוהבים את כולם!!! קצת קשה לך עם דברים פשוטים, נכון חמודי? זה בסדר כאילו... לכל אחד יש את החיסרון שלו!!! אל תרגיש רע!

RedDesert

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

DidjiT

New member
הוּ ברוכה הבאה אחותי...

לאן נעלמת כל הזמן הזה? אה כפרע נשמה עיניים?

../images/Emo121.gifתקשיבי כאילו אנחנו

מזה התגעגענו כאילו.. את יודעת כאילו? (למה?
, מי מסביר לי?)

../images/Emo110.gifמותקקקקקקקקקק

)|נ* Nזה התגעגעתי Xל**ך @33ה 2כN!*!ת, כ@רע עלך!!! (תרגום= אני מזה התגעגעתי אלייך פצצה בכמויות, כפרה עלך(עליך)) אחח... כמה שחסרת לי כאילו ואי את כל כך חסרת!! למה בכלל כאילו מה חשבת שעשית כשעזבת אותנו? שיוו..אני מה בהלם הייתי כאילו ממש! עכשיו תסבירי לי משהו אחד שאני באמת רוצה להבין- את עושה את עצמך או באמת כל כך.....

וואי כפרה עלייך!!!|ג'ירפה|

דבר ראשון-את כאילו מזה צודקת..סאבלימינאל והצל הם מזה אחלה..ממש..כאילו כולם פה רוצים שלא יחשבו שהןם כאילו פרחות..אבל הם כ"כ פרחות!!אז כאילו תפסיקו להיות צבועים.. תגידי יש ך מוזג כמה התגעגעתי?!כאילו מזה..היה לי מזה קשה ביומכיפור..את יודעת כמה בכיתי?!כי חשבתי שאולי א ת לא תסלחי לי..אבל נכון שסלחת?!את חייבת..כאילו..אני אל חיה בלעגייך!! בבקשה תעזרי לי להיות מושלמת כמוך..כאילו..את יודעת..כמה שיותר דומה לך.. מההה?אנחנו פורום חמוד?! יאא אני אל אמינה..את אמרת שנחנו חמודים כאילוו!

אם את רוצה..

אם את רוצה לקלל אותנו אולי כאילו!! זה לא המקום!!! תלכי לפורום קללות (אם יש כזה,כאילו) ) ותכתבי שם מה שאת רוצה כאילו!

היי בובע../images/Emo9.gif

מה שלומך? מקווה שנהנת בבראשית.... ותודה על המחמאה שאנחנו פורום חמוד
צודקת...
אני לא "יורדת" על פרחות וערסים ואני מקווה שאין לי דעות קדומות ושאני מבססת את העולם על אהבה וקבלה כמו שאמרת יפה..... שנה טובה גם לך!!
רוצה מסטיק? כחול או כחול כהה?
ניצן

למעלה