H E L P !

H E L P !

עשיתי מעשה מטורף ..... קראתי את כל ההיסטוריה של הפורום חח ונהינתי מכל הודעה והודעה ! אני צריך עזרה כי שמתי לב שיש כמה גרסאות שאין לי אותם .. תחלום באנגלית ולילה טוב אירופה באנגלית .. אם מישהו יכול לעלות לפורום זה יהיה קטלני .. תוודה רבה רבה רבה !! וכמובן אם יש עוד גרסאות באנגלית אני אשמח לקבל !! תודהה מראשש לעונייםםם !! תודההההה רבהההההה איןן עוד פורוםםם מאוחדדדד וטובב כמו שלנוווווו ואין כמו דנהההההה שלנוווו בכל העוללללללללללללללללללללללללם כולווווו !! שבווע טווב כפרוות עליכככככככככככםםםםםם !!

קוקסינליות בעמ ../images/Emo23.gif

יש לי את כל הדיסקים של דנה נשמתי .. זה לא קשור, אין לי את הגרסאות האלה ולא נראה לי שהם יצאו בדיסק אלא אם מישהו יחדש לי ויגיד לי משהו אחר .. בינתיים אני מחכה למישהו שיוכל לשלוח לי ולעשות מצווה ! תודה רבה ..

גם לי אין אותם הגיע הזמן שדנה תעשה

אלבום אוספים לאספנים במהדורה מצומצמת הטובים והמקפיצים בעיברית הטובים והשקטים בעיברית ובאנגלית חובה חובה חובה דנה זה מומלץ

[עדיין מחכה לעזרה] באמתתת חוובהה !

יש איזה 20 שירים שהם לא הוצאו בשום אלבומים ורק דלפו לאינטרנט !! ואני בטוח שאם דנה תוציא את האלבום המיוחד אחרי שבוע אין אותו יותר בחנויותתת !! ועדיין אני מחכה למישהו שיכול לעזור לי ולשלוח לי את לילה טוב אירופה ותחלום באנגלית !! תוודה רבהה אה וקוקסינליות בע"מ - עימנואלה [לא ?!] את אחלהההההה בנאדדםם כפרההה מת עלייך

Glamorousss

New member
איזו הגזמה 20! זה ממש לא 20 שירים ודבר שני

יש פחות מ20 .. והם לא דלפו לרשת

למעלה