h320 שאלה בקשר לעיברית האם התקנת העיברית במכשיר מבטלת את האחריות?
T Thestral New member 12/7/05 #7 הניק שלך../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif מזכיר לי את הבגרות בהיסטוריה
W weird dust New member 12/7/05 #8 לי זה מזכיר את השיר של משינה ../images/Emo6.gif עברית לפי מה שטענו לא מוריד את האחריות. בכדי להשיג אותה יש צורך ליצור קשר עם מי שיש לו אותה ולבק שישלח לך אותו. מה שכן ההתקנה היא כמו התקנת קושחה חדשה באופן רגיל לחלוטין.
לי זה מזכיר את השיר של משינה ../images/Emo6.gif עברית לפי מה שטענו לא מוריד את האחריות. בכדי להשיג אותה יש צורך ליצור קשר עם מי שיש לו אותה ולבק שישלח לך אותו. מה שכן ההתקנה היא כמו התקנת קושחה חדשה באופן רגיל לחלוטין.
א איתמר 20 המקורי New member 11/7/05 #6 עוד שאלה שקשורה אחרי שהתקנתי את העברית אני יכול שוב להוריד את העדכון האחרון מהאתר של IRIVER ולהתקין ואז לא ידעו בכלל שהיה עברית ! האם זה אפשרי לעשות את זה?
עוד שאלה שקשורה אחרי שהתקנתי את העברית אני יכול שוב להוריד את העדכון האחרון מהאתר של IRIVER ולהתקין ואז לא ידעו בכלל שהיה עברית ! האם זה אפשרי לעשות את זה?
W weird dust New member 12/7/05 #9 כן אתה יכול להתקין גם גירסה ישנה יותר. זה באותו אופן שהותקנה העברית