H-) סוף סוף נפגשנו............

shoteret

New member
H-) סוף סוף נפגשנו............

היי סקסיים, היום בשעה 1430 בצהריים נפגשו בלב המפרץ החוקרת, הסוהרת והשוטרת. אתם יודעים שמחר יש לשוטרת יום הולדת, אז החוקרת הציעה לבוא אלי ולבקר אותי בחיפה נורא שמחתי על היוזמה והצעתי שגם הסוהרת תגיע אך הסוהרת שגם היא חברתי בלב ובנפש אמרה שהיא אינה יכולה בגל עיסוקים שונים. טוב, אז ידעתי שאני הולכת להיפגש עם החוקרת בלבד. את הסוהרת כמו את החוקרת הכרתי בצאט ומאז אנחנו שלוש חברות טובות כמו אחיות. את החוקרת כבר ראיתי אך את הסוהרת טרם ראיתי רק מדברות בטלפון מידי שעה כל יום. ובכן הגעתי ביונדאי הכחולה שלי לקניון לב המפרץ ובתיקי הכנית מתנה נאה לחוקרת נרות שעווה מדליקים. ואז ראיתי את החוקרת היפהפיה שלי התחבקנו והתנשקנו כל כך שמחתי לראותה התחלתי לדבר איתה ולפתע נעמדה מולי בחורה גבוה עם תלתלים אדומים ארוכים והחלה מביטה בי לא ידעתי מי זו . חשבתי שאולי זו חברתה של החוקרת ואז הבחורה חייכה אלי וחיבקה אותי זו היתה הסוהרת שלי. היא פשוט רצתה להפתיע אותי ולכן לא הודיעה לי על הגעתה. הייתי המומה שתי חברותיי הצליחו לא היו לי מילים. כל כך רציתי לראות את הסוהרת והנה היא על ידי. שלושתינו התיישבנו בקאפולסקי לא מאמינות שהנה המפגש הגורלי אכן התרחש אנחנו יחד ותנחשו מה הן קנו לי מתנה? ז ו ג א ז י ק י ם - ועליהם חרטו מזל טוב לנורית מהמלאכיות תבינו הכרתי את שתיהן מהצאט וכיום אני יכולה לומר שהן חברותיי הטובות ביותר בעולם. מי אמר שבצאט אין אנשים טובים? אכלנו בייגל טוסט ושתינו דיאט קולה בשעה 2000 נפרדנו בנשיקות ובחיבוקים וכבר קבענו פגישה נוספת והפעם סוף שבוע בבית מלון חולה עליכן סוהרת וחוקרת נוריתי

איזה כייף לשלושת המקסימות :cool:

גם אני הכרתי חברה בפורומים ואנחנו צמודות, נכון (אני יודעת שאת קוראת את זה...:)) ואיזה כייף לכן, מתוקות.. אני בטוחה שכל גברברי הפורום מזילים ריר למקרא הפגישה והיו רוצים להיות שם , אי שם באמצע בין שלוש הבנות המקסימות... ולחוקרת רק אומר שמקווה שתבואי בשבועות...

shoteret

New member
לאלמנה הכחולה

היי סקסית גם אני אשמח להכירך אם תרצי לדבר בטלפון אחלה נוריתי

soheret

New member
שוטרת יפה שלי

היי ממי הבטחתי לך שמתנה יותר גדולה ממה שאני מכינה לך לא תקבלי מאף אחד אחר היה מפגש היסטורי והיסטרי .... ואת חייבת להודות שצוות הבידור שלי ``מושי ותינו בע``מ`` היה שווה כל שקל ;-) אז שיהיה לך מתוקית המון המון המון מזל טוב עד מאה ועשרים אושר אהבה ומלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ס ק ס אוהבת מלא אותך ואת החוקרת המקסימונת שלי סי יה בפעם הבאה אצלי B-()

לשוטרת ולסוהרת המתוקות שלי

היה זה מפגש היסטוריייי שלושת המלאכיות בפעולה....... וזה היה מדהיםםם נהנתי מכל רגע ורגעע וההפתעה לך שוטרת יקרה ....היתה במיוחד ליום הולדת מתוקה... מכל הלב.....ובאהבה....... וצוות הבידור תינו את מושי היו מוצלחיםם ;-).. סוהרת מתוקית שלי את יפיפיונת מדהימה ומקסימה......... ואין כמוך,, שקרעת אותי מצחוקקקק ועכשיו את כבר לא יכולה להכניס אותי לרשימה;-) ולך שוטרת היה כייף לראות אותך שוב נהנתיייי מאודדדדדדדדדדדדד לראות אותך שוב את הורגת אותי... כל פעם מחדש ,,מתה עליךךךך. אוהבת אותכםםם שוטרת וסוהרת שלייי........ מכל הלב........ חוקרת פרטית

~סוהרת~

New member
נסיון

מממממ החלפתי ניק לעיברית נראה אם הצליח ~דרך אגב מי דפק לי את עיתון לאישה לא היה לי מה לקרוא בדרך חזרה~

למעלה