H2B visa

ismeralda100

New member
H2B visa

בוקר טוב דיברתי אתמול בטלופן עם מישהו שיש לו חברה בארה"ב. הוא הציע לי עבודה, ואמר שלחברה יש אפשרות לסדר לי ויזת H2B במידה ואעמוד בתנאים, כאשר כרגע המיכסות לאפריל נגמרו וניתן לקבל את הויזה רק במאי. האם מישהו שמע על הויזה הזו? מאחר שזו הפעם הראשונה שאני נתקלת בזה, אשמח לקבל עוד מידע בנושא
וחג שמח!
 

NYC 5th

New member
סביר להניח שזה עגלות אני צודק?

H2B היא ויזה לתקופה של כמה חודשים (ממש קצר). זו ויזת עבודה שלא נדרשת אליה יכולת מיוחדת או תואר אקדמאי ואם תשאלי אותי היא די שנויה במחלוקת. כבל מקרה , אם את רוצה לעבוד שם על הויזה הזו תדרשי לקבל אותה לפני שבכלל תעלי על המטוס!!!!!! אם הוא לא יסכים לכך ויגיד שת"תתחילי ולאחר זמן מה תקבלי" תגידי יפה שלום ותנסי מישהו אחר!
 

roy269

New member
H2B - ויזת עבודה זמנית - לא חקלאית

לתקופה שלא תעלה על שנה מצורף קישור עם הסבר כללי על התנאים להגשת בקשה
 

d a p h n a

New member
שמענו על הויזה הזו

זו ויזה לעבודה זמנית. בכל מקרה, מה שלא יהיה, תדאגי שהויזה הזו (ולא ויזת תייר רגילה) תהיה מוחתמת אצלך בדרכון לפני שאת עולה על המטוס לארה"ב. כבר שמענו על יותר מדי מקרים של אנשים שהבטיחו להם ויזת H2B אחרי שהם יגיעו לארה"ב על ויזת התייר שלהם, ואולי יעבדו קצת באופן לא חוקי בינתיים, ואולי הויזה בעצם לא תבוא אף פעם. אם יש לך ויזה כזו בדרכון לפני שאת טסה לארה"ב, זה אומר שאת עובדת באופן חוקי. אם אין, אז את בסטטוס לא חוקי על כל הכרוך בכך.
 

ismeralda100

New member
אוקיי - תודה

פשוט אמרתי לו מתי אני מתכננת להגיע לארה"ב והוא אמר שמבחינת תאריכים הוא לא יכול לעשות שום דבר כי מדובר במיכסות ועד חודש מאי אין כרגע מה לדבר. הבנתי שאכן צריך להשיג את הויזה הזו לפני היציאה מישראל וזה גם מה שבדקתי איתו - רציתי לוודא איתו שזה נכון
 
למעלה