halo thre new niger in the house

MERD!

New member
o, my god...

סליחה על ההודעה באנגלית אבל אולי זה יעזור להם ללמוד לאיית אות נכונה מידי פעם... I dont mean to offend any1, well maybe only Slick and Trabel with Nigga?(Did he mean travel?). Anyway, What I want to know is, Why the fuck do they insist on writing their messages in english if they cant spell!!!. I cant follow the logic in that, Maybe just maybe, Some1 here can explain that to me???. btw that message was so fucking pathetic... god he`s stupid.

Maly

New member
מרד.........

למה בכלל אתה כותב כאן? רק בשביל לכתוב הודעות שאמורות לרדת על אנשים... אז יש לאנשים שגיאות כתיב (שאני חלק מהם)...זאת סיבה לכתוב הודעות עם כותרת צפונבונית לאללה כאילו שיו כאילו דהה...

MERD!

New member
זה לא שבאתי לרדת,

רק רציתי לשאול שאלה והתחילו להביא תשובות מתחמקות מטומטמות שפשוט יענו....

סליק

New member
merd

אני בטוח שאתה אחלה של בן אדם אבל אתה לא יכול לקטול כל אחד

Maly

New member
מה השאלה...

ותחזור לפורום תיכוניסטים שלך.....

MERD!

New member
זה פשוט...

השאלה היא, מה הסיבה שהפורום הזה רשום כפורום מומחה, זה הסיבה היחידה שנכנסתי לפה מלכתחילה. פשוט כל פורום שני כבר רושם את זה, אז איך בדיוק תותי? היא מומחית במוזיקה שחורה? מה הקריטריונים בשביל להיות מומחה בזה? MA? מה...?

Maly

New member
אה....אז איך התחיל כל הויכוח....

טופ..... לי אין שמץ למה בפורום יש מומחה.....לא שאני חס ושלום מזלזלת בידע של תותי כי אני בטח יודעת פחות במוזיקה שחורה ממנה אבל...מה זה משנה זה באמת מפריע לך ??

MERD!

New member
האמת...

ממש ממש לא... אבל התגובה שלה בהתחלה כן...

תותי-בת

New member
MERD! אתה עולה לי כבר על העצבים! אני מומחית במוזיקה שחורה! כן עשיתי על זה דוקטוקט! עכשיו צא לי מהפורום אחת ולתמיד! ליאת שלא אוהבת קרציות!

MERD!

New member
הא...אז במקרה הזה..

סליחה אני מבין שטעיתי... איפה עשית את הדוקטורט? ועל מה הייתה התיזה שלך? דרך אגב מי המורה שלך אולי שמעתי עליו?

Gangsters_inc

New member
די להתווכח!

זה וויכוח ממש שטותי, אם זה פורום מומחה אז זה פורום מומחה. די להתווכח על דוקטורטים ואיפה למדו אותם. תדברו על 2PAC או משהו. לא על שטויות שבכלל לא קשורות. נתנו לה לנהל את הפורום אז די.

kit k@t

New member
נשמע מעניין

איפה לומדים על מוזיקה שחורה ? לא , רגע , זה באמת מעניין אותי זה מסקרן טוב נו אני

למעלה