H-) מין אוראלי??? רק כשבא לי

shoteret

New member
H-) מין אוראלי??? רק כשבא לי

היי סקסיים, היום אני רוצה לדבר על מין אוראלי, כן כן טעימה מתוקה מבן הזוג או בת הזוג. חברה טובה שלי אומרת: ``אם אין מפגש של השפתיים עם אברי המין, חבל לי בכלל שניכנסתי איתו למיטה`` מה עושים כדי שהמפגש יתנהל בהצלחה? להלן מעט עיצות. אז אני פונה גם לך הגבר וגם לך הבחורה התמימה כי שניכם בעצם זקוקים למעט הדרכה אז הנה זה בא. לך הבחורה, אם את בתחילת הדרך,ועוד לא ממש התידדת עם הנושא. אולי תתחילי בליקוק קטן קודם מסביב וכל פעם יותר ויותר קרוב ורק כשתהיי ממש רגועה ומוכנה תגיעי לעניין עצמו. הסתירי את השיניים מאחורי השפתיים והיי מפנקת ומקסימה במקום שורטת ונושכת כי אחרת הוא יעדיף לוותר על העיניין. בחרי בתנוחה המאפשרת לך שליטה על העיניינים לא הייתי ממליצה על תנוחת 69 אפשר לחשוב איזה נוף מרהיב נגלה בתנוחה הזו. אני ממליצה על התנוחה שהגבר שוכב על גבו במיטה ואת מנהלת ושולטת במצי... והידיים פנויות - השתמשי ביד אחת כדי ללטף את הגוף כולו בעוד כף היד השנייה אוחזת בשק ולא מתכוונת לשק הזה שבו מניחה קניותייך ומהדקת אותו שיהייה לך ברור ברגע זה הענקת לו תוספת עינוג משמעותית. מעט דבש או שוקולד יעזרו לך לחבב עלייך את הטעם אם כי זה לא טוב לדיאטה ועוד אם הוא ממש גדול ואז צריך תוספת ממרחה שמספקת לגוף כמות נכבדה של קלוריות. את רואה פה יש סיבה מדוע קטן טוב על גדול לפחות לאישה ואתה גם לך עצה אל תהדוף את גופך קדימה, כי אתה חונק אותה. גרון עמוק יש רק בסרטי פורנו, תן לה לקבוע את סף החדירה. ולך הבחור, אתה שאוהב לטעום, וזהו ביטוי חזק בין שני אוהבים. לשון חרוצה היא הרבה יותר מעודנת ונעימה מאצבע מחוספסת וקשיחה. כעת אתה מבין למה היא מעדיפה ליקוק על פני גישוש. יש לך שם למטה פרח נפלא, קונכייה קסומה מערה צופנת הפתעות שווה לחקור את זה באיטיות. אם תטפטף מעט ליקר, שמפניה או סתם גליד נמסה או קרח בחיבור בין השפתיים יהיה לך יותר מדליק ובטח שטעים. זכור הלשון יכולה לקדם את בוא האורגזמה. ואת זכרי, שלא יאיץ בך, ובקשי ממנו לגלח את זיפי הזקן שלו ממש לא נעים להרגיש ברזלית לקרצוף כלים בין רגלייך והפיתרון גילוח פשוט. ולסיום הכי חשוב לזכור!!! מין אוראלי? רק אם בא לי!!!!!!! ממני

orali

New member
מעולה

מעולה עכשיו את מבינה למה קוראים לי כך....

אהבתי, :)

בזמנו, כתבתי טיפים לעניין אבל דבר אחד הכי חשוב כתבת רק אם בא לי לא לדחוף את הראש תנו לנו לעבוד, אנחנו יודעות יותר טוב ובד``כ, מאחר ולי תמיד בא תהנה אז שכב בשקט, תן אמון ותתענג ובקשה אחת לסיום:- חשוב ביותר! הערות של הנאה גניחות של כן מחמאות על הביצוע חיזוקים וורבליים עושים את זה לא לשתוק שם למעלה!

שוטרת - האורלי שלך וירטואלי

את מסוגלת ליותר אני יודע, נכון, לא כל משפט פוגע, אבל הכתיבה הטכנית הזו - של מנהלת, אפילו את - היית ממנה בוחלת. רוצה אותך משוחררת לחלוטין, חישבי על חליבת עטין, ברוך או בחוזקה על פי התחושה, רוצה את מיומנותך כאשה. הכמות לא חשובה - האיכות, וכאן...קיים פיחות, קשה קצת לחכות לבאות, שכותבים נח בשבע שגיאות... צל``ש על הרצון, והיופי הפנימי שבך, לא שקיים סיכוי שממך מישהו יברח, נו - ולמה אני חותר ? פשוט - רוצה ממך (את מסוגלת) יותר. נסי להיות מורה, שפושטת בלילה בגדיה, שעורגת על מגע יד גברית על שדיה, שמפסקת את רגליה ממבט חודר וחושני, אפילו אם זה לא אני... (-: שמגע יד, ליטוף באקראי, מייד - כבר במהלך חודש מאי, יביאך לפתיחות הדרושה לאוראלי, הרחק מעבר העולם הוירטואלי. ואיך אפשר בלי אלמנה כחולה ונהדרת, היי חמודה, שמחתי שבי את בוחרת...(-: ברוכה הבאה - הביאי מהגיגייך, אם הייתי מקלדת - הייתי פוגש בידייך. הלאות הנעימה שאחרי.

pachanga

New member
בדיוק בסיטואציה שהייתי אתמול:)

לפני שנפגשתי עם ידיד מאוד טוב וותיק גילחתי את האיבר הכי חשוב בגופי ממש כמו עור של תינוק והוא ממש אהב לרדת לי בצורה מדהימה:) וואו!!!!!!!!!!!!!!!!! ליקק גם מסביב לשפתיים מרב שהיה לו ממש טעים ואחרי זה שהוא נישק אותי בשפתיים הרגילות למעלה:) כמובן לא הרגשתי ריח משונה ממש ריח נחמד של שפתיים השפרצתי מכל הכיוונים מרב שהיה לי כל כך מענג:) לא לפספס בנות תנסו לגלח זה חוויה מאוד מדליקה רק מהמחשבה שמגולח לי שמה למעטה אני רטובה כל הזמן שלכם פאצ`נגה

mna

New member
טיפ H-)

תני לשותף לגלח - ידליק את שניכם

למעלה