hallo

shan19

New member
hallo

אני לא יודעת אם זה קשור לנושא הפורום או לא, אבל אינ עוברת תקופה ככ מזרה אני נמשכת למישהי, ומרגישה משהו חזק. זו פעם 1ראשונה שקורה לי דבר כזה. לא חשבתי שאני נמשכת לבנות ועדין לא ברור לי מה זה, אבל מה שכן אליה אני נמשכת בצורה מטורפת. לה יש חברה כבר שנתים, הן פרודות אבל עדין יחד.. סיכוי איתה אין לי ! מאז שהבנתי מה שאני מרגישה ואת זה אני השתניתי פנימית\חיצונית,לאדעת, קשה לי, לא מצליחה להרדם, והכל פשוט כל כך מוזר. לאדעת למה בכלל אני כותבת פה אם זה יכול לעזור אבל תודה בכל מקרה !

אהלן

כתבת שבעקבות זה שהתאהבת במישהי שיש לה חברה השתנית פנימית וחיצונית ומתקשה להרדם תרצי אולי לפרט למשל כמה זמן זה נמשך ומה השינוי שאת מרגישה מבחינה פנימית וחיצונית?

shan19

New member
,תאמת

אני לאיודעת אם אפילו התאהבתי, אבל אני לא מפסיקה לחשוב עליה, הלילה חלמתי עליה, ובחים לא קרה לי דבר כזה אני מרגישה מוזר, כאילו לא מייחסת לזה שהיא בת זה נראה לי הכי טבעי בעולם לרצות\ליתאהב בה, בדיוק כמו שהיה לי עם בנים וזה מה שמוזר פה. אני בת 18 וחצי ולאורך תקופת ההתבגרות, לא הראיתי\לא ידעתי\לא הרגשתי שיש לי סוג של משיכה גם לבנות זה מוזר?? זה הגיוני שפתאום אפשר לגלות את זה ולהיות ביסקסואלים ?? אני לא יודעת.

אהלן

דיברת על לאורך תקופת ההתבגרות, גיל 18 וחצי ניתן להתיחס אליו גם כאל חלק מתקופת ההתבגרות :) זה הגיוני וגם קורה שמשיכה ביסקסואלית מתפתחת בגילאים מאוחרים יותר, ו'פתאום באמצע החיים' (וגם לא באמצע החיים) מרגישים זאת. בנוסף ביסקסואליות היא על רצף, ביסקסואליות אין משמעה שנמשכים לגברים ונשים "חצי חצי" יש בהחלט כאלה שנמשכים בעיקר למגדר אחד אבל מדי פעם למגדר השני. אז זה ודאי מוזר לך כי זה חדש עבורך, אבל בראיה כללית זה לא מוזר אלא בהחלט קיים.

למעלה