Guym19 המקורי תודה נסיך שלי אוהבת אותך

Guym19 המקורי תודה נסיך שלי אוהבת אותך

נסיך שלי דרוגי ריגשת אותי שלחת אלי תמתנה של החיים שיר מדהים שכל היום אני אשמע ואשמע אותו ותודה על התירגום של הפיזמון פזמון: בליל הירח, אפתח את חלונותיי ואשא תפילה... הכוכבים יחייכו אליי מהשמיים, והעצב יעלם. אלוהים, תן לנו להיות יותר פקחים, ויותר חזקים! תיתן לכל אחד מאיתנו אפשרות לכבד אחד את השני, תלמד אותנו לאהוב ! "בליל הירח, אפתח את חלונותיי ואשא תפילה... הכוכבים יחייכו אליי מהשמיים, והעצב יעלם." אלוהים, תן לי קצת יותר אושר ואהבה. יה לובלו טיבייה ספסיבה בולשויי פקה ויש לך מסר מימני בדואר

נונצ'קה המקסימה../images/Emo140.gif

אני נורא שמח שיכולתי לעזור לך בתירגום ! את תמיד מוזמנת לפנות אליי בעניין שירים ותירגומים מרוסית לעברית. שיהיה לך חג שמח ולכל החברים המקסימים של הפורום הזה ! אני מאחל לכולם הרבה אור, הרבה נסים ונפלאות ! שבחג המיוחד הזה, ובהדלקת הנר הראשון כל חלומות ליבכם ייתגשמו! אמן..אמן ! מאחל באהבה
, גיא.

Alla Pugacheva - New Album 2007

אלה פוגצ'ובה, הוציאה את אלבומה החדש והאחרון בשם "תודה, האהבה-2007". האלבום כולל 16 רצועות חדשות, דואטים. ודואט עם בעלה לשעבר פיליפ קירקורוב !

WAWW תודה תודה מהמםם שלי על העיתדכון

מה באמת ואיך לא אמרו לי אני רצה ליקנות אותו מחר יווו כמה כייף אין כמוני מאושרת מתנה לעצמי לחג החנוכה מהממם טוב לדעת שיש לאלה אלבום חדש אני לא ידעתי עליו ועוד יותר טוב שיש לי אותך תודה תודה ואני מחכה מאוד מאוד מאוד לתוכנית פותחים שנה חדשה עים אלה פוקצ'ובה יש קונצרטים מדהימים וכל שנה אלה מעלה שירים חדשים ושיהיה לך חג חנוכה שמח,חג של אור ניסים וניפלאות ספסיבה בולשוי פקה דרוג 3>

בבקשה מותק ../images/Emo141.gif

חג חנוכה שמח ומלא אור גם לך, מתוקה ! מחר אני גם הולך לקנות את הדיסק, מקווה שאמצא אותו.. בטח זה יהיה משהו מיוחד !

פיליפ קירקורוב שר את השיר דיווה ברוסית ודנה

פיליפ קירקורוב שר את השיר דיווה ברוסית ודנה הייתה אורחת כבוד באחת ההופעות של פיליפ ברוסיה אולי לאחד מהחברה יש קישור של ההופעה שלהם, השיר דיווה בביצוע פיליפ קירקורוב צעד שבועות ארוכים במקום הראשון במיצעדים הכי נחשבים ברוסיה השיר דיווה קיבל פרסים ברוסיה דנה אינטרנשיונל נערצת בקהילה הרוסית המון פעמים דנה הוזמנה להופיע ברוסיה אחת ההופעות הכי גדולות של דנה אינטרנשיונל היו בקרמלין אחד האולמות הכי נחשבים בכל רוסיה

מה אתה מבין >דנה הייתה צוחקת עליך

מה אתה מבין חבל שאתה רואה את הדברים בצורה לא הכי יפה ומישתמש במילים לא נכונות תכבד תחברים בפורום תיתבטא ותגיב בצורה קצת יותר מכובדת בעניך טמבל בעניי עשרות מיליוני אנשים הוא שר מדהים וגם את דיווה הוא מבצע מאוד יפה חבל שלא יצא לך ליראות ביצוע של דיווה דרך זה שהוא שר את דיווה דנה נהפכה לזמרת פופולרית ברוסיה נאהבת ונערצת אני הייתי בשתי הופעות של פיליפ הגדולה באיצטדיון נוקיה הוא שר את דיווה ושר מאוד יפה נכון תמיד אין יותר טוב מהמקורי אבל להגיד על פיליפ קירקורוב טמבל טמבל? ליפעמים קשה לי להבין תאנשים הלקקנים כאן!!

מקורי איך לא ידעתי על ההופעה הזאת?

פיליפ היה בארץ ולא ידעתי פיספוס של החיים ווואוווו אני מקווה שהוא יחזור שוב הרבה זמרים בארץ צריכים לילמוד מפיליפ איך להעלות מופע בהופעות הקודמות שהייתי היו עשרות בלב זמרים דוגמניות דוגמנים בהופעה של פיליפ בהכל התרבות אורנה ומשה דץ צביקה פיק הם חברים מאוד טובים של פיליפ דרכו הם עלו על הבמות הכי נחשבות ברוסיה כמה שהוא מדהים מאמי שלי חולה על פיליפ קירקורוב אהובי

m o r a m i r

New member
קוקסינליות בעמ ---- חמודה שלי....

דבר ראשון אני בת ולא בן! דבר שני....זכותי להגיד מה שאני רוצה....אוקיי!?

מור, ממש הגזמת...

למה להגיד שהוא טמבל, רק בגלל שהוא שר לא יפה בעינייך?? בסדר. נכון, אין על המקור...אף-אחד לא אומר ההפך, אבל תהיי בטוחה שלעשות דרך כמו שעשה פיליפ - לא כל טמבל יעשה..

עמנואלה, אני אשתדל לעדכן אותך

בכל הקשור להופעות של זמרים שבאים לארץ. אם פיליפ או פוגצ'ובה יבואו להופעה, אני אגיד לך את זה ....

אוקיי בת >>מקורי אים כל טמבל

מקורי אים כל טמבל היה טמבל כמו פיליפ לא היו נישארים טיפשים טוב מיאלה ובקשר אליך מור יש אנשים שצריך לדעת לכבד ולישמור ליפעמים בבטן את הדברים לי נורא כייף שהכרתי את מקורי ודרכו אני מקבלת מידע שחשוב אז אים לא מתאים לך השיחה בנינו אל תישתתפי יש הרבה נושאים מענינים בפורום אני אהיה שמחה ליקרא תתגובות שלך שם בואי נישתמש במילים קצת יותר מכובדות בתוך הפורום ונגיע להבנות וחלילה אני לא כועסת עליך ההפך אני אוהבת אותך,ולא ביגלל מילה קטנה אני אתהפך טוב אני מבינה אותך ימושפעת מדנה >>את והפליטות פה שלך עולים לך ביוקר חחחחחחח יהורסת חג חנוכה שמח

למעלה