H-) תגידו לי

shoteret

New member
H-) תגידו לי

היי סקסיים, בא לכם להיפגש היום בלילה, כמובן וירטואלית, ולדבר קצת? אם כן אני מחכה לכם שם הלילה ב2300 בחדר ``פורום סקס`` יאללה בואו בהמוניכם ונכיר מעט יותר אחד את השני נוריתי

מתפרפר

New member
ברצון אבל....

הייתי ממש רוצה להיות כאן היום בלילה אבל אני יוצא היום לאיזו מסיבה ... אבל אם את רוצה ותקבלי את ההודעה הזו בזמן הקרוב תחזרי אליי טוב גם אני הייתי רוצה להכיר אותך

shoteret

New member
למתפרפר..

היי סקסי, לא מכירה אותך חדש כאן נכון? אז אולי בתור התחלה תספר קצת על עצמך<? ואולי תכתוב גם לשוטרת איזו הודעה מדליקה מה דעתך? מחכה לתגובתך נוריתי

מתפרפר

New member
לשוטרת הסקסית

שלום חמודה... טוב קוראים לי נמרוד ואני בן 21 אני באמת דיי חדש כאן אני המרכז לא יודע מה את עוד רוצה לדעת ? ספרי קצת על עצמך משהו ... בייי

shoteret

New member
למתפרפר

היי סקסי שמחה לראותך כאן בפורום שלי מה דעתך עליו? עלי אין מה לספר הרבה סתם מנהלת לא משהו אני חיפאית וסטודנטית והכי הכי רוצה שהפורום שלי יצליח נורית

מתפרפר

New member
לשוטרת המקסימה

לשוטרת אהובתי... שברת את ליבי כשאמרת שאת גרה בחיפה... אצטרך למצוא הרבה תחליפים זולים כדי לשכוח אותך... הפורום שלך יפה מאוד ואין לך מה לדאוג את נורא מוכשרת... אולי יום יבוא ונדבר מעבר לגבולות המחשב... מה את אומרת יש סיכוי ?

shoteret

New member
למתפרפר החנפן

היי סקסי, אתה יודע שביום חמישי הקרוב יש לי יום הולדת???? ואני רוצה מתנה אם תמצא חן בעיני - כלומרץ, המתנה נדבר ביי נוריתי

מתפרפר

New member
לשוטרת הכי מגניבה...

דבר ראשון מזל טוב !!!! יום הולדת שמח רק שתדעי לך שאני יודע לבחור מתנותהכי מקורייות בעולם... אבל תהיה לך בעיה לראות אותה אלא אם כן ... לא משנה אל לי להגות את המחשבה על שפתיי אני מקווה לדבר גם בלי קשר למתנה... ועוד לפני היום הולדת ביי

מתפרפר

New member
לשוטרת שלא נגמרת

סבבה את רוצה מתנה.... בואי ותקחי :) אין לי דרך להביא לך... את רוצה לתאם פרטים ? אז גם הטלפון שלך ייתקבל בברכה... חוץ מזה שיהיה לך שבוע ויום הולדת שמח...

מתפרפר

New member
הצעד שלך...

מצטער על ההמתנה אני מבטיח שיום יבוא והיא תהיה שווה אולי מהר מכפי שאת חושבת... כי את האמת נמאס לי לדמיין... ואני עושה את הצעד האסור אז אם בא לך להשתובב תתקשרי 054503325 נמרוד

למעלה