Guns N' Roses- Unplugged

Miko G

New member
Guns N' Roses- Unplugged../images/Emo124.gif

לפני כמה ימים חיפשתי באימיול קבצי וידיאו של ה"רובים", לפתע נתקלתי בקובץ בשם: GN'R- Unplugged 92 וככל הידוע לי לגאנז מעולם לא הייתה הופעת "אנפלאגד" כמו שזכו אומנים רבים (נירוונה למשל). הקובץ כרגע הפסיק לרדת ורציתי לשאול אתכם: האם הייתה להם הופעת אנפלאגד ועוד מתועדת
או ש-מדובר ככל הנראה בקובץ פגום...

Xknight

New member
זה זיוף אחי, גם אני הורדתי את זה

והקובץ היה פגום, ודרך אגב הופעת הUNPPUGGED היחידה שלהם הייתה באולפני BBC, וגם כן, זה צולם באיכות גרועה, יש לי כמה שירים משם, אין שם שירים מUSE YOUR....אלא מהדיסקים הקודמים.

Miko G

New member
../images/Emo4.gif וחוץ מה-DVD מטוקיו יש עוד../images/Emo35.gif

כי ההופעה הזאת ממש מבאסת במיוחד כי חילקו אותה לשני חלקים

Miko G

New member
יש גם הופעה שלמה מפריז נכון../images/Emo35.gif

נראה לי שראיתי פעם אחת באימיול. אבל הכי מבאסת זאת ההופעה המונצחת על הDVD מטוקיו חבל שהם חילקו אותה לשני חלקים ממש מבאס הקטע הזה

Xknight

New member
למה זה משנה? אתה יכול לראות רצוף

אחד אחרי השני...ויש גם תוכנות לחיבור חלקים שיעשה לך את זה כסרט שלם.. ההופעה הזו לא מהטובות שלהם לפי דעתי...לא יודע, הם גם מול קהל יפני, זה מוזר, פחות מלהיב מאשר שהם מול קהל אמריקאי, ההתלהבות שונה.

Miko G

New member
אבל לשלם על הופעה אחת במחיר של 2???

ההופעה בטוקיו שנמכרת עד היום ונחשבת להופעה הרישמית שהונצחה בDVD מחולקת לשני חלקים שנמכרים כיחידות נפרדות. מה שמקומם שאתה צריך לשלם על כל כותר 80 ש"ח כשבעצם מדובר בהופעה 1
אני לא ראיתי את ההופעה, אבל קראתי שהיא לא משהו כי היא צולמה בתקופה שבה היו מתיחויות רבות בין חברי הלהקה ושזה התבטא בכימיה על הבמה.

SomebodyElse

New member
יש יותר מהופעה שלמה אחת.

יש הופעות בארגנטינה, אוקלהומה, אינדיאנפוליס, סט. לואיס [
], בריץ [מ88']. אני כבר לא זוכרת מה שלם ומה מחולק ל2 חלקים, אבל באמת שאני לא מבינה מה זה משנה...

אני לא יודע על מה אתה מדבר אבל

לחבר שלי יש הופעה שלהם יחסית מוקדמת שהם הופיעו בפאב קטן בתחילת דרכם עם, וזו אכן הופעה אקוסטית... זה לא וידאו אגב.. רק אודיו.

נראה לי שיש גם וידאו...

אם אתה מדבר על ההופעה הזאת שהם שיכורים לגמרי והם מנגנים את בראונסטון, וואן אין אה מיליון ועוד משהו שאנלא זוכרת- אז אני מכירה אותה- ויש גם וידאו.

למעלה