HAAA Finaly back in business!

sharki

New member
HAAA Finaly back in business! ../images/Emo98.gif

עכשיו כשקמתי מתחיית המתים סוף סוף הרשו לי להציג ציור שפורסם לאחרונה בפורום מאנגה. אבל אני מת לדעת מה אתם חושבים!^_^^_^ זה בנושא מלחמת ויאטנאם. שלכם הג´וקר: ShArKi

Liraviv

New member
מעולה!

אהבתי את הפירוט של האלמנטים (בגדים, נשק, בובה מרוטת עין- מאוד סימבולי)והזוית ממנה רואים - אתה יודע, פרספקטיבה פרופורציות וכאלה... אבל אם אתה רוצה להדגיש את ה"Deep mess" מהכותרת, אולי תוסיף קצת יותר דמויות, הריסות, נשקים, עשן וכו´ רק שיהיו כמובן מוצללות כדי שהדמות שבאלומת אור תבלוט.

sharki

New member
את צודקת, תודה!../images/Emo161.gif

אני מסכים איתך. גם בפורום מאנגה מישהו אמר לי את זה. האוירה לא מזעזעת מספיק.(
ברררר...^_^). כל שכן נמנעתי מלצייר הרבה גופות כי אז אמא שלי הייתה פשוט יוצאת מדעתה. היא גם ככה לא אוהבת את התוכן של הציורים שאני מצייר. (את יודעת אלימות, הרס, רובים, זוועות בלה בלה...). עוד באותו עניין, כפי שאת שמה לב הגופות מוצללות בחלקן בגלל אלומת האור ההיא. (כדי ליצור אוירה ריאליסטית בלי סטירות במשחקי אור וצל. בכל אופן יש לי כלל שאחרי שחתמתי על ציור אני לא אמשיך אותו יותר. את המסקנות שאני מסיק מהטעויות אני שומר לציורים הבאים שאצייר. תודה בכל אופן... נ.ב. על השם חשבתי כשהעלתי את הציור לפורום. אחרי שסיימתי אותו כבר. ShArKi

giri

New member
תגובה...

הציור מצויין, אני לא אחזור על מה שאחרים אמרו, לי הפריע בעין רק דבר אחד (וזה נורא קטנוני, מה שמראה לך כמה אין הערות על דברים גדולים יותר
) הנשק - M16 צר יותר באופן משמעותי. גם הגוף, גם הכוונות, וגם הקת. עשית אותו רבוע מדי. חוצמזה יופי של ציור!!!

sharki

New member
את צודקת...../images/Emo10.gif

כנראה שהייתי צריך להקשיב יותר בשיעורי גדנ"ע...(!)
Thanks anyway...

chatenoire

New member
תגובה

הציור מצוין. הטקסטורות טובות ורמת הפירוט מרשימה. לעומת זאת, אם התכוונת לגרום איזו תחושת פחד/זעזוע/עצב, זה לא כל כך עובר. זו עובד טוב בתור איור לסיטואציה מסוימת, אבל לעניות דעתי, זה לא מעביר הרבה תחושה. יכול להיות שזו רק אני.

ויאגרה

New member
מסכים איתה...

אני הבנתי מהציור (ויכול להיות שהבנתי לא נכון) שאלומת האור שמאירה על החייל היא למעשה אלוהים והוא בדרך לגן עדן...לכן, ציפיתי שהפנים שלו יביעו קצת יותר רגש, כל רגש. חוץ מזה - אחלה ציור.

Druyanizem

New member
דווקא נראה לי שאלומת האור

היא ממסוק... תראה את ה זיקוק עשן שתקוע באדמה... הוא רצה לסמן איפה הוא והינה המסוק בא

Druyanizem

New member
אבל הזיקוק

ברור מספיק ורק לפיו אפשר להבין שזה מסוק... ככה שבלי תירוצים!
אבל אחלה ציור... באמת... אתה מכיר את המשחק fallout? הייתי ממליץ לך לברר עליו ולצייר ציורים בנושא שלו... מאוד יפה (ארצות הברית אחרי מתקפה גרעינית-עליה) כדאי לך לברר.. אני חושב שיש לך את היכולת לעשות ציורים טובים ומצחיקים בנושא

The Crusader

New member
טוב...

קודם כל ציור מעולה... עכשיו הפרספקטיוה פרופורציות פרטים וכולי :) אלומת האור לא משנה אם ממסוק או לא נראה לי שהוא ניסה פשוט לתת תלןשה של בידוד שכולם באופל ורק אחד שם לב לעצב שמסביב זה נראה לי היה הרעיון ולדעתי הציור כן מעביר ברגשה כללית שמלחמה זה חרא

sharki

New member
נכון! תודה.../images/Emo157.gif

ולא רק שמלחמה זה חרא אלא מלחמת ויאטנאם היא בדיוק ההגדרה לכך!...:
+
=
^_^

sharki

New member
תודה אחי!../images/Emo150.gif

בקשר למשחק שציינת אני לא ממש מכיר אותו, אבל אני בהחלט אקח בחשבון את מה שאמרת. בנוגע לרעיונות אז ההשראה לציור הזה באה לי מהסרטים "אפוקליפסה עכשיו" ו"פלאטון", שהם שני סרטים בנושא מלחמת ויאטנאם. תודה על המחמאות אחי!

sharki

New member
אז במקרה הזה יכול להיות...

שהבנת לא נכון באמת אחי. כי אם היית מתעמק יותר בציור היית מבחין בסולם (!) וזיקוק עשן (!). משמע: החייל הוא ניצול ומאותת לעזרה שבסופו של דבר הגיעה. רוח אלוהים?! איך הגעת? אחי יש לציין שיש לך דמיון פורה ביותר.^_^ אפשר לקשר את זה לציור שלי. בהחלט! וגם חייזרים אם אפשר.
. הכי טוב!^_^ ככה זה גם ציור מעניין וגם בדיוני!^_^
. בכל אופן אולי אתה צודק בקשר להבעת הפנים שלו. הם באמת היו צריכים להביע קצת רגש.^_^. תודה אחי!^_^

ויאגרה

New member
ממש לא...

שמתי לב לסולם. חשבתי שהזיקוק הוא רובה שניתקע באדמה (לא שיש לי מושג איך הוא הגיע לשם...אבל הרבה דברים קורים במלחמה)...כניראה שמפני שלא ראיתי סולם חשבתי שהבחור מת ואז איזשהו מלאך בא לאסוף אותו לגן עדן.

למעלה