Guilty as charged

צליליתה1

Well-known member
אתמול בתוכנית ״משחקי הכיס״ שמעתי ש 20-25% מהציבור לא מממש את התלושים לחג.

וואלה, חשבתי שאני היחידה שתמיד מאבדת, שוכחת, פג לי התוקף, מנסה להשתמש בחנות הלא נכונה, או שאני בחנות הנכונה והמוצר בסייל ולא מקבלים תווים
וכו וכו וכו וכו

אז הבוקר הדוור החביב (שנים שלא ראיתי דוור בסביבה הקרובה) הביא לי מכתב רשום - כרטיס לחג

ממש לא הרבה כסף, הרבה פחות ממה שקיבלתי כשעבדתי (וגם זה לא היה משהו לכתוב עליו הביתה)

הנה חצי הכוס המלאה - יהיה לי הרבה פחות לאבד.

מה אתם קיבלתם לחג?

דקל נור*

Well-known member

וואלה, חשבתי שאני היחידה שתמיד מאבדת, שוכחת, פג לי התוקף, מנסה להשתמש בחנות הלא נכונה, או שאני בחנות הנכונה והמוצר בסייל ולא מקבלים תווים
וכו וכו וכו וכו

אז הבוקר הדוור החביב (שנים שלא ראיתי דוור בסביבה הקרובה) הביא לי מכתב רשום - כרטיס לחג

ממש לא הרבה כסף, הרבה פחות ממה שקיבלתי כשעבדתי (וגם זה לא היה משהו לכתוב עליו הביתה)

מה אתם קיבלתם לחג?
ככ צודקת. אני לא משתלטת על כל כרטיסי הקניה, תלושי יום הולדת, זיכויים מחנויות וכו
חברה נוזפת בי שאני לא נכנסת למועדוני צרכנות. ניסיתי להסביר שאני כבר לא יכולה להכיל את הכל.
הייתי אמורה לבחור מתנת חג עד שבוע שעבר. לא זכרתי והנה, הופ, עוד כרטיס נוסף כברירת מחדל.

סופהו 1

Well-known member

וכו וכו וכו וכו

מה אתם קיבלתם לחג?
למכירה
ששה, או יותר, תלושי הזמנה למסעדות שונות, שקבלתי כמתנת יומולדת לאורך השנים ממקום העבודה ולא הצלחתי לממש. (מסתבר שהארכת תוקף אחת, בחינם. אח"כ תמורה סכום מסויים). כנראה שאת אלו שבתוקף אחלק לצעירים.
את תלושי המתנה, שהחליפו מתנות מעפנות, הקפדתי לממש.

השנה היתה לי (כמו לרבים אחרים) הפתעה לטובה בנושא המתנה לראה"ש. ביריד 'חבר' החליטו לא לתת מתנה (שלפעמים היתה לשמחתי/שמחת בני המשפחה ולפעמים לא) אלא כרטיס למימוש ביריד ורק ביריד. תוך עשרים דקות מימשתי 75% ממנו ואח"כ את השאר+ תוספת מכרטיס האשראי הפרטי.
זהו, הכרטיס מומש לשביעות רצוני.

קדימה, לא לשכוח, לא לפספס.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
למכירה
ששה, או יותר, תלושי הזמנה למסעדות שונות, שקבלתי כמתנת יומולדת לאורך השנים ממקום העבודה ולא הצלחתי לממש. (מסתבר שהארכת תוקף אחת, בחינם. אח"כ תמורה סכום מסויים). כנראה שאת אלו שבתוקף אחלק לצעירים.
את תלושי המתנה, שהחליפו מתנות מעפנות, הקפדתי לממש.

השנה היתה לי (כמו לרבים אחרים) הפתעה לטובה בנושא המתנה לראה"ש. ביריד 'חבר' החליטו לא לתת מתנה (שלפעמים היתה לשמחתי/שמחת בני המשפחה ולפעמים לא) אלא כרטיס למימוש ביריד ורק ביריד. תוך עשרים דקות מימשתי 75% ממנו ואח"כ את השאר+ תוספת מכרטיס האשראי הפרטי.
זהו, הכרטיס מומש לשביעות רצוני.

קדימה, לא לשכוח, לא לפספס.
תודה על העידכון, משום מה הפעם לא קיבלתי שום התרעה על היריד.

המלצות על מה שווה שם לבזבז את ה200 ש"ח תתקבלנה בברכה.

סופהו 1

Well-known member
תודה על העידכון, משום מה הפעם לא קיבלתי שום התרעה על היריד.
בשמחה.

המלצות על מה שווה שם לבזבז את ה200 ש"ח תתקבלנה בברכה.
אני די בטוחה שאנשים השתמשו כחלק מקניה גדולה יותר, אבל האם יש מה לקנות בסכום הזה? כן.
המלצה? איך? האם מה שמעניין אותי, יעניין אותך?
(מנחשת שמה שקניתי הפעם |למטה| אכן יעניין)
כבר כמה שנים שכשאני צריכה מתנות לחגי תשרי, אני קונה מוצרים של קבוצת 'שכולו טוב', העוסקת בשיקום תעסוקתי וחברתי.
הפעם |קדימה|אספתי כמה מארזי שוקולד מעניינים |אחורה| תוצרת אחד המפעלים המוגנים שלהם וגם מארזים לזריעת פטרוזיליה וכד'. אם הייתי רוצה, גם ערכה להכנת בירה או מארז ויסקי עם כוסיות שוט משוקולד.

הרבה יותר טוב מעוד בלנדר, סיר, כרית, שמיכה או השד יודע מה כבר היה.

אם בכל זאת אינך בטוח שתמצא משהו כלבבך, אני מוכנה להצטרף אליך ולבזבז את כל הסכום בכיף.

אבח"י

Well-known member

וכו וכו וכו וכו

מה אתם קיבלתם לחג?
כלום

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
רק מהשרשור הזה נודע לי שקיבלתי 200 ש"ח.

בכל מקרה מעריך שגם בתלוש הקרוב יהיה משהו.
ואכן היה בתלוש שי לחג בסך 435 ש"ח (מהם נוכו כמובן מיסים כחוק).

אם יצא לי אפקוד מחר את היריד ואבזבז בו את הכרטיס, אם לא יצא אז כפרה על ה200.

shila777

Member
מכשיר תואם נינג'ה ומשוכלל יותר.כל יום בשימוש.ו500 שקל.

קלייטון.ש

Well-known member
אני תמיד הייתי מנצל את הכרטיס שקיבלתי עד תומו, פשוט לקניה השוטפת בסופר.
מבחינתי זה היה תלושי מזון.
זה היה נחמד כי היה יותר נוח ממזומן. חוויה של כרטיס אשראי לזמן מוגבל.
לא מקבל יותר (לא שכיר יותר) וקצת מתגעגע.

למעלה