Halloween

Halloween

אבא שלי בבית חולים שוב, ואת הזמן הקצר שיש לי בבית החדש, ליד הטלפון והאינטרנט אני מקדישה לו
אז במקום "מה בפינה" השבוע...

האם אתם מציינים את הלואיין? אם כן אז איך?
איך היה לכם אתמול?

אני כל כך מצטערת שאני לא כאן מספיק, מקוה לעבור לבית החדש תוך שבועיים ואז אני יחזור לשיגרה.

בוני מאוד אוהבת את הלואיין

היא התחפשה עם גלימה של בית רייבנקלו מהארי פוטר, ויצאה עם שני חברים לטריק אור טרייט. היו להם כל מיני חוויות כיפיות והיא חזרה הביתה מלאה באנדרנלין, ממתקים ומתנות קטנות.

זאת פעם ראשונה שהיא בעצם יוצאת יותר רחוק מהסביבה הקרובה אלינו. היא היתה עם טלפון נייד והנחיות מדוייקות מה לעשות ומה לא. אני חייבת להודות שאני ממש לא הייתי שקטה. צריכה לעבוד על עצמי

בבית הספר הילדים מקבלים הנחיות לדפוק על דלתות של אנשים שהם מכירים או שהם רואים קישוטים של הלואיין. להתנהג יפה ולשמור על עצמם. אני מאוד מעריכה את זה.

יש פה תרבות שהילדים זורקים ביצים וקמח על... מדרכות, קירות ולצערי גם על מכוניות. בוני סיפרה שהם פגשו נערים שרצו לזרוק אליהם ביצים. הם ברחו. אני חייב להודות שיש לי מחשבה להפעיל הורים שיסתובבו בערב הזה בשכונות וישימו לב/יראו נוכחות. זה קיים אצלכם?

אני נשארתי בבית לחלק ממתקים לילדים שהגיעו אלינו.

בריאות לאבא שלך!

הלואין - הבת שלי התחפשה ללוחמת/ציידת סטייל משחקי הרעב, ואפילו עשתה לעצמה את האיפור שיצא יפה מאוד!
הצעיר התחפש ל BLUE NINJA והיה מאושר.
האמצעי לא מתחפש ...כמוני

השנה פעם ראשונה שהתפצלנו - בעלי הלך עם הבנים ועם חבר של האמצעי לשכונה ליד, ואת הבת הקפצתי לחברה בשכונה אחרת. פעם ראשונה שהיא לא הולכת איתנו.
אני הייתי סבבה עם זה כי היא הלכה עם משפחה ועוד מלא ילדים בשכונה סבבה.
אני נשארתי בבית, אבל לא היה לי כוח לחלק ממתקים בגלל הגורה, לא רציתי כל הערב להחזיק אותה כשאני פותחת את הדלת

שמתי קערה בחוץ עם מלא ממתקים ושלט PLEASE TAKE ONE שכנראה לא עבד כלכך טוב כי לפני 7 כבר אזלו הממתקים

אז בשלב מסויים פשוט כיביתי את האור בחוץ שזה הסימן שאנחנו לא מחלקים ממתקים ....
כמובן בלילה כשהילדים חוזרים יש את מנהג ה TRADING שאהוב עלי במיוחד לראות את הילדים עוסקים בזה

כן

קודם ממיינים (בדר"כ לפי צבעים וסוג) ואז מתחילים להחליף.
זה פשוט מצחיק וכיף לשבת בצד והלהסתכל עליהם. כל אחד מה הוא אוהב וכמה הוא מוכן "לשלם" עבור זה.
הם יכולים לעשות את זה שעות חחח אבל בגלל שזה היה השנה באמצע השבוע הם נאלצו להסתפק בחצי שעה

למעלה