H-) אהבה בעלטה

shoteret

New member
H-) אהבה בעלטה

החלטנו על פגישה ראשונה בחשיכה חששנו מאכזבה לא רצינו לאבד את הפנטזיה המושלמת של שוטר ושוטרת נכנסנו אט אט לחדר עלטה מושלמת ואני מסירה את המדים הכחולים ואתה עירום מחכה לי במיטה מפזרת את שיערי הארוך עיני הירוקות בורקות בשקיקה נעמדת מולך כאלילה מהתקופה הקדומה מושיט את ידיך אלי בעורגה יודע עוד מעט שאני רק שלך פגישה בחשיכה מוזיקה חרישית מתנגנת שוטר ושוטרת עושים בפעם הראשונה אהבה והכל בחשיכה עלטה מושלמת שוטר ושוטרת נוני

ליאור א

New member
אהבה בעלטה 2 - חריזה בהמשכים ..

נקבעה פגישה שניה שוב אני והיא בחשיכה אך לפתע צצה בעיה הקונדום אבד וזו לא בדיחה חיפשנו חיפשנו והוא לא נמצא בסוף אחד אל השני חייכנו והיא הוסיפה קריצה חזרנו שוב אל העלטה אני והיא על אותה מיטה גופינו מתחככים בלי הפסקה ולא מפסיקים להתנשק אפילו לדקה גופה החטוב על גופי ושדיה מזדקרים אל מול חזי אוהבים ומתגפפים נאנחים , נושמים ונושפים מוזיקה מתנגנת לה בחדר אני והיא על אותו תדר חופן בידי את שדיה הבתוליים יפים, עומדים ומדליקים שוטר ושוטרת אוהבים עד אין קץ ודופק ליבם מתחיל להתרוצץ סקס סוער בעלטה מוחלטת והאהבה היא השולטת האהבה בעלטה המוחלטת ... החטא השביעי ..

mna

New member
ןאז. . . ;-)

כשנחים השניים, מעורבבי איברים. משולבי ידיים, ומינית מעוררים, אגש אל המפסק, ואל עינינו אחשוף. נשימתינו תשתנק, כשנראה ``את הנוף``, נחקור, ונבדוק, ובידיים נסרוק, כל חלקה ונקיק, ואחד את השנייה נדליק. ואז לעיני האור, בעיניים פתוחות, השוטרת תגמור, בהנאה וצרחות. אצמד אליה, כדי שתרגיש, ואל בין רגליה, את גבריותי אמשיך להגליש. כך זה ימשיך, עד סוף הפנאי, נאכל ביחד כריך, וניפרד, כשנגיד, לא היה די . . .

למעלה