H10 5GB או mini iPod 5 GB?

GiladF

New member
מצטרף לקושיה :)

בדיוק מתלבט באותו כוון (רק נדמה לי שהIPOD הוא 4G... בIRIVER בעיקר מפריע לי עניין העברית, אני ישמח לשמוע עד כמה קשה להתמודד עם הנושא.

נדב8

New member
לא להגזים

אייריבר אולי יותר טוב מאייפוד בפרמטרים מסויימים, אבל מה שבטוח הוא לא זבל. הוא איכותי מהרבה בחינות, לא להשמיץ סתם...

Z E R O

New member
תודה, אני אקנה את האי רייבר... ../images/Emo13.gif

האם אי רייבר אמריקאי יהווה בעיה עבורי?

נדב8

New member
אממ לא נראה לי

חוץ מזה שאתה לא יכול להשתמש בו ככונן בפני עצמו...דווקא יש לו עוצמת בסאונד גובהה יותר משל האירופי בגלל הגבלת הסאונד...

Z E R O

New member
למה אי אפשר להשתמש בו...

בכונן בפני עצמו??? האמריקאי ככה או בכלל? כי הבנתי שזה כונן בפניי עצמו ולא מצריך שימוש בתוכנה.

zepp

New member
כן

קנה אמריקאי ותעביר לUMS, אם אתה צריך מדריך לך ל- misticriver.net

Z E R O

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif תוכנת ה- H10...

האמריקאית, אז הבנתי שאני מעביר את השירים דרך תוכנה, כדי שאוכל לשמוע את הקבצים בפליי ליסט שהתוכנה יוצרת, אבל אני לא יכול ככה סתם להשתמש בו בתור דיסק און קי?, והאם הקבצים, נגיד MP3 שהעברתי, אני יכול לחבר את המכשיר למחשב נוסף ולהעביר את התוכן כמו דיסק און קי? וכמה ירד הווליום בגרסה הארופאית??? תנו לי תשובה מהר, כי אני צריך להחזיר תשובה עד יום חמישי הקרוב. תודה. ...

GiladF

New member
ובישראל?

אני מתכוון להזמין בארץ (ראיתי שבחנות שאני רוצה זה דרך בנדא). האם משהו מההגבלות שאמרתם לגבי הדגם האמריקאי או האירופאי נכון גם לגבי ישראל?

יאיר B

New member
היבואנים הרשמיים מיבאים גרסא

אירופאית. יש שני יבואנים: ארקדיה בנדא. רוב היבוא המקביל הוא אמריקאי. בארץ כמובן תהיה לך אחריות (נגן שקנו בחו"ל לא תופס לאחריות בישראל).

GiladF

New member
והשאלה המתבקשת...

אוקיי, אז אני אקנה את הגרסא האירופאית, מה זה אומר לגבי הווליום? יש דרך לבטל את ההגבלה המדוברת? שאלה נוספת, קיים משדר FM לIriver? לא ממש קריטי, אבל בהחלט בונוס חשוב מבחינתי. (כמובן שאני לא מדבר על מובנה, אלא כתוספת)

למעלה