Guess who's back...

טיפקסית

New member
Guess who's back...

אני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחרי שלושה לילות בהחלט לבנים שביחד ישנתי בהם 11 שעות [11 שעות שינה בשלושה ימים!] חזרתי למלא רוח במפרשים. כיף לראות אותך חזרה בבית גל,אין כמוך בחיי. מקווה שעובר עליכם שבוע נחמד. משימת האירו' נסתיימה וזה הזמן להמשיך הלאה. רציתי לאחל-יום ירושלים שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שישו ושמחו בשמחת 40 שנה לאיחודה של העיר הכי יפה בעולם! ברכות לירושלמים מביניכם,וגם לאלו שלא [כמוני] שכל כך אוהבים את העיר הזו. שיהיה לכולכם יום נהדר.

1mayush

New member
אני אני אניי...

יום ירושלים שמח (= שאצלי לא היה כ"כ שמח כי שעה שלמה בערך.. שעתיים אפילו היה גשם מעיק שאיתו התלווה לאיזה חצי שעה ברד ואני כולי עייפה מבי"ס צריכה לחזור באוטובוס... בגלל הפקקים האלו לקח לי לסוע שעה ו45 דק' לביתת ..מעיק אבל עכשיו הכל טוב
תשמרו על עצמיכם ותיהיו בריאים, המשך יום טוב !!

יום ירושליים חורפי

אולי הכי חורפי שהיה ב40 שנותיה של ירושלים המאוחדת, גשם כל הזמן, כל ההופעות והתהלוכות נדפקו או התבטלו, והיצירות היפות של החקלאים והקיבוצניקים שהיו בככר ספרא התמוססו והתבוססו במים, ואולי כל זאת לומר, שירושלים היא בירה מיתולוגית גם ללא כל הטקסים, על אף שהם יפים מאוד...

טיפקסית

New member
חכה לשבועות

אתם הולכים לראות אותנו הקיבוצניקים הרבה בשבוע הבא,הרי ידוע ששבועות זה החג של ההתיישבות העובדת,של הקיבוצים והמושבים. השנה אצלינו יש חג שבועות חגיגי במיוחד כי הוא חלק מחגיגות שנת ה-70 לייסוד הקיבוץ שלנו,והולכים להיות פה יומיים שמחים ועם הרבה ניחוח נוסטלגי. זזה אחד החגים החביבים עליי בשנה. מישהו אמר יושבים בבית קפה ומזמין עוגת גבינה ולא קיבל?

למעלה