Gybenhinom מחפשת גיטריסט ומתופף!

Dont Panic

New member
Gybenhinom מחפשת גיטריסט ומתופף!

להקת Gybenhinom - (ת'ראש עם גראולים) מחפשת גיטאריסט ומתופף. אחרי הרבה זמן שלא ניגנו, ואחרי תקופה לפניה שניגנו עם חברים שמשרתים בקרבי וזה לא נמשך, החלטנו לחזור ובגדול! קצת רקע :אנחנו בני 20, מפ"ת, הופענו בת"א בעבר (הרחוק, הצבא זה תמיד בעייה) מועדונים שונים (הפטיפון והת'ורהיים) כהדליינרים ובפ"ת כמה פעמים. הגיל לא חשוב,כל עוד יש מספיק זמן לחזרות, ואין גורמים שימנעו אותן. כמובן שחובה להיות בעלי יכולת להגיע לחזרות. חשוב לציין שיש לנו המון חומר מקורי. דרישות בסיס: מתופף - חובה שיהיה בעל דאבל פדאל, מנוסה ורציני, ובעל יכולות טכנית גבוהה. גיטאריסט - יכולות נגינה לתפקידי ליד ורית'ם, נגינה מהירה, יכולת טכנית גבוהה. נסיון בהופעות הוא כמובן תמיד יתרון,אבל זה לא מחייב. ניתן ליצור קשר ב: אלירן פלא 0546561183 או אייסי 139489128 יובל פלא 0525556097 או מסנג'ר [email protected]

Roy1232

New member
אחח...

עד שראיתי פ"ת חשבתי שזה יכול להיות ממש מעולה. אני ממש אוהב ת'ראש, אני גיטריסט ברמה טכנית גבוהה, ואוהב לנגן רית'ם בדיוק כמו ליד. אבל החיים לא תמיד הוגנים - זאת תהיה בעייה בשבילי להגיע
.

Roy1232

New member
אני מאשדוד...

ככה שאם החזרות במקום מרכזי כמו ת"א זה ממש שטויות להגיע. רק כמה דברים: איפה החזרות שלכם, כמה חזרות בערך? שנה הבאה אני בי"א (שנת הבגרויות
) ככה שלא יהיה לי זמן למשהו יותר מדי אינטנסיבי... ניסיון ההופעות שלי כולל רק שתי הופעות קטנות של כלי זמר, ואין לי יותר מדי ציוד (אפקטים וכו') כי אין לי עוד איך לממן אותם... אני מקווה שאלה לא בעיות גדולות מדי
דבר איתי במסנג'ר אם זה נשמע לך בסדר: [email protected]

Cloudy Now

New member
אם ת"א זה שטויות בשבילך,

פ"ת זה גם יהיה שטויות. גם אני מאשדוד, ותאמין לי שלהגיע לפ"ת זה שטויות.

M e n s R e a

New member
כן, אבל את אתיופית

אחרי שהלכתם את כל הדרך מאדיס אבבה לכאן, ברור שיהיה קטן עליך

M e n s R e a

New member
בצחוק נו, בצחוק נו

הרי אסתי + אשדוד = אתיופית בהרבה מקרים, דיברנו על זה

למעלה