H10 vs H320

Master Boo

New member
H10 vs H320

הH10 של ה20GB עולה כ300 ש"ח יותר מהH320. השאלה היא- האם שווה להשקיע את ה300ש"ח הנוספים האלה? האם iRiver כבר לא מייצרת H320, מהש אומר שעדכונים וכל שאר התוספות יצאו רק לH10?

יאיר B

New member
לא יודע אם כדאי להשקיע את הסכום

הזה. זה תלוי בך (H320 יודע לעשות דברים ש-H10 לא יודע לעשות והוא בא עם באנדל יותר עשיר, אבל גם ל-H10 יש יתרונות על ה-320). זה שהפסיקו ליצא לא מחייב הפסקה בעידכונים (למרות שבדרך כלל זה נכון). במקרה הזה, ה-H340 עדיין מיוצר ובגלל שמדובר באותם נגנים בדיוק (חוץ מגודל הדיסק), עידכונים ל-H340 יתאימו גם ל-H320.

Master Boo

New member
על היתרונות והחסרונות

קראתי באתר של IRIVER, ולא הצלחתי למצוא כל כך הרבה יתרונות של הH10 על ה320. הגדלים והמשקל לא משמעותיים כל כך. חוץ מזה רק כמה פיצ'רים שלא כל כך הכרחים. מה עוד- לH320 יש תמיכה בOGG, בעוד שלH10 אין
אני מניח שהשיקול העיקרי שלי הוא גם נוחות- יש מישהו שיצא לו להשוות בין הממשקים של השניים? הבנתי שהH10 אמור להיות שיפור גדול, לא? ומה ההבדל בבאנדלים? חוץ מהשלט, הם לא מגיעים עם אותם דברים?

gt-master

New member
אני יכול לומר לך

שלחצני הניווט ב 320 מעוצבים גרוע מאוד,תסתכל ותראה שזה ריבוע פנימי שמוקף מסגרת ריבועית שזה בעצם לחצני הכיוונים. מנסיון שלי זה ממש לא נוח. ב H10 לא השתמשתי אבל נראה לי הרבה יותר נחמד הפס מגע הזה במיוחד לגלילה מהירה. זה בעצם הדבר היחיד ולא נראה לי מאוד משמעותי כי ה 320 האירופאי מגיע עם שלט ישי בו לחצנים יותר נוחים. מעבר לזה הH320 עולה על הH10 בהרבה תחומים כמו הקלטה,סרטים,תמיכה בOGG מגיע עם שלט,תיק מאוד איכותי ויוקרתי מעור ומתקן סוללות חיצוני וגם מיקרופון חיצוני. יש לי את ה 320 והייתי קונה אותו שוב על פני ה H10 .

Master Boo

New member
תודה, זה מה שרציתי לשמוע ../images/Emo13.gif

גם אני שמתי לב לחוסר התמיכה בOGG והתפלאתי... כמו גם להבדלי ההקלטה, אבל לא פונקציה כל כך שימושית כמו שנראה לי. בכל מקרה, תודה רבה על העצה

למעלה